- 3 Şubat 2024
- 14
- 6
- 1
- 19
ahqhahO zaman bir uzman eşliğinde annenle konusmalisin. Senin üzerinde kurduğu baskı seni intihara meylettiriyorsa sıkıntı büyük. Oturup iyice düşün ben fiziksel değişimi annem beğensin diye mi istiyorum yoksa buna ihtiyacım mi var diye. Ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Ağda ,kıl mevzusunda da hatalı ama sen de hiç mi gormedin arkadasindan, cevrenden siz internet cocugusunuz sasirdim yeni nesil zehir gibi özel ders verdiğim 6. Sınıf öğrencisi kolunu , bacağını, yüzünü almıştı derse gelir gelmez fark ettim annesi ben söyleyene kadar hiç fark etmemiş bu da vahim bir durum.
son yazdığınıza çok güldüm gerçekten, tatlı ve komik bir olaymış :) ben sokağımdaki en büyük ablalardandım maalesef çevremde de çok bana anlatan olmamıştı kimse kolumdan çekip öğretmedi.. lisede bıyıklı diye dalga geçtiklerinde ağlayarak kuaföre gitmek istediğimi söylemiştim.O zaman bir uzman eşliğinde annenle konusmalisin. Senin üzerinde kurduğu baskı seni intihara meylettiriyorsa sıkıntı büyük. Oturup iyice düşün ben fiziksel değişimi annem beğensin diye mi istiyorum yoksa buna ihtiyacım mi var diye. Ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Ağda ,kıl mevzusunda da hatalı ama sen de hiç mi gormedin arkadasindan, cevrenden siz internet cocugusunuz sasirdim yeni nesil zehir gibi özel ders verdiğim 6. Sınıf öğrencisi kolunu , bacağını, yüzünü almıştı derse gelir gelmez fark ettim annesi ben söyleyene kadar hiç fark etmemiş bu da vahim bir durum.
dedikleriniz için teşekkür ederim. annemin "müsait" olduğunu hissettiğim zaman beni nasıl hissettirdiğini konuşmak isterim onunla
iyi akşamlar dilerim