- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
52 bedenden 36 bedene kendi yaptığım sağlıksız aç kalma diyeti ile düştüm.Hiçbirşey yemedim resmen. Şimdi 56-56 kiloyum.Amacım sadece korumak kiloyu. Bir haftadır ölüm orucu yapmıyorum. Kahvaltı, ara öğünler ve akşam saat 5 te en son ana yemek şeklinde ,diyetisyenlerin dediği gibi besleniyorum.Ekmek bir dilim sabah,tatlı yok,pilav makarna yok,kızartma, hamurişi yok.Bir haftadır kilom sabit.Bol salata tüketiyorum, günde 2 meyve, süt, yoğurt, ızgara et.Ama kocaman bir ama karnım tok evet ama ruhum ve gözüm aç.Ben kahvenin yanımda bir parça bitter çikolata yemek istemiyorum. Kocaman bir paket çikolatayı yemek istiyorum. Yada pizzadan bir dilim almak değil bir pizzayı yemek üzerine de waffle yemek istiyorum. Sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı olarak benimseyin tavsiyelerinde bir parça, herşeyden yiyerek nefsinizi köreltin Vs diyor. Ama ben kilolu olduğum zamanlardaki gibi arada abartılı yiyerek mutlu olmak istiyorum. Asıl sorun bu yeme patlamaları ne kadar zaman aralığı ile olmalı,tekrar kilo almak istemem.Başlangıç kilomu bilmiyorum ama 118 120 falandı. Benim tek ihtiyacım olan zaman zaman porsiyon, şeker, yağ kaygısı olmadan yemek.Ne sıklıkla yaparsam tartıdaki rakam ve vücut etkilenmez