Daha cokk yeni evliymissinnn..canim infoliktede bi parca metformin var galiba ondan oyle diyorlar...
Bak pko 2 cesit..pko...ve pkos...biri polikistik over..digeri polikistik over sendromu..biri daha inatcii..buda kistlerin azligiyla cokluguyla belli olmaz.hirmon tesleriyle ve ilaclara verdigin tepkiylee..
Bu sonradan olan bisi degill..anne karnindayken gelistigimiz anda olusan birsey..ve garip bi kisir dongusu varr..simdi yazsam eksik yazarim..sen bilgili birisin..nette yaz pko diye arastir..pko ve glukofen diye arastirr...coksey cikiyorr..onlari oku seni aydinlatacaktir..dr gittigindede hastaliginin ne oldugunu bilerek gidersin..
Glukofen..pkonun kisir dongusunu bozan bi ilacc..bizdeki yumurtlama sorununada etki ediyorr..cok cozumlenmis bi hastalik degil pko..infolikde yeni ilaclarindan biri..yumurtanin kalitesini arttiriyorr..
Cokk inanci bi pko hastasi olmayan glukofen veya infolikle kolayca hamile kalabiliyor ..tabi rabbimin izniylee..
Ben anlatmaya calisiyorum ama eksiklikler varr..sen dedigim gibi netten arastirr..bak ben dr nevra diye bi jinekolog vardi onun sayfasindan coksey ogrendim..google pko yaz..pko tedavileri yaz..pko ve glukofen yaz...pko ve infolik yaz..sana yardimci olacak bicoksey cikacakk..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugunki menum
Sabah yk
11 de 1 kupa t.kahvesi
13 de 1kepce tavuk corbasi
1 servis kasigi taze fasulye
1 gul.boregi kucuk yapmkslar
Aksam dusunmuyorum.belki.meyve yerim migdem agriyo
Keyfimde hiiiiic uk
Dedim.ama eve geldim esimi uzmemek icin 1 kase corba 1tbk turlu 2 dilim ramazan pidesi simdide tatli yiyorum
Kizlar ben.bir sure diyeti birakicam
Diyet yapicak psikolojide degilim
Kizlarr fecii basimm agriyorr..ama normal bi bas agrisi degill...sabit durunca hicbi sorunum yok..kafam hareket ettiginde beynim kemiklere carpiyor sanki agri olusuyor...hele oksuruncee..kafami asagi eyincee..
herkese merhaba tam bana göre bi başlık önceki sayfaları okumadım onları bilahare okuycam bilmiyorum belki geçen sene de buraya yazmışımdır 10 yıllık evliyim maalesef bebeğim olmadı ben de pkoluyum geçen sene 2 tüp bebek yaptırdım bu senede ağustos gibi kısmetse (3. nün de devlet tarafından karşılanmasını bekliyorum) yapmayı planlıyorum o zamana da kadar da zayıflamak istiyorum çünkü kilo en büyük engelim şansımız açık olsun inşallah bu arada ben akupunktura başlıycam arkadaşlar geçen sene gitmiştim 10 kg kadar vermiştim bu senede kesinlikle gidicem bakalım ne kadar vericem takipteyim:) yemek arasına çıkıyorum dönüşte yine görüşürüz:)))))
Evett kizlarrr yediklerimi yazmadim bosken yazayimm..
Kahvaltiyi 12 gibi yaptimm..
3 yesil..3 siyah zeytin..
Domates..salatalik..
Ve sut corbasi 2 cepce..
Oksuruyorum bol acili sut corbasi iyi geliyor diye iciyorumm..
Ve simdide
1 dilim karpuz..7...8 badem..yedimm..
Kızlaaaarrrrr,
Astım sizi kaç gündür. Hafta sonu ALES vardı ona girmek ve ailemi ziyaret etmek için İstanbul'a gittim. En son nerelerde kaldığımı bulmaya çalışırken başlıkta kayboldum
Kilo bildirimi yapılmış cuma günü sanırım ama ben bildirim yaptığımızı bilmiyordum. Başlangıç kilom 96,7 iydi tartılmadım iki haftadır. Bu hafta başlayabilirm ben de kilo bildirimine.
Yemek menülerimi de yazıyordum ama kağıtları kaybettim maalesef. Ama size verdiğim sözü mümkün olduğunca çiğnemedim. Bugünü yazabilirim,
Sabah
Midem çok bulanıyordu, sadece iki tane küçük galeta ve bir bardak ılık su
Öğle
Yemekhaneye gitmek zorunda kaldım.
Bir kase mercimek çorbası
Bir adet orta boy kabak dolması
Yarım dilim börek
Yoğurt
Çilek
Akşam
Henüz yemedim ama onu meyve ile geçiştirmeyi planlıyorum.
Veeee güzel haber, benim göbeğim değil de midem çıkar, tartılmadım ama bir haftadır dikkat ettiğim için midem biraz içeri doğru kaçtı. Üstüme oturup nerde ne varsa gösteren kıyafetler biraz daha düzgün duruyorBugün iş arkadaşılarımdan bir kaçı sen kilo mu verdin bile dedi
Dedim.ama eve geldim esimi uzmemek icin 1 kase corba 1tbk turlu 2 dilim ramazan pidesi simdide tatli yiyorum
Gece en son biz yatmadan once 17 idi. Simdi 166 olmus sok oldum.
Allah olenlere rahmet eylesin.
Tum yaralilara acil sifalar versin.
Ve ailelerine yakinlarina sabri cemil ihsan eylesin.
Buyuk bir aci, buyuk bir imtihan...
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Girmisken sahur menumu resimleyeyim dedim.
Canim hiiiiiic birsey istemedi.
Bir elma
On badem.
Yaklasik 750 ml su..
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Güzel fikir canım. Bende her cuma tartıldığımda ekleyeceğim
WAW orjinal mesaj bayaaa gerilerde kalmış sanırım da instagram işini ne yaptınız? yapalım ya onu güzel olabilir bence. hatta bi de tag oluştururuz attığımız fotoğrafları o tag le atarız birbirimizi bulmamız kolay olur? ne dersin?
kizlar slm tekrar
ogle menum 1kase mercimek corbasi,1 dilim pide
aralarda 6-7 badem ile yesil cay ictim.
aksam menum 2parca firinlanmis biftek ve ayran
BU GÜNÜN MENÜSÜ
Sabah melemen
Domates, salatalık, biraz ceviz
Öğlen Badem, Fındık, şekersiz türk kahvesi
Akşam Fırında tavuk, yoğurt
1,5 su
Bir saat sonra yürüyüşe çıkacağız eşimle en az yarım saat yürürüz herhalde. Bugünü de atlattık Cuma'ya az kaldı
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür takozuma kavuşabildim
Sağ olsun eşimde bu ara dadandı oyun oynamaya
Gündüz annemlere geçtim işlerim bittikten sonra
Eşim iş çıkışı gidip portmantoyu dükkandan alıp gelmişAnnem görünce çok sevindi zaten bir kaç hafta evvel laf arasında ileride şuraya bir portmanto lazım diyip duruyordu Şansada tam istediği gibi olmuş
Kız kardeşim nasıl dalga geçiyor yok annem yok kanma sen buna benim aldığım seramik tava iyidir iyi hem en azından içinde yemek yaparsınbunla yemekte yapılmaz diye
Annemle babam nasıl kopuyorlar gülmekten
Normalde malum sıvı besleniyordum ama Annemde yemeğe kalınca ısrar edemedim sırf ayran içeceğim diye yoksa kadıncağız başlardı yok kızım böyle olmaz herşeyden az az yemen lazım demeye( senelerce yemişim yiyeceğimi sonuçta )
Çok az yoğurt çorbası, 3 YK pilav ve 5 ızgara küfte yedimama yinede kendimi çok hafif hissediyorum hatta açımmmmmmmmmm
Neyse yarın yine kaldığım yerden devam edeceğim
Kızkardeşim 3 kilo vermiş bile ( kızda nasıl bir azim varsa artık sabah akşam spor yapıyor)
Bende tartıda az da olsa eksi gördüm ama bakalım cumaya kadar ne olucakinşallah beni motive edecek bir rakam görürümde 1 hafta daha dayanırım sıvı tüketmeye
Aslında hoşuma gidiyorpipetle herşeyi tüketmek minik minik yudumlarla Tartıda eksi gördükçe zaten doğru yolda olduğuma emin olurum inşallah
Yarın eşim doktora gidecek şu tansiyonu yüzünden ( gitmişken uzun zamandır ayakkarının ağrısı için kalp ve damar hastalıklarına gidiyor ki Allah korusun kalpten dolayı birşey olup olmadığından emin olmak için )
Eşim bypass isteyebilirler diyor ama inşallah gerek kalmaz
Artık sabah erkenden uyanıp ondan hayırlı haberlerini bekleyeceğim
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda çok daha iyisindir
İnşallah Rabbim sanada mucizeni en kısa zamanda gönderir ....Aminnnnnnn
Harikasın canım
Ne güzel resimli paylaşıma başlamışsıninşallah bende şu sıvılardan pürelere geçince başlarım resimli paylaşıma
Bu arada instagram demişsin ama onu hiç kullanmadım nasıl birşeydir bilimiyorumhee isterseniz facede kapalı bir grupta kurabiliriz hem arkadaş listemizdekiler bizim grubu ve yazılanları göremez hemde hepimizin nasılsa facei var
Tabi buradanda olabilir sonuçta zaten buralardayız
İnşallah çok güzel bir sonuç alırsın sınavından
Ne güzel beslenmede iyi gidiyor ki mide ufalmışİncecik olduğun günleride göreceğiz eminim
Canım yine sen bilirsin ama buralarda olmaya devam et istersenmenü paylaşmasanda bildirim yapmasanda kopma buradan sadece sohbete gel eminim gecici bir durumdur ve arzu ettiğin anda yine kaldığın yerden devam edersin
İnan insan buradan kopunca daha da sapıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?