• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo problemi

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben asiri zayifim.38kilo falanim.Yarin hastahaneye gidicem hangi bölüme gidim sizce.Bu metabolizma hastaliklari diye bi bolum varmis ona mi gitsem.Bi de boynumda yuzumde hic gecmeyen sivilceler var.Hic gecmiyolar sinir oldum.Onada bi cozum var mi bildiginiz :-)

Ben asiri zayifim.38kilo falanim.Yarin hastahaneye gidicem hangi bölüme gidim sizce.Bu metabolizma hastaliklari diye bi bolum varmis ona mi gitsem.Bi de boynumda yuzumde hic gecmeyen sivilceler var.Hic gecmiyolar sinir oldum.Onada bi cozum var mi bildiginiz :-)
metebolizma diye bi bölüm var mı ki. belki endokronoloji bölümü olabilir.

endokrin yada dahiliye o seni bir diyetisyene yönlendirir sana tavsiyem tıp fakültesi hastanesine gitmem cokdaha iyi sonuclar kaydedebilirsin cünkü daha sistemli

Zayifliginiz icin diyetisyene gideceksiniz beslenme uzmanina sadece kilo verdirmez aldirirlarda dahiliye yonlendirebilir bazi testler icin kan idrar t3 t4 ici ama o karar verir
Sivilce icinde cildiyeye hormon ve kan testlerinize bakip uygun tedavi verir

İstanbuldaysaniz Cerrahpasada beslenme ve metobolizma bolumu var diye biliyorum univ hastanesi orayada bakabilirsiniz

Zayifliginiz icin diyetisyene gideceksiniz beslenme uzmanina sadece kilo verdirmez aldirirlarda dahiliye yonlendirebilir bazi testler icin kan idrar t3 t4 ici ama o karar verir
Sivilce icinde cildiyeye hormon ve kan testlerinize bakip uygun tedavi verir
Yarin gdiim artik diyorum.Ciddi sekilde kilo verdim cunku bu durumdan cok rahatsizim

Ne alaka yav
38 kilo ne demek oha dediğim şaşırma ibaresi bir an önce doktora gitmeli farkında allahtan
Her ne kadar moda olsa da çok zayıf olmak sağlıksız bir durum yani bunda ne saygısızlık var şimdi :KK66:
Ordaki oha olmamış ....yani kilo konusunda oha denmez
Az yada çok kilo ne olursa olsun....

Ordaki oha olmamış ....yani kilo konusunda oha denmez
Az yada çok kilo ne olursa olsun....
Sizin de kilo almadığınızı biliyorum mesela ama size bir şey demedim alınmanıza gerek yok üye kendi sorun yapmamışken değil mi
Siz konu açarsanız oha ibaresi koymam olur biter ;)

Sizin de kilo almadığınızı biliyorum mesela ama size bir şey demedim alınmanıza gerek yok üye kendi sorun yapmamışken değil mi
Siz konu açarsanız oha ibaresi koymam olur biter :KK66:
Niye bana çeviriyorsun konuyu şimdi
En sevmediğim insan tipi
konu 150 kiloyum da olsaydı senin ohana tepkim aynı olurdu...

Sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorsanız. Alman ürünleri Aloe Vera Ballı içecek ve Probalance kullanmanızı öneririm. Diyet yaparak bile zor kilo verenler varsa, benimle iletişime geçebilir. Kesin sonuç alacağınıza eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back