Kilo problemi

Olabilirim belki ya çünkü duygusal açlıktan yer gibiyim sanki bi iki antidepresan yazmıştı doktor cocuk var diye kullanamamistim
Annemden biliyorum. Ara ara depresyon sorunu olur. Özellikle makarna ve Abur cubur yer. Öyle ki benim çocuklara alır kavga ederiZ. Ben bisküvi hiç almam mesela. Onun yüzünden yedikleri çok oldu. Bazen film gecelerinde cips alırız belirli günlerde. Bilmiyorum önce bu halinizi çözmeniz lazım olabilir belki de o zaman. Sonra yavaş yavaş sınır koyarsınız zararlı tükettiğiniz besinlere. İnanın yani ben bunu eşime de alıştırdım. Ekmekten dolayı göbek yapıyor kendisi. Masaya azıcık ekmek koyuyoruz, işyerinde de öğlen hiç yeme bak ne kadar rahat edeceksin dedim. Önce bayılırım ben falan dedi. Sonra denedi ve dedi ki öğleden sonra uykum geliyordu ve isteksiz bir şekilde çalışıyordum ne kadar rahatmış ekmek yememek. Bunu o dediyse herkes diyebilir o kadar sever yemeyi kendisi ama ben göbekli erkek sevmiyorum ya

Ben hakkımı çikolatadan kullanırım
İşte onun sonu yok. Çikolatası, baklavası, şerbetli tatlısı, sütlü tatlısı hepsi giriyor tatlı kısmına. Tatlı sevmektense makarna, mantı türevlerini tercih ederim ben. Ondan öyle yazdım. Mesela saat ikide makarna yedim ben canım istedi. Bu saat oldu daha bir şey yemedim yatıp uyuycam ama çikolata vs yeseydim karnım çok daha fazla aç olurdu.
Ve evet ikiden beri bir şey koymadım ağzıma. Bir böilüm dizi bir de film izledim. Ama beni saran şeyler izledim onun için canım film izlerken atıştırmak istemedi bile.
Şu film, dizi vs izlerken yiyorum ya diyenler bence sabun köpüğü filmler izliyor canı sıkılıyor izlerken yiyeyim diyor. İzleyeceğim filmi ararken bile yarım saat harcıyorum mesela ben en az. Ki bu ne ya vaktimi boşa harcıyorum hissi gelmesin

Aslında en önemlisi bazen açda durabilmek lazım. Yani insan her an aşırı tok olmak zorunda değil ki.. Tatlı konusu gerçekten öyle ama yense de erken saatlerde yenebilir belirli miktarda. Makarna zaten yeme ihtiyacını karşıladığı için tabi ki daha mantıklı geliyor size ama ben genelde et ya da sebze tüketiyorum. Bu sebeple tatlıya yer ayırıyorum. Hergün olmasa da. Film seçmek bizde de aynı. İzlemekten çok seçmek vakit alıyor. Bende pek yeme ihtiyacı duymuyorum film ile eşim ve çocuklar seviyor. Ben onlardan tırtıklıyorum. Çok zayıf biri değilim ama midem almaz benim o kadar yemeyi ve sağlıklı beslenmeyi seviyorum. Öyle gereksiz şeyler yemem. Çikolata vazgeçilmezim ama onu da günlerdir almıyoruz. Kimi insan canı sıkılır yer kimisi canı sıkılırsa yemeden içmeden kesilir. Biraz da bünye meselesi bence insanın elinde değil bazı şeyler gerçekten. Ama şunu iyi biliyorum akşam yemeklerinde tek çeşit yemek yiyeceksin o zaman ciddi anlamda kilo almıyorsun. Ben eskiden daha kiloluydum. Annem çok çeşit yemek yapardı. Şimdi ben pilav makarna yapsam da çok yemiyorum çocuklar da alıştı pek aramıyorlar yapsam da az yiyorlar. Birde mutsuzsam stresliysem yemiyorum çok şükür o zamanlar verdiğim kilolar hayatımı kurtarıyor sanırım…

sağlık probleminiz yoksa diyetisyen+psikolğa görünün yeme bozukluguiçin. veya sezgisel beslenme araştırın. ksııtlama sonrası yemeğe gömülüyorsanuz sıkı diyetler size uygun değil demekir. gerçekçi ve işe yarayan yeni bir yöntem bulun.
ben 4 ayda 24 kilo alıp 80 küsür olmustm. 9 ayda spor yapmadan sakin sakin verdim. o zamanlar spor yapmak ilgimi çekmiyordu. diyeti yavas yavas genişlettim. kilo verdilçe motive olyuo insan zaten. hafif spor+ ortalama diyet ile 2 ayda 5-6 kilo verip devam edin bir anda 26 kilo hedeflemeyin. bir anda almadınız sonuçta

Ben de 60 kiloydum ama boyum kısa 1.58
Öncelikle gün de iki öğün beslendim. Online spor programları satın aldım. Her gün 45 dakika egzersiz ve spor salonunda 20'şer dakika eliptik, yürüyüş yaparak 10 kilo verdim. Şu an 50 kiloyum. Her şeyden önce iş bealenme de bitiyor

Mükemmel yazmışsınız bayildim

En guzel yontem aslinda uygulamasi da kolay. Yedikce acikiyor insan ama iki ogun yapinca acikmiyor gerçekten. Benim problemim surdurememek bi noktada bozuluyor

Dıyet grubumuz var bekleriz E Elif_Eylul kaptanellamız

Ben yıllarca aşırı yeme isteği olan biriydim yani yemek için yaşayanlardan, çocuktan sonra hareketsiz yaşamla çok kg aldım. 20 kg verdim şuan ideal kilo civarındayım tek çözümü kararlılıkla iradeyi sağlam tutup yememek. 2-3 ay sonra mucizevi bir şekilde az ve kontrollü yemeye alıştığını fark ediyorsun. Ayrıca herşeyi azda olsa yiyebileceğini bilmek insanı motive ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…