- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Sendee hosgeldinnn...kilo kacdiii??? Agir bi diyetmiss devamini getirmek zorr dengeli beslenmeni tavsiye ederimm bol su esligindee...
Canimmm hosgeldinn aramizaa...sen paylasimlarda bulunursan basimiz ustunde yerin varr...insallah pko yokdurr..istedigin vakitte meleginn gelir sanaa..acik kendini anlatt..yass..boy..kilo..hangi sehirr...acik seni tanimis oluruzzz
Ewettt canimm aynenn devamm ben bugun basladimm gibi gibi...bostanciya indik esimle 1 saat yuruyusde tamam..bugunluk iyi...yarin evdeyimm..cuma disardaa..insallah duzeni yine oturtturucamm..kendimi motive ediyorumm..daha once verdimm yeniden yine verebilirimm diyee...
Sennn nerelerdesinn kuzummmm...kilo ne alemde diyet ne alemdee...anamm ben gitmisimm herkezz gitmisss....
Hosbuldum tesekkur ederim.
Ben bursada oturuyorum. Iki yillik evliyiz. 23 yasindayim.
Evlendigimde 83-85 kg arasindaydim (meger o zaman cok zayifmisim:) ) bu iki yil icerisinde 108 kg ya ulastim. Iki ay once zor kg verdigimi dusunup bunun altinda bir sebep mi var diye dahiliye doktoruna gittim. Insulinim 18 kusurlerde idi. Tiroit bezlerim yyavas calisiyormus ve iki tanede nodulumun oldugunu ogrendim. Doktorum metformin iceren ilac verdi ve tiroit icin bir ilac verdi. Metforminin zayiflamaya yardimci oldugunu da okumustum. Bu sure zarfinda da dikkat ettim. Ancak gr oynamadi. Anlayamadim. Gecen hafta yeniden gittim ve ilaclarim degisti. Simdi ne olacak bilmiyorum. Hastaliklarla ilgili herseyin basi ve devasi kg onu anladim.
Tek bisey biliyorum bu kg gidecek ins. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.