Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

bugünkü menüm..
sabah:
haşlanmış yumurta
bol peynir
4 zeytin
domates salatalık
çiğ fındık

akşam (saat 17 de )
bir tabak türlü
biber patlıcan közlenmiş
yoğurt

bugün çarşıdaydık kardeşimle baya bir yürüdük.onu da bugünkü sporuma sayıyorum..suyu fazla tükettim bugün..

kizlar slm tekrar

ogle menum 1kase mercimek corbasi,1 dilim pide

aralarda 6-7 badem ile yesil cay ictim.

aksam menum 2parca firinlanmis biftek ve ayran

Kizlar bugunki menum
Sabah yk
11 de 1 kupa t.kahvesi
13 de 1kepce tavuk corbasi
1 servis kasigi taze fasulye
1 gul.boregi kucuk yapmkslar
Aksam dusunmuyorum.belki.meyve yerim migdem agriyo
Keyfimde hiiiiic uk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BU GÜNÜN MENÜSÜ

Sabah melemen
Domates, salatalık, biraz ceviz

Öğlen Badem, Fındık, şekersiz türk kahvesi

Akşam Fırında tavuk, yoğurt

1,5 su

Bir saat sonra yürüyüşe çıkacağız eşimle en az yarım saat yürürüz herhalde. Bugünü de atlattık Cuma'ya az kaldı

bende inofolik vardı bir süredir bırakmıştım onlara başlayacağım inşaallah geri, bir de doktora gideyim inşaallah, şu şeker yüklemesi neymiş neciymiş onu da bir öğreneyim inşaallah, teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Dedim.ama eve geldim esimi uzmemek icin 1 kase corba 1tbk turlu 2 dilim ramazan pidesi simdide tatli yiyorum

Kizlar ben.bir sure diyeti birakicam
Diyet yapicak psikolojide degilim

Kotu bir durum yoktur insallah.
Psikoloji herseyden daha onemli.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür takozuma kavuşabildim
Sağ olsun eşimde bu ara dadandı oyun oynamaya

Gündüz annemlere geçtim işlerim bittikten sonra
Eşim iş çıkışı gidip portmantoyu dükkandan alıp gelmiş Annem görünce çok sevindi zaten bir kaç hafta evvel laf arasında ileride şuraya bir portmanto lazım diyip duruyordu Şansada tam istediği gibi olmuş
Kız kardeşim nasıl dalga geçiyor yok annem yok kanma sen buna benim aldığım seramik tava iyidir iyi hem en azından içinde yemek yaparsın bunla yemekte yapılmaz diye
Annemle babam nasıl kopuyorlar gülmekten

Normalde malum sıvı besleniyordum ama Annemde yemeğe kalınca ısrar edemedim sırf ayran içeceğim diye yoksa kadıncağız başlardı yok kızım böyle olmaz herşeyden az az yemen lazım demeye ( senelerce yemişim yiyeceğimi sonuçta )
Çok az yoğurt çorbası, 3 YK pilav ve 5 ızgara küfte yedim ama yinede kendimi çok hafif hissediyorum hatta açımmmmmmmmmm
Neyse yarın yine kaldığım yerden devam edeceğim
Kızkardeşim 3 kilo vermiş bile ( kızda nasıl bir azim varsa artık sabah akşam spor yapıyor )
Bende tartıda az da olsa eksi gördüm ama bakalım cumaya kadar ne olucak inşallah beni motive edecek bir rakam görürümde 1 hafta daha dayanırım sıvı tüketmeye
Aslında hoşuma gidiyor pipetle herşeyi tüketmek minik minik yudumlarla Tartıda eksi gördükçe zaten doğru yolda olduğuma emin olurum inşallah

Yarın eşim doktora gidecek şu tansiyonu yüzünden ( gitmişken uzun zamandır ayakkarının ağrısı için kalp ve damar hastalıklarına gidiyor ki Allah korusun kalpten dolayı birşey olup olmadığından emin olmak için )
Eşim bypass isteyebilirler diyor ama inşallah gerek kalmaz
Artık sabah erkenden uyanıp ondan hayırlı haberlerini bekleyeceğim

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda çok daha iyisindir

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz de Rabbim özlemini duyduğun mucizeni sana gönderir ...Aminnnnnnnnnnn

Belki tüp bebeğe gerek bile kalmadan mucizen kendiliğinden gelir
Ben her zaman kendimi örnek veriyorum ikinci kuzuma niyetlendiğimde doktor bana pko olduğunu ve asla bir daha bebek sahibi olamıyacağımı söylemişti ( 4 ay boyunca deneyip olmayınca normal kontrole diye gittiğimde pkoyu öğrendim ve 2 ay sonrasına ancak endokrine randevu vermişlerdi )
Hatta doktor bana bir kızın var sonuçta ama ille çocuk düşünyorsam tüp bebek denememi söylemişti
Kan tahlillerimi yaptı ve sonuçları götürmeden 2 gün önce ufak bir lekelenme oldu hatta ben yine oturup ağlamıştım adet olmaya başlıyacağım diye ama ağrım olunca doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim
Endokrin doktoruna sonuçları göstermeye gittiğimde hamile olduğumu söylediğimde felaket şaşırdı aşılama mı yaptırdın yok tüp bebekmi diye bir sürü seçenek sundu ben yok normal diyincede imkansız birşey senin çocuğun olamaz demişti ama sonuçta Rabbim ol dedikten sonra pko bile engel olamıyor
Şu an kuzum 4 yaşına girecek iki ay sonra ve hep diyorum o gerçekten mucizem benim diye

Tamam ben senin gibi 10 sene beklemek zorunda kalmadım ( ki gerçekten zor bir durum ama helal olsun sabırla beklemişsin zor bir süreçte olsa )
ama inan çok iyi anlıyorum seni ( sonuçta bir kaç ayda olsa aynı sıkıntıyı yaşadım hatta kendime çok kızdım o dönem ulen bir tane sağlıklı kızın var bazı insancıklar senelerce bekliyor diye ama o an insan hormonlarını dizginleyemiyor maalesef :26: )

İnşallah Rabbim sanada mucizeni en kısa zamanda gönderir ....Aminnnnnnn

Harikasın canım
Ne güzel resimli paylaşıma başlamışsın inşallah bende şu sıvılardan pürelere geçince başlarım resimli paylaşıma
Bu arada instagram demişsin ama onu hiç kullanmadım nasıl birşeydir bilimiyorum hee isterseniz facede kapalı bir grupta kurabiliriz hem arkadaş listemizdekiler bizim grubu ve yazılanları göremez hemde hepimizin nasılsa facei var
Tabi buradanda olabilir sonuçta zaten buralardayız

İnşallah çok güzel bir sonuç alırsın sınavından
Ne güzel beslenmede iyi gidiyor ki mide ufalmış İncecik olduğun günleride göreceğiz eminim

Canım yine sen bilirsin ama buralarda olmaya devam et istersen menü paylaşmasanda bildirim yapmasanda kopma buradan sadece sohbete gel eminim gecici bir durumdur ve arzu ettiğin anda yine kaldığın yerden devam edersin
İnan insan buradan kopunca daha da sapıtıyor

Canimm hayrolsunn ne olduu...ne guzell baslamistik yine bu hafta guzel kilolarda verdikk..

Sorun her neyse takma kafana..bununda gecip gidecegini bill..ne huzunlerr ne sorunlar geldi gectii..bunu dusun ve takilma hicbisiyee..bizide ihmall etmee...

Canimm hayrolsunn ne olduu...ne guzell baslamistik yine bu hafta guzel kilolarda verdikk..

Sorun her neyse takma kafana..bununda gecip gidecegini bill..ne huzunlerr ne sorunlar geldi gectii..bunu dusun ve takilma hicbisiyee..bizide ihmall etmee...

Kizlarr cok kotuyum yaa uyuyamiyoruzda maden iscilerii yakti yureklerimii..allah yardimcilari olsun icerde olanlarinda disarda bekleyenlerinde..

Gece en son biz yatmadan once 17 idi. Simdi 166 olmus sok oldum.
Allah olenlere rahmet eylesin.
Tum yaralilara acil sifalar versin.
Ve ailelerine yakinlarina sabri cemil ihsan eylesin.
Buyuk bir aci, buyuk bir imtihan...

Girmisken sahur menumu resimleyeyim dedim.
Canim hiiiiiic birsey istemedi.
Bir elma
On badem.
Yaklasik 750 ml su..

Eklentiler

• $1400028840260.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 32

Gercekten buyuk imtihann..ates dustuu onca eve..kac ailenin yuregi yanik suandaa...oyyy oyy rabbim versin sabrinii o cek buyuk..serinlik versin yureklerine..dusundukce darlaniyorumm..

Girmisken sahur menumu resimleyeyim dedim.
Canim hiiiiiic birsey istemedi.
Bir elma
On badem.
Yaklasik 750 ml su..

Iyi yapmissin paylasalim valla gordukce ornekk oluyorr...ben dedimki senin tabagii goruncee...anamm kizin tabaga bakk bide seninkilere bakk benimkilerr dolu dokuu..

Kizz dayanabilicenmi bukadarcik seylee..

Bende aksamm yemegimi paylasamamistimm...aksam yemegim ve saat 12 gibide 10 dene erik yedimm...

Esim cok getirmis eriklerden 10 denesini yedim..

Eklentiler

• $1400048574166.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $1400048588627.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 29
Güzel fikir canım. Bende her cuma tartıldığımda ekleyeceğim

Hadii bakalimm merakla bekliyorumm...

Bende oyle bi fikir attimm ortaya ama sicak bakmadi arkadaslar instagrama..daha kolaylik diye onu demistimm..ama burda karar kildilarr...

kizlar slm tekrar

ogle menum 1kase mercimek corbasi,1 dilim pide

aralarda 6-7 badem ile yesil cay ictim.

aksam menum 2parca firinlanmis biftek ve ayran

Canimm harikaa gidiyorsunn..bole giderse sen 3 aya hedefine ulasirsinnn...

Azminee hayraminn ve benide coskuya getiriyorsunn..

Aynen oyle cecom burayi takibi biraktigimda diyetide salliyorummm...

Hefiyeniz harikaymisss...guke gule kullansin guzel gunlerde....

Instagram harika bisi..tele indiriyorsunn..face gibi bi adres aliyorsunn..resim paylasiyorsun sadecee..sonra takip etmek istedigin kisileri takip ediyorsunn..onlar bisi ekledikce sen goruyorsun..ister begeni ister yorum yapiyorsunn..

Mesela senin is fikrin varyaa...millet nelerr neler dikmis eklemiss..binlerce takipcisi var ve spariss aliyorr..yemek sunumlari yapanlarr...pasta yapip satanlarr...gezilecek yerleri paylasanlar..ve birde iste diyet yapanlar var...sabah ogle paylasiyorlar...

Ve cok kolay payladiliyorr ondan instagram dedimm..wawdiyette diye adres alacaktim orda paylasacaktimm..pek sicak bakilmayinca burda paylasayim dedimm..

Ama sen instagrami indir tele..faceden arkadaslarida ekliyir istersenn...orda takipde bulun fikir olurr fecii hamarat kadinlar varr...oraya takildiktan beri bende hayallere daldimm gittimm..hrrgun yeni bi is kuruyorumm..

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz de Rabbim özlemini duyduğun mucizeni sana gönderir ...Aminnnnnnnnnnn

Belki tüp bebeğe gerek bile kalmadan mucizen kendiliğinden gelir
Ben her zaman kendimi örnek veriyorum ikinci kuzuma niyetlendiğimde doktor bana pko olduğunu ve asla bir daha bebek sahibi olamıyacağımı söylemişti ( 4 ay boyunca deneyip olmayınca normal kontrole diye gittiğimde pkoyu öğrendim ve 2 ay sonrasına ancak endokrine randevu vermişlerdi )
Hatta doktor bana bir kızın var sonuçta ama ille çocuk düşünyorsam tüp bebek denememi söylemişti
Kan tahlillerimi yaptı ve sonuçları götürmeden 2 gün önce ufak bir lekelenme oldu hatta ben yine oturup ağlamıştım adet olmaya başlıyacağım diye ama ağrım olunca doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim
Endokrin doktoruna sonuçları göstermeye gittiğimde hamile olduğumu söylediğimde felaket şaşırdı aşılama mı yaptırdın yok tüp bebekmi diye bir sürü seçenek sundu ben yok normal diyincede imkansız birşey senin çocuğun olamaz demişti ama sonuçta Rabbim ol dedikten sonra pko bile engel olamıyor
Şu an kuzum 4 yaşına girecek iki ay sonra ve hep diyorum o gerçekten mucizem benim diye

Tamam ben senin gibi 10 sene beklemek zorunda kalmadım ( ki gerçekten zor bir durum ama helal olsun sabırla beklemişsin zor bir süreçte olsa )
ama inan çok iyi anlıyorum seni ( sonuçta bir kaç ayda olsa aynı sıkıntıyı yaşadım hatta kendime çok kızdım o dönem ulen bir tane sağlıklı kızın var bazı insancıklar senelerce bekliyor diye ama o an insan hormonlarını dizginleyemiyor maalesef )

İnşallah Rabbim sanada mucizeni en kısa zamanda gönderir ....Aminnnnnnn

ceco 34 sana bu cevabım
canım çokk teşekkür ederim tabii ki çok çok acılı zamanlarım oldu hala da oluyor ağlamaklı zırlamaklı günlerim ama sabrediyorum işte elden başka bir şey gelmiyor geçen sene 2 tüp bebek sonucu negatif olunca o kadar yıkıldım ki bak bi daha doktora gidemedim bile 1 sene oldu ee yaş da geçiyo sonra nolacak yine üzülen ben olucam biz olucaz o yüzden artık akupunktura da gidicem Allahım da nasip ederse hayırlısı ile bende inş seneye anneler gününü ağlamadan kutlayabileceğim senin de çok tatlı bi kızın var maşallah rabbim nazarlardan korusun allahım bana da nasip etsin:) gerçekten tedavisiz mi oldu çocuğun yani kilo verirsem hakkatten keniliğinden olur mu ya ne bilim o bir mucize ve mucize de bana uğramaz gibi geliyor

Son düzenleme:
gunaydinnnnn

moralsiz bir gun ama elden birsey gelmiyor.

sabah kahvaltida 2 dilim cavdar ekmegi ile pinar beyaz ve 1 bardak acik cay
yarim saat once 1 bardak yesil cay.simdi 6-7 badem yicem.

oglene et ya da tavuk yemem lazim.aksam sebze yicem cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…