- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
metebolizma diye bi bölüm var mı ki. belki endokronoloji bölümü olabilir.Ben asiri zayifim.38kilo falanim.Yarin hastahaneye gidicem hangi bölüme gidim sizce.Bu metabolizma hastaliklari diye bi bolum varmis ona mi gitsem.Bi de boynumda yuzumde hic gecmeyen sivilceler var.Hic gecmiyolar sinir oldum.Onada bi cozum var mi bildiginiz
yaşın kaçBen asiri zayifim.38kilo falanim.Yarin hastahaneye gidicem hangi bölüme gidim sizce.Bu metabolizma hastaliklari diye bi bolum varmis ona mi gitsem.Bi de boynumda yuzumde hic gecmeyen sivilceler var.Hic gecmiyolar sinir oldum.Onada bi cozum var mi bildiginiz
Evet ikiside geciyometebolizma diye bi bölüm var mı ki. belki endokronoloji bölümü olabilir.
Yarin gdiim artik diyorum.Ciddi sekilde kilo verdim cunku bu durumdan cok rahatsizimZayifliginiz icin diyetisyene gideceksiniz beslenme uzmanina sadece kilo verdirmez aldirirlarda dahiliye yonlendirebilir bazi testler icin kan idrar t3 t4 ici ama o karar verir
Sivilce icinde cildiyeye hormon ve kan testlerinize bakip uygun tedavi verir
50kilodan dustum dusun artik38 kilo mu
25imyaşın kaç
Benden sna bir 20 kg falan vereyim ben çok zayifsin cnm dahiliyeye Git onlar seni yönlendirir
Ne alaka yavAz
b
az bi saygı....
Ordaki oha olmamış ....yani kilo konusunda oha denmezNe alaka yav
38 kilo ne demek oha dediğim şaşırma ibaresi bir an önce doktora gitmeli farkında allahtan
Her ne kadar moda olsa da çok zayıf olmak sağlıksız bir durum yani bunda ne saygısızlık var şimdi
Sizin de kilo almadığınızı biliyorum mesela ama size bir şey demedim alınmanıza gerek yok üye kendi sorun yapmamışken değil miOrdaki oha olmamış ....yani kilo konusunda oha denmez
Az yada çok kilo ne olursa olsun....
Niye bana çeviriyorsun konuyu şimdiSizin de kilo almadığınızı biliyorum mesela ama size bir şey demedim alınmanıza gerek yok üye kendi sorun yapmamışken değil mi
Siz konu açarsanız oha ibaresi koymam olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?