Motive olayım diye hint filmlerinin müziklerini dinliyorum oradaki fit güzel hint kızlarına bakıyorum benim de böyle olmam lazım hatta daha da güzelçirkin bir kadın değilim ama bu yağlar tüm güzelliği saklıyor ya aynalara küstük...
Canm spor yapmıyorum pek. . Ama 4 yaşında oğlum var... onun arkasındayım. Onla geziyorum :) ama çikolata yemiyorum abur cubur yemiyorum ekmek çok nadir yada az iki dilim en fazla. .. genelde salata ve karpuz olmazsa olmazları.m. onlar doyurucu oluyor sıcakta. . Yazın şu on kiloyu ver canm. Bi an once
Bence yeter gayet iyi görünüyorsun zayıflama
ay nm ne guzel vermıssın ya darısı bnmde basıma ama işte ortak özelliğimiz benimde uyku düzenim aynı senin gibi buna bir çözüm bulmamız gerekiyorMerhaba kızlar, sizin fotoğraflarınıza bakıp epey motive olmuştum. Hepinizi tebrik ediyorum. 3 ay öncesi, kendimi 63-64 kilo sanırken, 70 kilo olduğumu öğrendim. Evdeki tartımız bozukmuş ve eksik tartıyormuş. Sonra acı gerçekle karşılaştım başka tartıda tartılıncaİlk kez hayatımda 70 kiloyu gördüm. Allah'tan eski sporcu olduğum için ve yapısal olarak etim sıkı, pek göstermiyordum. Ama tabii ki 1.64 boya o kilo çok fazla. 2 aydır düzenli spor yapmaya başladım. Hemen hemen hergün yürüyüş + hergün 2 kez 8 kat merdiven çıktım. Merdiven çıkmanın çok faydası var. Zaman zamanda squat hareketlerini yaptım. 2 ayda 6 kilo verdim. Şuan 64 kiloyum. Neden bu kadar az verdim 2 ay gibi bir sürede, çünkü uyku düzenim çok bozuk. Sabah karşı 5'te uyuyup, öğlen 12-1 gibi kalkıyorum. Erken yatıp, erken kalkabilseydim daha fazla gidebilirdi. Ama sporla birlikte yediklerime dikkat ettiğim için hep yağdan gitti. Sudan değil. Mutlaka spor yapın. Merdiven çıkın. Şimdi 64 kiloluk fotoğrafımı koyucam. Hedefim 55. İnşallah 55'i gördüğüm vakitte fotoğrafımı paylaşıcam. 64 olduğuma kimse inanmıyor, daha zayıf duruyormuşum. sanırım sporun ve sıkı olmanın faydaları. Eki Görüntüle 1139382
ay nm ne guzel vermıssın ya darısı bnmde basıma ama işte ortak özelliğimiz benimde uyku düzenim aynı senin gibi buna bir çözüm bulmamız gerekiyor
bir ay diyetisyene gittim neler denedik hem adım adım verdim kiloları millet haftada 2-3 verdi ben ayda 1 kilo zoruna verdim.diyetisyenin dediğine göre uyku problemini çözmeden hiç birşey yapamayız oldu.Sağol canım, ah ah bir çözüm bulamadım ya, uykusuz kalıyorum gece uyurum belki diye. Yok olmuyor. Gündüz geliyor uykum, gece olunca anında kaçıyor
bir ay diyetisyene gittim neler denedik hem adım adım verdim kiloları millet haftada 2-3 verdi ben ayda 1 kilo zoruna verdim.diyetisyenin dediğine göre uyku problemini çözmeden hiç birşey yapamayız oldu.
gerekirse alarm kurup kalkıcaksınız mecburen vucudunuzu disipline sokmalısınız dedi.
bende bıraktım şimdi kafam eserse onun verdiği listeleri uygulamaya çalışıyorum.
ne yaparsam yapayım erken kalkamıyorum,kalkarsamda aynı senin gibi gün içinde uyku basıyor,
uyuyunca da gece sabahlayıp hooop başa dönüyorum
banada spor hocam demişti kızım bak hem bişey yemiyorum diyorsun hemde bu kadar spora rağmen kilo veremiyorsun bence git troidlerine baktır demişti.troidlerim normal çıkınca diyetisyen maceram başladı işte.ama işte oda uykudan bahsedince vazgectım lısteler elımde sımdılık yapabıldıgım kadarına uyuyorum.ama herkesın yasam tarzı farklı ben erken uyuyamıyorumkı.gunlerce denedım sut içtim bitk çayları içtim yatağa atıyorum 11 de girdim,ama ne yaparsam yapayım yıne 3 te 4 te uyudumBen geçenlerde tiroidlerime baktırmaya gittim. Çok yavaş çalışıyormuş. Sınırda neredeyse. Anneminki benden daha hızlı çıktı bu yaştaDoktor metabolizman çok yavaş tiroidlerden ötürü dedi. Hatta hap verdi bana onu kullanıyorum şimdi. Doktora anlattım uyku düzenimi ve kilo vermek için neler yaptığımı. O da uyku düzeniyle alakası yok dedi. Kilo verecek insan bu uyku düzeniyle de verir. Eğer yediklerine dikkat ediyorsan, sporda yapıyorsan uyku düzeni hikaye dedi. Senin sıkıntın tiroidlerin dedi işte. Bir doktor öyle diyor, bir doktor böyle. Bende anlamadım
banada spor hocam demişti kızım bak hem bişey yemiyorum diyorsun hemde bu kadar spora rağmen kilo veremiyorsun bence git troidlerine baktır demişti.troidlerim normal çıkınca diyetisyen maceram başladı işte.ama işte oda uykudan bahsedince vazgectım lısteler elımde sımdılık yapabıldıgım kadarına uyuyorum.ama herkesın yasam tarzı farklı ben erken uyuyamıyorumkı.gunlerce denedım sut içtim bitk çayları içtim yatağa atıyorum 11 de girdim,ama ne yaparsam yapayım yıne 3 te 4 te uyudum
yok artık daha neler ama ben asla yapamam kı bunu 2 gun yumurta yıyorum 3.gün miğdem almıyor.Evet herkesin farklı, sonuçta vardiyalı çalışan insanlar var hayat boyu. Hepsi kilolu mu? Hayır değiller. Benim bir arkadaş 6 ayda 30 kilo verdi. Pek sağlıklı bir yöntemle değildi gerçi onun. 6 ay boyunca ton balıklı salata yemiş. Onun harici hiçbir şey yemedim diyor. Uyku düzeni sabah 5 'te uyuyor, öğlen 2-3 de kalkıyor. O şekildeyken vermiş. Şuan kilo alamıyor kız. Koca bir pizzayı tek başına yediği halde. Doktora gitmiş, doktor sen ne yaptın böyle, vücudunun çalışma şekli değişmiş baştan başa demiş. Yani şimdi metabolizması tam tersi hızlı çalışıyor, o diyetten dolayı. Ama sağlıklı değil yine de.
yok artık daha neler ama ben asla yapamam kı bunu 2 gun yumurta yıyorum 3.gün miğdem almıyor.
ama çok süper vermiş tebrıkler.benımde arkadasım var bı oturusta 2 ekmek yer ağzı hiç boş durmaz gecelerı kalkıp kalkıp yer aşırı alkol tüketir sabah 8 de yatar akşam kalkar ama hala 38 bedennn bazen yukarıya diyorum Allahım adaletmi bu
yok artık daha neler ama ben asla yapamam kı bunu 2 gun yumurta yıyorum 3.gün miğdem almıyor.
ama çok süper vermiş tebrıkler.benımde arkadasım var bı oturusta 2 ekmek yer ağzı hiç boş durmaz gecelerı kalkıp kalkıp yer aşırı alkol tüketir sabah 8 de yatar akşam kalkar ama hala 38 bedennn bazen yukarıya diyorum Allahım adaletmi bu
kesinlikle öyle deli oluyorum ya bide 100 gram alsa ayy kilo aldım diyenler var onlarıda boğasım gelioinsan bunları duydukça sinir oluyor.bizde kendimizi yırtıyoruz zayıflamak için
kızlar doğum yapalı bir yıl oldu kılolarım gitti sayılır ama gobegımde sarkma var onu ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olur musunuzekmek şeker kullanmıyorum aylardır.mekıkten başka bit çözüm var mı mekık çekiyorum ama yeterlı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?