kilo sorunu zayıflama ma yardım edermisiniz ?

eylemgs34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
217
22
34
74 düm suan 71 ama 2 haftadır hıc 70 olmadım hep 71 72 oldu .
boyum 165 55 kilo olsam yeter yani 16 kilo vermem lazım.
nasıl bi yol izlemeliyim aydınlatın benı yuruyus ac mı olmalı tok mu acelem yok saglıklı bi şekilde vermekk istiyorum .
evde mekık bacak popo hareketleri yapıyorum baska onerıler sunun bana lütfen

Vermek istedigin kilo az bir rakam drgil. Keske doktor kontroLunde vermeye calissan.
İlk etapta karbonhidrat ve sekeri hayatindam cikararak baslayabilirsin. Ve tabiki spor.
Yuruyus olabilir, internette ede yapilan spor videolari var. Youtube da lesslie sanson diye aratirsan karsina cikar. Umarim yanlis hatirlamiyorumdur kadinin ismini.buna benzer bur srysi adi

burda kilo verme bölümleri var. baya da yardımcı oluyorlar ve bilgi veriyorlar. oraya da sorabilirsiniz. aynı kiloda olup beraber zayıflama grupları vs var. işinize yarayabilir şimdiden kolay gelsin

doktora gıttım testler yaptılar hersey normal ama ılgılenme yok hemen bi liste veriyorlar . benım sorunum yeme degıl yemekle aram olmadıgı ıcın az yedigim ıcın metoblızma hızım cok duusk buda kilo yapmış

ben 55 kg valla 50 olmak istyrum .55 de çok bölgesel kilo olunca...gerçi ben 160 cm im

Spor tok karınla yapılmamalı ama bunun kilo vermekle ilgisi yok, miden doluyken kalbini daha fazla zorlarsın sebebi bu.

Ama bir yandanda yemekten sonra ilk yarım saat hareketli kalman kalori yakımını hızlandırıyormuş, yemekten sonra geçip oturma masayı topla bulaşıkları yıka vs. ilk yarım saat aktif kalmaya çalış demişti doktor bana

Bir de spor olarak yürüyüş seçtiysen kalori yakmak için nabız aralığına dikkat etmek gerekiyor. O aralığı yakalamaya çalışmak gerekiyor, nasıl hesaplandığı da internette var bulursam eklerim tekrar.

ben bakarım cnm sen yorulma :)

Ben de Kilo vermek istiyorum 160 cm boy 58 kiloyum ama bu kadar derdin sikintinin arasinda duzenli yemek yemek saglikli beslenmek Bide spor pehh.. Ölmediğime şükür

benim kuzenim diyetisen yardimiyla baya bi kilo vermisti
16 kilo cok yani, geri alma ihtimalide yüksek olur

evde spor iyidir ama hazır yaz mezsimi bence hergün bi saat tempolu yürüyüş yap.faydasını göreceksin.bide bol bol su iç

doğal beslen işlenmiş gıdalardan vazgeç abur cuburu kes otomatikmen verirsin şekerin mekerin yoksa..

Canım şekeri, tuzu ve ekmeği (her türlü unlu mamülü) hayatından çıkartarak başla. Ben maalesef tuzu çıkartamıyorum ama diğerlerinden çok şükür kurtuldum. Her gün olmasada haftada en az 4 gün spor yap- yürüyüş, pilates, koşu... hangisini seviyorsan. Meyve dışında her türlü tatlıyı da atıyoruz, arada kendini ödüllendirebilirsin ama o kadar katı yapmaya gerek yok. Öğünlerini azalt, bol bol yoğurt, kefir, süt tüket. Günde en fazla 2 öğün meyve ye, kesinlikle ikiden fazla değil. Kızartma ya falan da yer yok. Su içerken içine limon sık bir dilim, az az ve sık sık ye metobolizmanı hızlandırmak için ayrıca günde iki defa yeşil çay içebilirsin içerisine tarçın çubuğu atarak. Daha bir çok şey var buradaki diyet bölümünü oku bir, çok işine yarar. Ha bi de akşamları çok çok çok az ye.. Yakın zamanda verirsin o kiloları inşallah, canını sıkma.

bir ayda alti kilo verdim aksam yemegi erken yedim klasik seylerden uzak durdum ama benim en buyuk sirrim seytana uyup diyeti bozdugumda batti balik yan gider demedim bir sonraki gun devam ettim her gun spor yaptim actim sevdigim diziyi step yaptim diziye dalinca 8unutuyorsun spor yaptigini bu sekilide gitti kilom hic giremedigi pantolonlar oldu cook mutlu oldum ki hamile kalmisim ikizde olabilirmis gelsin kilolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…