- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
O konuda haklısın cNım inşallah hafta içi çözersinOrasida dogru canm ya gebelik var yok olmasindan degil allaha skr bi cocugum var allah olmayana da versin sadece bilmek istiyorum kesin olmadigini en azindan ilac adet olmak icin kullanirim günm gectigi icin karnimda acayip sislik var
InsallahO konuda haklısın cNım inşallah hafta içi çözersin
Sekeri kes gece uyumadan 3 kasik yogurda pul biber yarim limon en oyle 4 ayda 22 kg vermistim 92.5 70 dustum simdiletse 74 oldum 64 olmayi cok istiyom amz nerde bendr bu istah oldugu surecketojen diyuetine bak cnm netten ona başladım karbonhidrat kesin likle tüketmiyorsun sadece proteinli gıdalar zeytinyağ yumurta tavuk balık et haşlanmıs sebze
Bence var kanda kesin cikarO konuda haklısın cNım inşallah hafta içi çözersin
Sekeri kes gece uyumadan 3 kasik yogurda pul biber yarim limon en oyle 4 ayda 22 kg vermistim 92.5 70 dustum simdiletse 74 oldum 64 olmayi cok istiyom amz nerde bendr bu istah oldugu surec
Bence var kanda kesin cikar
Canım kan testi verdim 7.38 çıktı daha yeni büyük ihtimalle iğnenin 14.günü bittiSekeri kes gece uyumadan 3 kasik yogurda pul biber yarim limon en oyle 4 ayda 22 kg vermistim 92.5 70 dustum simdiletse 74 oldum 64 olmayi cok istiyom amz nerde bendr bu istah oldugu surec
KiminSekeri kes gece uyumadan 3 kasik yogurda pul biber yarim limon en oyle 4 ayda 22 kg vermistim 92.5 70 dustum simdiletse 74 oldum 64 olmayi cok istiyom amz nerde bendr bu istah oldugu surec
GünYdın canımInsallah
AyniGünYdın canım
Sence düşüş varmı yoksa aynı mu teste bi baksana
Aman düşmesinde aynı kalsın zaten artarsa yarın artık belli olur son yani
Zaten simdi bile kan versen varsa artmistirAman düşmesinde aynı kalsın zaten artarsa yarın artık belli olur son yani
Öylede tam belli olmaz yinede gece yada yarın net olur bi anda artmıyormuşZaten simdi bile kan versen varsa artmistir
Bekleyeyim o zaman yarını
Aynen bekle. Insallah cok artar yarina kadarBekleyeyim o zaman yarını
Amin inşallahAynen bekle. Insallah cok artar yarina kadar
Buda az önce yaptığım testAynen bekle. Insallah cok artar yarina kadar
Aynen bekle. Insallah cok artar yarina kadar
Baya koyu olms canm gözün aydin
Sağol canım inşallah yarında böyle olurBaya koyu olms canm gözün aydin
InsallahSağol canım inşallah yarında böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?