- 25 Ağustos 2008
- 377
- 0
- 43
selamlar
bende bu meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmaya karar verdim ancak sorularım olacak..
öncelikle ben kilolu bir bayanım kilom 85 lerde..9 aylık bebeğim var..şuan emziriyorum..
doğumdan öncede kiloluydum çok zayıf bir kadın olmadım hiç o yüzden daha fazla kilo verebileceğimi sanmıyorum..göğüslerim büyüktü tabi herzaman..ancak doğum ve emzirmekten dolayı iyice sarktı ve çok yumuşadı..içi boş çorap gibi :)))))))))
sorulara gelince
1- kilom bu ameliyata engelmidir.
2- sadece dikleştirme ameliyatı bir miktar küçülmeyide sağlarmı?
3-ve tabi memede oluşan çatlaklarında bir çözümü varmı.
4- sadece çok dik ve sert memelere sahip olmak istiyorum küçülmesinden çok ama bir miktar küçülseler fena da olmaz..bunlar mümkünmü?
şimdiden teşekkürler..
emzirme bittikten sonra 2-3 ay içinde size geleceğim mutlaka..
bende bu meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmaya karar verdim ancak sorularım olacak..
öncelikle ben kilolu bir bayanım kilom 85 lerde..9 aylık bebeğim var..şuan emziriyorum..
doğumdan öncede kiloluydum çok zayıf bir kadın olmadım hiç o yüzden daha fazla kilo verebileceğimi sanmıyorum..göğüslerim büyüktü tabi herzaman..ancak doğum ve emzirmekten dolayı iyice sarktı ve çok yumuşadı..içi boş çorap gibi :)))))))))
sorulara gelince
1- kilom bu ameliyata engelmidir.
2- sadece dikleştirme ameliyatı bir miktar küçülmeyide sağlarmı?
3-ve tabi memede oluşan çatlaklarında bir çözümü varmı.
4- sadece çok dik ve sert memelere sahip olmak istiyorum küçülmesinden çok ama bir miktar küçülseler fena da olmaz..bunlar mümkünmü?
şimdiden teşekkürler..
emzirme bittikten sonra 2-3 ay içinde size geleceğim mutlaka..