Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Günaydın diyeceğim ayıp olacak :KK1:

Bu sabah 9a geliyordu uyandım :KK53:
Normalde ilaçımı içtiğimde erkenden uyanıyordum ama geçen gün ilaçım bitti dün de eşim almak istedi parayla ( reçetemin günü geçmiş daha doğrusu alacaktım eczacı abla daha bir günlük ilaçın var diye sigorta vermiyor yarın gel al dedi ama benim aptal kafam unuttu :KK1: ) adamcağız 29 lira anlamış tam çıkarmış parayı verecekken abi 129 dedim demiş :KK1: tabi adam fiyatı duyunca aman kalsın gitsin bir daha yazdırsın demiş haklı olarak :KK1:
Akşam gelincede diyor yaw sen ne kadar pahalı ilaç kullanıyormuşsun meğer :KK1:
Tabi gece içemedim ve defalarca uyandım yine eskisi gibi :26: sabahda uyandığımdan beri esneyip duruyorum :KK53: hani koltuğa uzansam kesin uyuya kalırım ama direniyorum :KK1:

Kahvaltımı ettim ve biraz iş yaptıktan sonra ufak bir ara verip sizlere bakayım dedim :KK34:
Birazdan çamaşır falan asıp birazda silip süpüreceğim :KK34:

slmm kızlarr ben geldimmmm...bugün fizik tedaviye gittim kuyruk sokumumdaki ağrı içinn...şükür çatlakçıkık gibi bişi yokk...bel kemiğinde düzleşme var dedi...

kuyruk sokumu içinse fizik tedavi verdii..bide enjeksiyon yapıcaz dedi..kortizon vericez agrın azalacak dedi..ve oturma simidi al dedi...verdiğin kilolardan yag kaybındanda olabilir dedi...dedide dedi işte bişilerr...

yarın kadın doğumda randevum var bakalımm hayırlısıı bi değişijklik olacagını sanmıyorum nedensee...

slmm kızlarr ben geldimmmm...bugün fizik tedaviye gittim kuyruk sokumumdaki ağrı içinn...şükür çatlakçıkık gibi bişi yokk...bel kemiğinde düzleşme var dedi...

kuyruk sokumu içinse fizik tedavi verdii..bide enjeksiyon yapıcaz dedi..kortizon vericez agrın azalacak dedi..ve oturma simidi al dedi...verdiğin kilolardan yag kaybındanda olabilir dedi...dedide dedi işte bişilerr...

yarın kadın doğumda randevum var bakalımm hayırlısıı bi değişijklik olacagını sanmıyorum nedensee...

Canım çok çok geçmiş olsun :KK71:
Şükür tedavisi olan bir şey :KK34: RAbbim dermansız dert vermesin :KK34:

Asıl yarın önemli olan randevunmuş :KK34: İnşallah oradanda güzel haberlerle gelirsin :KK34: Aminnnnnnnnnnnnn

selam kızlar nasılsınız umarım herkez iyidir.
Wawcım yarın ınsallah hayırlı haberlerle gelirsin rabbim sağlık versin hepsi olur.
bayadır giremiyorum sürekli annemlerdeyim aksamları eve geliyorum sadece artık bu ara evimde olacagım
annem baya toparlandı bugun gezmeye bıle cıktık kızlar :nazar:
Teyzeleriii bugun bebişimize bişiler aldı annanesi :KK49: zaten o yüzden cıktı dışarıda :KK70:
battaniye aldık :nazar: Bebek odası takımlarına ve beşiklere baktık
Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin.
Daha ben bişi almıyorm Rabbim bilir şimdilik hersey yolunda ama yınede ınsan korkuyor
daha dün gibi hatırlıyorum size ilk hamıle oldugum da yazdıgım gunlerı maşallah 3.5 aylık olduk teyzelerii
ekim 1 de 3lu tarama ve detaylı ultrasyonum var ıkılı tarama normaldı bakalım bebegımın gelısımı nasıl
dualarınızı eksık etmeyın kızlar
hepınız dualarımdasınız her gece ediyorum Rabbim isteyene istediğini versin Rabbime emanet olun kızlar

Wawcım yarın ınsallah hayırlı haberlerle gelirsin rabbim sağlık versin hepsi olur.
bayadır giremiyorum sürekli annemlerdeyim aksamları eve geliyorum sadece artık bu ara evimde olacagım
Teyzeleriii bugun bebişimize bişiler aldı annanesi :KK49: zaten o yüzden cıktı dışarıda :KK70:
Daha ben bişi almıyorm Rabbim bilir şimdilik hersey yolunda ama yınede ınsan korkuyor
daha dün gibi hatırlıyorum size ilk hamıle oldugum da yazdıgım gunlerı maşallah 3.5 aylık olduk teyzelerii
ekim 1 de 3lu tarama ve detaylı ultrasyonum var ıkılı tarama normaldı bakalım bebegımın gelısımı nasıl
hepınız dualarımdasınız her gece ediyorum Rabbim isteyene istediğini versin Rabbime emanet olun kızlar

Annen için çok sevindim canım :KK16:
Kuzucukta zamanı gelince inşallah cicilerini güle güle kullanır sağlıklı günlerde ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bizim dualarımız her daim sizinle güzelim :KK34: siz iyi olun gerisi önemli değil zaten :KK34:

Rabbim inşallah WAW arkadaşımızada en kısa zamanda müjde vermeyi nasip eder :KK34:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Annen için çok sevindim canım :KK16:
Kuzucukta zamanı gelince inşallah cicilerini güle güle kullanır sağlıklı günlerde ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bizim dualarımız her daim sizinle güzelim :KK34: siz iyi olun gerisi önemli değil zaten :KK34:

Rabbim inşallah WAW arkadaşımızada en kısa zamanda müjde vermeyi nasip eder :KK34:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aminnnn Rabbim isteyen bekleyen özlem ceken herkeze versiinn :nazar:

Saol cecommm benmde dualarım sızlerler cok sukur ıyıyız bide cinsiyetını ogrenseydık daha ıyı olucaz
gercı eşim şimdiden oglum dıye sevıyor ama :))

Canım çok çok geçmiş olsun :KK71:
Şükür tedavisi olan bir şey :KK34: RAbbim dermansız dert vermesin :KK34:

Asıl yarın önemli olan randevunmuş :KK34: İnşallah oradanda güzel haberlerle gelirsin :KK34: Aminnnnnnnnnnnnn

aminn inşallahh cecomm ama morelimm bozukk sinir oldum çok kötüü...demiştim ya 2 hormonum yüksek diyee..onları araştırdımda onlar yüksekken ilaçda içsen aşılamada yaptırsan yumurta gelişmezmişş...ama bu dr bana tahlilleri göre göre direk aşılama dedii..ve sonrada klomen verdiii..çogu hastane para tuzagı diye böle bişi yapıyormuşş ama günahlarını almıcamm...

o yüksek ormonu düşürücü ilaç varmışşş..onuda vermedi banaa:KK43::KK43: daha ne diyim kiii...ben ne hallerde ne şekillerde gidiyorumm işini bilmeyen insanlar neler yapıyorlarrr...

neysee erken konuşmayayımm..bakalım neler olacak bugün dr da...yumoş yok derse diyecek 2 çift lafım var onaa...

çok şükürr allahaa...senin adına sevindimm..bak herşeyy yoluna giriyor inşallahh...her gecenin bi sabahı varmış yaa...doğuyorr seninde güneşinn...rabbim evladınıda sağlıklı sıhhatli etsin kucagına aldığın günleride gör inşallahhhhh...

Son düzenleme:
neyseee bütün negatiff enerjimi bi kenara bırakıpppp...sizlere kocamann kokulu kokulu günaydınlar diyorummmm...

daha kahvaltı yapmadımmm..

yawwww bu sayfadakiii reklammdaa neeeeeeeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: bu bize yapılırmııı..çesit çeşit makarna larrr...ayyy sosu deneyen varmı nasıl olur ki acabaaa:KK56::KK56::KK37::KK37:

aminn inşallahh cecomm ama morelimm bozukk sinir oldum çok kötüü...demiştim ya 2 hormonum yüksek diyee..onları araştırdımda onlar yüksekken ilaçda içsen aşılamada yaptırsan yumurta gelişmezmişş...ama bu dr bana tahlilleri göre göre direk aşılama dedii..ve sonrada klomen verdiii..çogu hastane para tuzagı diye böle bişi yapıyormuşş ama günahlarını almıcamm...

o yüksek ormonu düşürücü ilaç varmışşş..onuda vermedi banaa:KK43::KK43: daha ne diyim kiii...ben ne hallerde ne şekillerde gidiyorumm işini bilmeyen insanlar neler yapıyorlarrr...

neysee erken konuşmayayımm..bakalım neler olacak bugün dr da...yumoş yok derse diyecek 2 çift lafım var onaa...

çok şükürr allahaa...senin adına sevindimm..bak herşeyy yoluna giriyor inşallahh...her gecenin bi sabahı varmış yaa...doğuyorr seninde güneşinn...rabbim evladınıda sağlıklı sıhhatli etsin kucagına aldığın günleride gör inşallahhhhh...

Wawcmmm hangı hormonların yuksekmıs :S devlet hastanesıne mı gıttın..
Ya sizlere anlatmıştım benımde prolaktınım ve tuylenme hormonum yuksek cıktı dr kesınlkle hamıle olamazsn bu sekılde dedı
endokrıne sevk etmıstı orda hamıle oldugumu ogrenmıstım. bende drun her dedıgıne takılma rabbim bılır sonucta onlar bilimsel ve rakamsal olarak degerlendıyor
klomenı zamanında al stres yağma yumosları etkılıyor bılıosun sende. ınan bana ben bu hormonlarla hamıle kaldıysam ki benım gıbı coook ornek var
sende cok rahat kalabılırsın yeterkı gonlunu ferah tut rabbımden ıste. :nazar: cok sukurkı tedavısı olan bı rahatsızlıgımız var

kızlarrrrr ben geldimmmmmmm..... dr dan geliyorumm...binbir hışımla gittimm şunu şunu dicem kapıyı çarpıp çıkıcamm diyeee..daha girdim dosyamı açmış okuyor üzerimi çıkarken bi yandanda konuşuyor ama ben burnumdan soluyorum dedim ilk bu konuşsun sonra ben açarım taramalı tüfeği diyee...

daha kadın ilk cümlesinde..bugün prolaktin hormonun için ilaç vericemm demezmii...bende heh dedimm neden vermediğinizi anlamamıştım zatenn:KK1::KK1: hafif bi yan bakışş attı :)

bide dedim siz bana glukofende yazınn...bütün pkolular kullanıyorr...bence gerek yokdu ama istiyorsan vereyim dedi....verinn verin dedimm :): )

ayy bana gıcık insanın teki dicekkk...ama napimm dr kadar oldukkk yaniiii....

neyse muayeneye geçtikk...7 mm lik folikül var dedi bir taneee...o yumurtaydı heralde..folükül dediği...çünkü devamında istediğimiz kadar büyümemiş dedi...sen toparlan dedi geçti...

bi kutu daha ilaç veriyorum bakalım işe yarayacakmı dedi...ve birdahaki salıya yine gidicezz bakalımbüyücekmi bizim yumoşşş...

ayyyy kızlarrrr kıyamamm eşime dedim kii 1 tane yumoşumuz varmış ama küçükmüşş...uçtu havalaraa....ha gayrett büyük onu diyorrr...güya istemiyorum felan filan diyor ama o halini görünce duygulandımm...

bendeümitlenmek istemiyorum 4.5 senede çok hayal kırıklıgı yasadım...bu ayolmaz diyorum onada kendimede..ama içimden olsun istiyorumm.. :)

velhasıll ben dr bilmişş bilmiş bi kaç soru daha sordum..rahim duvarım nasıl...şu nasıl bu nasıl :) :) ve çıktım dışarı ..netcem bilmiyorumm :)

Canım hemen ümitsizliğe kapılma :KK34: RAbbim büyük inşallah haftaya salı çok çok güzel haberlerle gelirsin.....Aminnnnnnnnnnn
Benimde ona bakarsan erkeklik hormonu daha yüksekmiş olması gerektiğinden ama banada doktor ilaç vermedi ve acıklaması gayet basitti; bütün ilaçlarda bir miktarda hormon vardır ne gerek var kendine fazladan hormon yüklemeye :KK34: bir yeri düzelteyim derken başka bir yeri bozmamak için vermiyorum demişti :KK34: bende hiç itiraz etmedim hatta bana 3 ay sonra tekrar gelde bakalım ne alemde hormonların dedi :KK34: inşallah düşer o erkeklik hormonuda yoksa doktor ne gibi bir ilaç yazar bu sefer bilmiyorum :KK34:

kızlarrrrr ben geldimmmmmmm..... dr dan geliyorumm...binbir hışımla gittimm şunu şunu dicem kapıyı çarpıp çıkıcamm diyeee..daha girdim dosyamı açmış okuyor üzerimi çıkarken bi yandanda konuşuyor ama ben burnumdan soluyorum dedim ilk bu konuşsun sonra ben açarım taramalı tüfeği diyee...

daha kadın ilk cümlesinde..bugün prolaktin hormonun için ilaç vericemm demezmii...bende heh dedimm neden vermediğinizi anlamamıştım zatenn:KK1::KK1: hafif bi yan bakışş attı :)

bide dedim siz bana glukofende yazınn...bütün pkolular kullanıyorr...bence gerek yokdu ama istiyorsan vereyim dedi....verinn verin dedimm :): )

neyse muayeneye geçtikk...7 mm lik folikül var dedi bir taneee...o yumurtaydı heralde..folükül dediği...çünkü devamında istediğimiz kadar büyümemiş dedi...sen toparlan dedi geçti...

bi kutu daha ilaç veriyorum bakalım işe yarayacakmı dedi...ve birdahaki salıya yine gidicezz bakalımbüyücekmi bizim yumoşşş...

ayyyy kızlarrrr kıyamamm eşime dedim kii 1 tane yumoşumuz varmış ama küçükmüşş...uçtu havalaraa....ha gayrett büyük onu diyorrr...güya istemiyorum felan filan diyor ama o halini görünce duygulandımm...

bendeümitlenmek istemiyorum 4.5 senede çok hayal kırıklıgı yasadım...bu ayolmaz diyorum onada kendimede..ama içimden olsun istiyorumm.. :)

velhasıll ben dr bilmişş bilmiş bi kaç soru daha sordum..rahim duvarım nasıl...şu nasıl bu nasıl :) :) ve çıktım dışarı ..netcem bilmiyorumm :)

Hadi bakalım hayırlısı canım :122: :122: :122:
Kız ben bile sevindim adamcağız nasıl sevinmesin :KK16:
Rabbim inşallah gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak çıkartır ...Aminnnnnnnnnn

Dediğin gibi herşeye hazırlıklı olun ama ben inanıyorum çok güzel bir haberle geleceksiniz :KK16::KK16::KK16::KK16:
Salıyı iple çekiyorum canım bende :KK39:

Canım hemen ümitsizliğe kapılma :KK34: RAbbim büyük inşallah haftaya salı çok çok güzel haberlerle gelirsin.....Aminnnnnnnnnnn
Benimde ona bakarsan erkeklik hormonu daha yüksekmiş olması gerektiğinden ama banada doktor ilaç vermedi ve acıklaması gayet basitti; bütün ilaçlarda bir miktarda hormon vardır ne gerek var kendine fazladan hormon yüklemeye :KK34: bir yeri düzelteyim derken başka bir yeri bozmamak için vermiyorum demişti :KK34: bende hiç itiraz etmedim hatta bana 3 ay sonra tekrar gelde bakalım ne alemde hormonların dedi :KK34: inşallah düşer o erkeklik hormonuda yoksa doktor ne gibi bir ilaç yazar bu sefer bilmiyorum :KK34:

Hadi bakalım hayırlısı canım :122: :122: :122:
Kız ben bile sevindim adamcağız nasıl sevinmesin :KK16:
Rabbim inşallah gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak çıkartır ...Aminnnnnnnnnn

Dediğin gibi herşeye hazırlıklı olun ama ben inanıyorum çok güzel bir haberle geleceksiniz :KK16::KK16::KK16::KK16:
Salıyı iple çekiyorum canım bende :KK39:

ayyy cecommm bende bendee..ama bu ay ümitlendirmicemmkendimii :) :) diyorum diyorumm ama bakalımm..

dualarını eksik etmee...yüksek hormonu düşürmek için verdi bi ilaççç..o süt hormnuymuşş..emziren anneler adet olmazmış çünkü süt hormonu yüksek oldugu için o yumurtlamayı engellermişş...bizimde engellememesi için hormonu düşürecekler...ayyyy ne bilemm işteee...hemen geçse günlerr bu ay olmasadabidahaki aya geçsekk :) :)

sakın kusarak zayıflamayın arkadaşlar

anaa kim yapmışş öyleee...valla ben bi ara yapıyordum diyeti kaçırdıgımdapsikolojimen rahatsız olup kusuyordum ama sonra baktım ne yesemm midem bulanmaya başlıyorr hemen bıraktımm...

folikül yumurta, allah gönlüne göre versin inş.

ümit vermek istemem ama ümidini de kaybetme tabi, benim hamile kaldığım ay gelişmemiş 2 yumurta var dedi doktorum (7 ve 8 mm)
bundan sonra da gelişmez dedi ve bi daha kontrole gitmemiştim. allah büyük, tabi sonrasında büyümüş ve hamile kaldım şükür. darısı başına inş.

folikül yumurta, allah gönlüne göre versin inş.

ümit vermek istemem ama ümidini de kaybetme tabi, benim hamile kaldığım ay gelişmemiş 2 yumurta var dedi doktorum (7 ve 8 mm)
bundan sonra da gelişmez dedi ve bi daha kontrole gitmemiştim. allah büyük, tabi sonrasında büyümüş ve hamile kaldım şükür. darısı başına inş.

yaaa ağzından ball damlıyorrrrrrrrrrrrrrrrr.................allahımmmm..herşeyin hayırlısını versinn hayırlı olanada gnlümü razı eylesinn...inşallah bende deöyle olurr inşallahhh....

ŞİRİNEEEEE....AYKURTTTT nerelerdesinizzz...hanii böle mi destekk olucazz birbirimizeeeeee....nerelerdesinizz diyett nasılll....aykurtt adet olmadınmı halaaaa.....şirine sen netcen gitmicen mi doktoraaa....

MErhaba arkadaşlarr nasılsınız ben hamdüsenalar olsun iyiyimm
yoğunluk yorgunluk birkaç hafta daha böyle geçebilir benim için sonra biraz daha rahatlayacağım inşallah
sizleri ihmal ettim bana değer veren arkadaşlarımdan özür diliyorum :KK43: :KK19:
diyet devam ediyor ara kaçamaklarda :26: kilo düşmüyor artmasında şimdilik hareketim sadece işte biraz evde enerji bitmiş oluyor ::d :KK17: aslında bahane yürüyüş yapsam dinlenmiş olurum aslında
:26:
Waw canım geçmiş olsun inşallah aşırı yağ kaybıda kötü o zaman canım bebiş düşünüyorsam kortizon nasıl alacaksın :KK43: :KK53:

Canım benim hamdüsenalar olsun meleğinn iyi maşallah bak 3,5 ay nasılda geçiyor zaman ayyy :nazar::nazar::nazar: Rabbimiz sağlıcakla kucağına almayı büyütmeyi de nasip etsin inşallah
teyze de iyiymiş hamdüsenalar olsun:nazar::nazar:Rabbimiz bir çıkış verdi şükür saba da
dualarımız seninle canım :KK16:

:nazar: bu senin minik yumoşun içinn inşallah büyür
canım benim inşallah yumoşun bebişiniz olur sağlıcakla :KK16:
bir daha ne zaman gideceksin yumurta takibinee canım bol bol incir ye
kuru incir kürü yaptım bir ara ben
yaw neler yapmadım ki :KK43:
artık son tahlilden sonra doktor tüm her şey yolunda 3 ay dene demişti birazda kendimi salmak geçen ayki yıkımdan sonra daha iyi mi geldi ne çok ümitliydim ya ama ne yapalım nasip dedik
gnc den hayıta başladım günde 1 bakalım hayırlısı yaw
bu arada süt bezi tahlili ayrı mı yapılıyor ? bana hiç yapılmadı mı acaba ?
regilin 3. günü mü gittin çok şey kaçırdım bebişi kaçırmayacağım inşallah :KK49::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK19::KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
ŞİRİNEEEEE....AYKURTTTT nerelerdesinizzz...hanii böle mi destekk olucazz birbirimizeeeeee....nerelerdesinizz diyett nasılll....aykurtt adet olmadınmı halaaaa.....şirine sen netcen gitmicen mi doktoraaa....
:KK17: ben geldim waw ya aslında geçen ay çok ümitliydik olmadı :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
doktor her şey yolunda demişti güya :KK14:
ya çok üzüldüm kırmızılar gelince sonra dedim ya gelmeseydi ona da üzülecektim yine ne oldu diye
ay var ya
Allah dermansız dert vermesin de bizi de kurtarsın ya:KK14: bize de tüm azaları tam olan tertemiz nesilden evlatlar versin:KK14:
bakmadım bu ay da hiç bir şeye hayıt içiyorum işte geçen regilin 2. gününden bu yana sanırsam
bugün 13. gün ne durumda hiç bilmiyorum zaten net bir düzen olmayınca hiç bir şey bilemiyoruz ki
bazen hiç olmuyo :KK14: ayy depresyonumu hatırladım nöbetteyim bir de ay dedim hayırr
durdu sevindim sonraki gün inanılmaz sancılarla geldi kırmızılar :KK14:
bende durum bu işte bu ay bir boşverdim durup durup moralim bozuluyor

X