- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
- 198
Nasıl başarılı oldunuz[/QUOTE][QUn_h, post: 36675889, member: 260297"]-18 :) before&after ve şimdi ki halim.. daha devam
Nasil verdin cok güzel olmuşsun-18 :) before&after ve şimdi ki halim.. daha devam
yeme düzenimi değiştirdim ve hayatıma sporu kattım başlığım var oraya bakabilirsin istersen :)Nasil verdin cok güzel olmuşsun
171 cm 82 kg
Kız nasıl yaptın süpermişin-18 :) before&after ve şimdi ki halim.. daha devam
Maşallah bazı arkadaşlar "günaydın"la başlayıp sayfalarca sürüp giden sohbetler etmişler, cidden çok sıkıcı, hayırsever bir moderatör el atıverse şu konuya pek güzel olur.
Kilo veren arkadaşlara tebriklerimi sunuyorum...
Evet size katılıyorum. Bir de kitaplarla ilgili bir topic açılmış ama maşallah kitaplar dışında her şeyden bahsedilmiş...
Vauuuv çok güzel! Ben de 1.73 boyundayım. Bir ara 73'lere kadar çıkmıştım. Sonra kendi irademle 64'e kadar indim.Ama şu an yine 66-67 arasındayımkızlar 74 kiloyla diyetisyen eşliğinde diyete başladım ve şuanda 65 kiloyum yani 9 kilo verdim ve bunu 1 ayda yaptım yağ oranlarını hiç saymıyorum bile kocaman bir kadın gibi görünürken şuanda 18 lik yeni yetme bi kız gibi duruyorum tabi boy faktörü önemli 1.73 boyum var ve dahada vericem 55 kiloya kadar burda sizle paylaşmak istedim.Ayrıca pko hastasıyım dolayısıyla insilün direncim var yani kilo vermesi en zor kadın grubundayım ama çok şükür verdim dahada vercem inşallh fotoğraf atmak istiyorum ama bi türlü atamadım kızlar
Sevincimi paylasmak istedim.
verdigim kilo cok degil ama cok mutluyum .
canım bende tatile giderken bi kaç kilo almıştım onları verip gitmek istediğimi diyetisyenime ilettim bana şok diyet önerdi 1 haftada 4 kilo kadar verdim ve öyle gittim eğer hiç bir sağlık problemin yoksa uygulayabilirsinVauuuv çok güzel! Ben de 1.73 boyundayım. Bir ara 73'lere kadar çıkmıştım. Sonra kendi irademle 64'e kadar indim.Ama şu an yine 66-67 arasındayımTatile çıkacağım gidip geldikten sonra ben de diyetisyene gideceğim.Bir ayda 9 kilo çok iyi. Azmine hayran kaldım. Ben de 55'i görmek istiyorum. Bu kilo almak bu kadar kolayken vermek ne kadar zor.Sabahtan beri salatalık yemekten cacık gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?