- 19 Şubat 2020
- 5.466
- 2.939
- 173
- 40
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
kis olabilir cnm aynı adet sansıcı gibi belirtileri bnde cekiyorum su an çok geçmiş olsun canm allah gönlüne göre versinYaptim ama malesef hem saglik ocaginda gebelik testi yapti. Hemsire evdede yaptim ama malesef cikmadi karnimda hala batmalar kasiklarimda var adet sancisi gibi agrilarimda bilmiyorum hemsire vi hafta bekle olmassan kadn doguma git dedi
Amin sagol canm ben ilac kullanmadim ki kist olsunkis olabilir cnm aynı adet sansıcı gibi belirtileri bnde cekiyorum su an çok geçmiş olsun canm allah gönlüne göre versin
kistin ilaçla ilgisi yok cnmAmin sagol canm ben ilac kullanmadim ki kist olsun
olabilirkistin ilaçla ilgisi yok cnm
Bilmiyorum ya nerden cokti basim cok kotu agriyo vücuduma acayip bi sicaklik giriyokistin ilaçla ilgisi yok cnm
stres yapma rahat ol belli dğeil ne oldugu sen yine dr git mutlakaBilmiyorum ya nerden cokti basim cok kotu agriyo vücuduma acayip bi sicaklik giriyo
Adet söktürücü bi ilacm var onumu kullansam doktora gitmrdn acabastres yapma rahat ol belli dğeil ne oldugu sen yine dr git mutlaka
bence baya gitmis ya cizgi varsa ilk yaptigini da atarmisin kacinci gunde yaptiginida atKuzular yine test yaptım dayanamadım 18:30 ta yaptım
Benim test 11ci gnde byleydiKuzular yine test yaptım dayanamadım 18:30 ta yaptım
Acaba akşam yaptığım için miCanm be
bence baya gitmis ya cizgi varsa ilk yaptigini da atarmisin kacinci gunde yaptiginida at
Anladım Canım heyecanlandım ve korkuyorum yarın nasıl çıkacak diyeBenim test 11ci gnde byleydi
Sabah ilk idralle yap canmAcaba akşam yaptığım için mi
Ilk yaptigin gnkü. Yptigin testi de gnderseneAcaba akşam yaptığım için mi
O yok ama tabiki daha koyuydu iğneden dolayıIlk yaptigin gnkü. Yptigin testi de gndersene
HmO yok ama tabiki daha koyuydu iğneden dolayı
Sabah ilk idralle yap canm
Öyle işte
Hormon tahlilesiniz normal gorunuyo hasimeto buna engel mi bilemedim ama Kadindogum uzmanının önerdiği bir tedavi olmadimiHerkese selamlar, ben 22 yaşındayım. Kendimi bildim bileli aşırı kiloluyum ve ilk regl olmaya başladığımdan beri düzensiz ilerliyor. Hatta öyle ki, yılda 1 kez oluyorum diyebilirim.
Doktora gittiğimde ise, hormonlarıma bakıldı ve haşimato teşhisi konuldu. Bunun için levotiron kullanıyorum. Ayrıca yüksek kiloya bağlı insülin direncimde var onun içinde glifor kullanıyorum. Her zaman regl olamamamı kiloya bağladı doktorlar (obezite doktoru ve endokrin doktoru) ve kadın doğuma göndermedi.
2 kez ultrason yapıldı, hiçbir şey çıkmadı kist vs. Hormon sonuçlarımı da yazıyorum:
T4 0,91
Tsh 5.055
Fsh 5.35
Lh 4.32
Estradiol 46
Prolaktin 11.86
Progesteron 0.44
4 ayda da yaklaşık 20-25 kilo verdim kendi çabamla ama hâlâ bir hareket yok. Virüs yüzünden hastaneye de gitmek istemiyorum.
Haşimato da regl sorunları yapıyor diye biliyorum. Bana hiç pcos teşhisi konmadı. Benimle aynı durumda olan var mı? Sizce bende pcos var mıdır, yoksa haşimatonun etkisi mi bunlar?
Tedavimiydi ve kaçıncı günüydü tedavinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?