Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız Tabiki de hepinize yardımcı olmak isterim
arkadaslar hepinizi cok tebrik ederim masallah cok güzel kilo vermissiniz iradenize hayran kaldim...bende kilo verenlerdenim yaklasik 4 yil önce basladim ilk kilo vermeye boyum 1,54 olmasina ragmen tam 70 kiloydum o zamanlar bizim evde tarti yoktu ciktim kuzenim tartisina bi baktim 70i bulmusum resmen sok oldum iste o an karar verdim kilo vermeye yoksa dahada siserdim simdi yuvarlarlardi beni...naniknanik
zaten arkadaslarimin hepside fistik gibiydi baska bir arkadasta kilo vermeye baslamistim bende öyle basladim....simdi dört yil sonra tam 22 kilo verdim beni görenler taniyamiyor sokakta cok zayiflamissin diyorlar sasip kaliyorlar...simdi suan 47 48 arasi gidip geliyorum midem ufacik kaldi herhalde artik istesemde yiyemiyorum o kadar az yiyorum ki etrafimdakiler hasta olucam diye korkuyor....cünkü biraz abartim artik kafama öyle taktim ki istesemde yiyemiyorum cünkü sanki kötü birsey yapiyorum cikolata falan yedigimde gerci yemiyorum da zaten...bazen sirf midem guruldamasin diye istemeye istemeye yiyiorum.....evdekiler cok kiziyor ama yapicak birsy yok simdide istesem yiyemiyorum...
ama eski resimlerime bakinca gercekten bu ben miyim diyorum inananin kendime olan güvenimde yerine geldi...o zamanlar dogru dürüst kimse bakmazken simdi pesimde birsürü erkek sokakta görse laf atar telefonumu isteyen....bayanssulusmile
canım süper olmuşsun maşallah buradan paylaş herkes öğrensin böylece herkese yardımcı olursun ne kadar sürede verdin neler yaptın neler yapmadın yazarsan sevinirim...
Çok teşekkür ederim hepinize öncelikle 2 kilo daha vermişim ve hiçbir şey yapmadım, sporu bırakınca kilo alacağımı düşünmüştüm ama tersi oldu 2 kilo daha verdim benim metabolizmam biraz hızlı sanırım çabuk kilo veriyorum bütün kiloları yaklaşık 3 senede verdim ama dura dura verdim yani 1-2 ay diyet yaparak bi 5-6 kilo verip sonra devam ettim gibi bi sistemim oldu
hayyy maşalllahhhhbuda benden arkdşlar :) 16 kg farkla
Çok teşekkür ederim hepinize öncelikle 2 kilo daha vermişim ve hiçbir şey yapmadım, sporu bırakınca kilo alacağımı düşünmüştüm ama tersi oldu 2 kilo daha verdim benim metabolizmam biraz hızlı sanırım çabuk kilo veriyorum bütün kiloları yaklaşık 3 senede verdim ama dura dura verdim yani 1-2 ay diyet yaparak bi 5-6 kilo verip sonra devam ettim gibi bi sistemim oldu
Eki Görüntüle 1176616 kiloluyum ama kaç kilo gösteriyorum acaba çok merak ediyorum :)
en az 80 gelir
ciddimisiniz ya o kadar değilim halbuki