Kilo kaybı ve iştahsızlık

Yok bir hafta oldu. Valla psikoloğum tetiklendiğim bir şey olduğunu söylüyor beş sene sonrasında, bugün ilk terapime gittim. Neyden tetiklendiğimi bulup tedavim ona göre ilerleyecek.
BDT mi sızın ki ?Ben bırakınca stres yaşadım yoğun bir şekilde de yaşadım 3 gün ağladım sonra da beni ine aynı yere getirdi iste

Ne zamandır terapi görüyorsunuz?
Benim bu 8.5 sene içersinde grup terapilerim de oldu çeşitli psihologlar ile de çalıştım,fakat iyi bir psiholog 7 aydır nasıl buldum en etkili ve terapinin ise yaradığını onla gördüm,çünkü bir tanesi semptomlar üzerine calisiyordu, halbuki insan anlamiyorsa nedenini , semptomlarla savaşmak boş iş,bir tane psiholog sadece kendini anlatıyordu))o da anksiyete atlatmış biri,yani iyi ve deneyimli işinde uzman olması lazim

Peki şimdiki görüştüğünüz terapist nasıl tedavi uyguluyor?

Peki şimdiki görüştüğünüz terapist nasıl tedavi uyguluyor?
Ben haftada bir terapi görüyorum,3 haftada bir de psikiyatri görüşmem var onla da travma üzerine çalışacağım ,Dr yeni buldum baya deneyimli bakalım,çünkü daha önce deprem korkum çok vardı 2 seans travma üzeri almıştım bana iyi gelmisti

Hangi şehirde terapi alıyorsunuz acaba?

Hangi şehirde terapi alıyorsunuz acaba?
Merhaba nasılsınız bugün? İsallah daha iyiben EMDR terapisi 3 ve ya 4 seans almıştım çok yoğun tepki vermiyordu vücudum ben kendim sallaninca(sallanma da bir semptom) deprem korkusu çok yoğun yasiyordum,bana iyi geldi ama tamamlamadan bitti çünkü başka bir uzmandan almistim terapiyi,bu terapiyi almaya başlayınca ona bile kaygilanmistimama gayet güvenilir ve rahat.

İyi olmaya çalışıyorum daha biraz önce şiddetli bir ölüm korkusu girdi içime şimdi biraz hafifledi şükür. İnşallah bana da iyi gelir inşallah iyileşirim yoruldum çünkü

İyi olmaya çalışıyorum daha biraz önce şiddetli bir ölüm korkusu girdi içime şimdi biraz hafifledi şükür. İnşallah bana da iyi gelir inşallah iyileşirim yoruldum çünkü
Tabiki iyi olacaksınız,duygu geçici,hisler de öyle,iyi günlerimiz bizi bekliyor, farkındasınız ne oluyor bu iyileşmenin büyük bir oranı

Gerçekten çok teşekkür ederim sözlerinizle içimi rahatlatıyorsunuz
Size YouTube kanalı tavsiye ediyorum
Psk. Özlem Tokgöz inanılmaz güzel teknikler, telkinler acil atak durumunda çok iyi geliyor.
Ben birkaç tanesini hep yapıyorum yararını çok gördüm belki size de iyi gelir
Teşekkür etmenize gerek yok bu durumda olanlar ancak anlar bizi o uzden size bir nebze yardımım dokunduysa ne mutlu bana

Allah razı olsun İnanıyorum inşallah düzeleceğiz Bir bakayım bana da faydası olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…