Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende su an tam 100 kıloyummm ınankı bende cok zayıflamak ıstıyorummmm nasıl vede neler yaptınnn cok gusel olmusunnnnnnn cevabını yazarmasın burda yenı oldugum ıcın fazla bılgım yokk yardım edersen sevınırımmmmmmmmmm

slm talin nasıl bi diyet uyguladın yazarmısın

slm talin nasıl bi diyet uyguladın yazarmısın

selam canım...ilk başlarda aslında benim de yaptığım klasik bi diyetti.sabah peynir zeytin domatesli bi kahvaltı.öğlende mutlaka protein alıyodum bir dilim tavuk ya da etle salata yiyordum.akşam da 6 kaşık sebze yemeği ve yine salata...belki tek fark şuydu ki akşam yemeklerimi 6 da yiyodum.bu çok ama çok şeyi değiştirdi benim hayatımda.mutlaka deneyin ve bunu alışkanlık haline getirin derim ben.spora ve diyete başlayalı tam 7 sene olacak nerdeyse hala değiştirmediğim tek alışkanlığım bu.akşam yemekleri en geç 7 de yenmiş bitirilmiş oluyo.eşim de artık alıştı bu duruma

sağol canım pek önemle yaptığım bişi yok sadece dora ile ilgilenmek yetiyo birazda yemekle aram yok ondanda galiba

banada nasip olur inş. burda resim paylaşmak 16 aralıkta tamda doğum günüme randevu aldım diyetisyene başlıyorum .zayıflarsam bir sürü şişman resmim var yanında incelmiş resimlerle ekliycem .

burda resim paylaşan herkese kocaman bi MAŞALLAH diyorum ve bir kaç tanesine inanamadım resmen on yaş gençleşmiş ler gençliğim kilolu geçti yanarım yanarım ona yanarım inş. verebilbilirim

hepinize maşallah ya:)özellikle talin seni tebrik ediyorum bnde vermek istiyorum yaşım 18 ve 7 8 kilo fazlam var napmam gerek bilmiyorum bana yardımcı olr msun?

hepinize maşallah ya:)özellikle talin seni tebrik ediyorum bnde vermek istiyorum yaşım 18 ve 7 8 kilo fazlam var napmam gerek bilmiyorum bana yardımcı olr msun?

teşekkür ederim canım.baştan şnu söyleyeyim ben 50 kilo verdim sen 7-8 kiloyu nasıl veremezsin diye sakın düşünme.unutma ki kilo fazlalığın ne kadar azsa kiloyu vermen de o kadar zorlaşır.çok şişman biri tabiki daha kısa sürede daha çabuk ve daha çok kilo verecektir.bu yüzden öncelikle rahat olmalısın.benim sana tavsiyem herkese de söylediğim gibi spor yapman ve akşam yemeklerini 7 den sonra yememen.ben hala akşam yemeklerimi 6-6.30 gibi yerim mesela.inan bana zayıflamana çok ama çok yardımcı olacaktır.9 gibi acıkırsan bi nescafe iç ya da 1 meyve ye.zaten bi süre sonra bünye alışıyo acıkmıyosun bile.hatta geçenlerde 8.buçukta yemek yemek zorunda kaldım bi davete katılmıştık çünkü.o saatte yemek yediğim için inanılmaz rahatsız oldu midem.herşey alışkanlık.eğer en azından haftada 3 gün de 1 saat tempolu yürüyüş yapmayı başarırsan,tatlıdan da uzak durursan en fazla 3 ayda gider senin o 8 kilo.yeter ki iste.isteyince herşey olur canım.bak ben en güzel örneğim size:)
bol şans

ay kızlar hepinizi hayranlıkla izledim bende 1,60 boyunda e 64 kilodayım .. geçenlerde bi kot alayım dedim alamadım çok çirkin oldu ... çok çirkinleşmişim anlatamam size ve şu anda sinirlerim çok bozuk kendimi çok çirkin hissediyorum.. 14-15 kilo vermem lazım ve yarın başlıyorum bakalım bende resimlerimi atacağım size.. sizleri görünce azme geldim dedim bende yapacağım.. bakalım kolay gelsin hepimize hepinize hayran kaldım !!!

teşekkürler önerilerin iin vallahi kendime olan güvenim gitti bu yaşımda

slmkizlar bende 5 ay once dogum yaptim 15 kilo aldim bunun 7 kilosu gitti dogumda ama ne yaziki 4 kilo daha aldim simdi 75 kiloyum hamilelikten oncede cok zayif degildim ama o halimi bile ozluyorum resimleriniz beni gaza getirdi benimde amacim 10kilo vermek insallah yarin hem spora hemde az yemeye baslicam emzirince zor oluyor cok cabuk acikiyorum ama kendimi tutcam saglikli ve az yiyerek ideal kiloma gelicem bakalim yeni yilla bir kackilo geride birakarak girebilecekmiyim....

ay kızlar harikasınız yanasılda gaza geldim şimdikeşke daha önce okusaydım bu sayfayı.ben bir türlü başlayamayanlardanım maalesef10 kilo vermemlazım benimde.bundan sonra canım bişeyler isteyince bu sayfayı açıp bakayımözellikle talin süper vermişsin sahiden hatta sadece kilo değil yaşınıda vermişsin gibi 2 foto arsında en az 5-6 yaş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…