slm talin nasıl bi diyet uyguladın yazarmısıncanım benim çok teşekkür ederim.sürekli rejim yapmanın ne kadar sıkıcı bi durum olduğunu ben de çok iyi biliyorum inan.ama sanırım ben artık böyle yaşamaya alıştım.sadece kilo verene ve istediğin kiloya ulaşana kadar böyle rejimn yapacağını düşünmelisin bence.istediğin kiloya geldiğinde geriye sadece dikkat etmek kalıyor
sana tavsiyem akşam yemeklerini 6 da yemen.inan bu bile çok şeyi değiştirecektir kilonda..
aynada kendine beğeniyle bakmak kadar güzel birşey yok buna inan.herşeye değer.aç kalmaya da,hatta hiç yemek yememeye de:))
öptüm kocaman
slm talin nasıl bi diyet uyguladın yazarmısın
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisHarikasın süper olmuşsun tebrikler.
sağol canım pek önemle yaptığım bişi yok sadece dora ile ilgilenmek yetiyo birazda yemekle aram yok ondanda galiba
hepinize maşallah ya:)özellikle talin seni tebrik ediyorum bnde vermek istiyorum yaşım 18 ve 7 8 kilo fazlam var napmam gerek bilmiyorum bana yardımcı olr msun?
teşekkür ederim canım.baştan şnu söyleyeyim ben 50 kilo verdim sen 7-8 kiloyu nasıl veremezsin diye sakın düşünme.unutma ki kilo fazlalığın ne kadar azsa kiloyu vermen de o kadar zorlaşır.çok şişman biri tabiki daha kısa sürede daha çabuk ve daha çok kilo verecektir.bu yüzden öncelikle rahat olmalısın.benim sana tavsiyem herkese de söylediğim gibi spor yapman ve akşam yemeklerini 7 den sonra yememen.ben hala akşam yemeklerimi 6-6.30 gibi yerim mesela.inan bana zayıflamana çok ama çok yardımcı olacaktır.9 gibi acıkırsan bi nescafe iç ya da 1 meyve ye.zaten bi süre sonra bünye alışıyo acıkmıyosun bile.hatta geçenlerde 8.buçukta yemek yemek zorunda kaldım bi davete katılmıştık çünkü.o saatte yemek yediğim için inanılmaz rahatsız oldu midem.herşey alışkanlık.eğer en azından haftada 3 gün de 1 saat tempolu yürüyüş yapmayı başarırsan,tatlıdan da uzak durursan en fazla 3 ayda gider senin o 8 kilo.yeter ki iste.isteyince herşey olur canım.bak ben en güzel örneğim size:)
bol şans
maşallah ne güzel olmuşsun tebrik ediyorum
maşallah ne güzel olmuşsun tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?