Kilo, regl, pcos?

Orasida dogru canm ya gebelik var yok olmasindan degil allaha skr bi cocugum var allah olmayana da versin sadece bilmek istiyorum kesin olmadigini en azindan ilac adet olmak icin kullanirim günm gectigi icin karnimda acayip sislik var
O konuda haklısın cNım inşallah hafta içi çözersin

ketojen diyuetine bak cnm netten ona başladım karbonhidrat kesin likle tüketmiyorsun sadece proteinli gıdalar zeytinyağ yumurta tavuk balık et haşlanmıs sebze
Sekeri kes gece uyumadan 3 kasik yogurda pul biber yarim limon en oyle 4 ayda 22 kg vermistim 92.5 70 dustum simdiletse 74 oldum 64 olmayi cok istiyom amz nerde bendr bu istah oldugu surec
O konuda haklısın cNım inşallah hafta içi çözersin
Bence var kanda kesin cikar

Sekeri kes gece uyumadan 3 kasik yogurda pul biber yarim limon en oyle 4 ayda 22 kg vermistim 92.5 70 dustum simdiletse 74 oldum 64 olmayi cok istiyom amz nerde bendr bu istah oldugu surec

Canım kan testi verdim 7.38 çıktı daha yeni büyük ihtimalle iğnenin 14.günü bitti
Çatlatma İğne etkisi değildir artık 15.güne giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…