Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

slm kızlar ben de pkoluyum yazmıştım bikaçkere hatırlarsanız ben ilaçsız adet olamıyorum normalde geçen tarlusal almıştım ama bi türlü kullanmamıştım neyse bi baktım baya yoğun adet olmuşum tam 2.ayda bu benim için inanılmaz bişeyne yaptığıma gelince yumurta gelişsin diye bal,tarçın,çörekotu kürü kullandım ek olarak günlük 5incir yedim 1ay boyunca ama incirin kalorisini duyunca bırakmıştım demkki yumurtalarım gelişti hamilelik olmayınca adet oldum.neyse bu arada koşu bandım arızalandı garantisi vardı bugün motoruyla bandı değişti bugün sporuma başlıyorum iki saat sporsuz 3haftadır anca 3kilo civarı verdim

tabiki ben cvb yazacağım ceco başka kimse yokki evet sonuna kadar da okudum. ay boşver akrabalrı entrikaları bitmez
eşine gelince de aramıştır daha sonra dayanamamıştır. ama haklısın bitmiyorki evin işi
2 kişiyiz evde ama ev daha çok dağılıyor ben hergün ev topluyorum eşimin tek yaptığı işden gelince kirlilerini çamalır sepetşne koymak okadar

sevindim senin adına olsun 3 kg gitmiş sonuçda daha ne istiyorsun onu veremeyenlerde var :)

kilo çok olunca 3kilo az gibi görünüyo inşallah gider fazla kilolarımız biran önce

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Çok şükür kızın odasını bitirebildim eşim gelmeden
Beyimiz işten geldi ne yapıyorsun diye sorunca o yorgunlukla şimdi birşey derdim ama dedim nasıl gülüyor gel aşkım gel bir öpeyim seni ellerine sağlık çok güzel olmuş diye tabi ben anında eridim
Yemeğimi hesapta 5de yiyecektim ama dalmışım işlere eşim kapıyı çalınca jeton düştü neyse artık yarından itirbaren daha erken yerim inşallah

Yarın yeğenlerimin 23 Nİsan kutlaması olucakmış okulda ( bir gün önce yapıyorlar nedense )
Anaokulundalar ve ilk kez bir gösteride yer alacakları için herkes pek bir heycanlı dün kardeşim ne olur sen kayda alsana dedi tamam dedim ama sabah 9da okulda olmamız gerekiyormuş
Neyse artık yeğenler için katlanacağız bu arada benim cimcimede LCWden aldığım uğurböcekli elbisesini giymek istiyordu onu giydiririm tabi yağmur yağmazsa
Bol bol resim çekeyimde hatıra kalsın

Bu arada eşime gelir gelmez bugün tatil ilan ediyorum kendime artık bu saatten sonra benden birşey isteyeni öldürürüm dedim tamam tamam hak ettim ne yaparsan yap dedi bende kendimi buraya attım yan yan bakana kadar buralardayım

Canım senin adına çok sevindim
İnşallah kendi kendine hamile kaldığınında müjdesini yakında verirsin bizlere
Rabbim gönlüne göre verir inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda

bir sen bir ben birde bebek dermişim
Valla kendi çapımızda takılıyoruz artık millet toparlansada biraz gaza gelip şu kilolardan kurtulsak
Kız WAW yoksa hamile kaldıda yattığı içinmi gelemiyor ay ne güzel olurdu hee müjdeli haberle gelseydi

Canım senin adına çok sevindim
İnşallah kendi kendine hamile kaldığınında müjdesini yakında verirsin bizlere
Rabbim gönlüne göre verir inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda
inşallah cnm ne güzel olurdu hayali bile güzel

Gunaydıın kızlaarrr....
Dun Dr gittim keseyi görmek için keseleri gördüm ikiz bebeğim olucak insallah

CECOOO.....
Ben senin yazilarini genelde okuyorum tatlim sonuna kadar

Günaydın ;

ay inşallah waw hamişdir senin dediğin gbi o yüzden gelmesin istediği kadar

Günaydın ;
kızlar sürüklene sürüklene çıktım resmen yataktan kahvaltımı edip spora inmem gerekiyor ama hiiiiiçiçimden gelmiyor zorlana zorlana onuda yapıcam
bende dünden farklı bişey yok hafta sonu iyeti bozmanın cezasını ve vicdan azabnı çekiyorum.
ne güze belki 1 kg daha gitmiş olurdu
ne yapcam ben böle yaaaaa
he karatayın kitaplarını almıştım onları bugün okumaya başlıyorum sizede yazarım
Gunaydıın kızlaarrr....
Dun Dr gittim keseyi görmek için keseleri gördüm ikiz bebeğim olucak insallah

CECOOO.....
Ben senin yazilarini genelde okuyorum tatlim sonuna kadar

eeloocaan tebrikler kuzum
demek iki tane bebişin olacak biraz zorlanıcan ama olsun onlara değer. kendine iki kere dikkat etmen gerek artık seni ve bebişleriniöpüyorum canım özletme kendinizi

benimde şimdilik 15kilo inşallah gitsin kilolar gelsin bebişler
aynen gitsin kilolar gelsin

Çok sağol canim...dikkat etmeye calisiyorum sürekli Dinleniyorum tek sorunum uyku geceleri uyuyamiyorum sabahta erkenden kalkiyorum

Çok sağol canim...dikkat etmeye calisiyorum sürekli Dinleniyorum tek sorunum uyku geceleri uyuyamiyorum sabahta erkenden kalkiyorum

Aaa neden uyuyamiyorsun. Bu arada ben.pcden giremiyorum foruma disari atiyor beni cep tel den girebiliyorum ancak neden acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzuuun aradan sonra merhaba kizlar,

Sise sularim, gunluk paketlenmis bademlerim ve sebze agirlikli beslenmeyle 62den 55'e dusmeyi basarmistim. Tasinma olsun, dersler - sinavlar olsun butun duzenimi alt ust etti. Bir de zayifladim diye simardim sanirim gelsin pilavlar-makarnalar, gitsinler cikolatalar ile 58de yakaladim kendimi.

Haydi bismillah yeniden savasmaya geldim, ben :)

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Aaa neden uyuyamiyorsun. Bu arada ben.pcden giremiyorum foruma disari atiyor beni cep tel den girebiliyorum ancak neden acaba

Ahhh bi bilsem hamileler uyur beni etkilemedi hic....
Ben tlfdan.gidiyorum canim

Ahhh bi bilsem hamileler uyur beni etkilemedi hic....
Ben tlfdan.gidiyorum canim

Seyden olabilir mi bi yakinimiz tup bebek olmustu bebege bisey olacak uykudayken karnimin ustune yatarim ters bisey yaparim zarar veririrm die ilk baslarda o da uyuyqmiyordu bilincaltinda bole bisi olabilir mi

Hosgeldin ve yasasin uzun bir aradan sonra zayiflamak icin birisi geldi foruma :))))
Hayirli olsun jesica :)

Hosgeldin ve yasasin uzun bir aradan sonra zayiflamak icin birisi geldi foruma :))))
Hayirli olsun jesica :)

Tesekkur ederim, yagmurlu_ist.

Cikolata disinda enerji veren dogal birseyler onerebilir misiniz bana,kizlar? Kuru kayisi da ise yariyor sanki ama icim disim kayisi ve badem oldu yine.. :))

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin cnm
Amiiin inşallah canim...

Yok yaaa benim öyle korkum yok henüz nohut kadarciklar...esimle ayri sehirlerdeyiz ondan dolayi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…