Yok bir hafta oldu. Valla psikoloğum tetiklendiğim bir şey olduğunu söylüyor beş sene sonrasında, bugün ilk terapime gittim. Neyden tetiklendiğimi bulup tedavim ona göre ilerleyecek.Peki Dr ne diyor sizin bu duruma?1 ay oldu mu bırakalı?
BDT mi sızın ki ?Ben bırakınca stres yaşadım yoğun bir şekilde de yaşadım 3 gün ağladım sonra da beni ine aynı yere getirdi isteYok bir hafta oldu. Valla psikoloğum tetiklendiğim bir şey olduğunu söylüyor beş sene sonrasında, bugün ilk terapime gittim. Neyden tetiklendiğimi bulup tedavim ona göre ilerleyecek.
BDT nedir ?BDT mi sızın ki ?Ben bırakınca stres yaşadım yoğun bir şekilde de yaşadım 3 gün ağladım sonra da beni ine aynı yere getirdi iste
Evet evet BDTBDT mi sızın ki ?Ben bırakınca stres yaşadım yoğun bir şekilde de yaşadım 3 gün ağladım sonra da beni ine aynı yere getirdi iste
Ne zamandır terapi görüyorsunuz?BDT mi sızın ki ?Ben bırakınca stres yaşadım yoğun bir şekilde de yaşadım 3 gün ağladım sonra da beni ine aynı yere getirdi iste
Benim bu 8.5 sene içersinde grup terapilerim de oldu çeşitli psihologlar ile de çalıştım,fakat iyi bir psiholog 7 aydır nasıl buldum en etkili ve terapinin ise yaradığını onla gördüm,çünkü bir tanesi semptomlar üzerine calisiyordu, halbuki insan anlamiyorsa nedenini , semptomlarla savaşmak boş iş,bir tane psiholog sadece kendini anlatıyordu))o da anksiyete atlatmış biri,yani iyi ve deneyimli işinde uzman olması lazimNe zamandır terapi görüyorsunuz?
Peki şimdiki görüştüğünüz terapist nasıl tedavi uyguluyor?Benim bu 8.5 sene içersinde grup terapilerim de oldu çeşitli psihologlar ile de çalıştım,fakat iyi bir psiholog 7 aydır nasıl buldum en etkili ve terapinin ise yaradığını onla gördüm,çünkü bir tanesi semptomlar üzerine calisiyordu, halbuki insan anlamiyorsa nedenini , semptomlarla savaşmak boş iş,bir tane psiholog sadece kendini anlatıyordu))o da anksiyete atlatmış biri,yani iyi ve deneyimli işinde uzman olması lazim
Ben Bilişsel davranış terapisi eşliğinde gidiyorum, mesela bu süreçte bile ilaca alışma sürecim farklı oluyorPeki şimdiki görüştüğünüz terapist nasıl tedavi uyguluyor?
Ben haftada bir terapi görüyorum,3 haftada bir de psikiyatri görüşmem var onla da travma üzerine çalışacağım ,Dr yeni buldum baya deneyimli bakalım,çünkü daha önce deprem korkum çok vardı 2 seans travma üzeri almıştım bana iyi gelmistiPeki şimdiki görüştüğünüz terapist nasıl tedavi uyguluyor?
Hangi şehirde terapi alıyorsunuz acaba?Ben haftada bir terapi görüyorum,3 haftada bir de psikiyatri görüşmem var onla da travma üzerine çalışacağım ,Dr yeni buldum baya deneyimli bakalım,çünkü daha önce deprem korkum çok vardı 2 seans travma üzeri almıştım bana iyi gelmisti
İstanbul'da yaşıyorumHangi şehirde terapi alıyorsunuz acaba?
Merhaba nasılsınız bugün? İsallah daha iyiHangi şehirde terapi alıyorsunuz acaba?
İyi olmaya çalışıyorum daha biraz önce şiddetli bir ölüm korkusu girdi içime şimdi biraz hafifledi şükür. İnşallah bana da iyi gelir inşallah iyileşirim yoruldum çünküMerhaba nasılsınız bugün? İsallah daha iyiben EMDR terapisi 3 ve ya 4 seans almıştım çok yoğun tepki vermiyordu vücudum ben kendim sallaninca(sallanma da bir semptom) deprem korkusu çok yoğun yasiyordum,bana iyi geldi ama tamamlamadan bitti çünkü başka bir uzmandan almistim terapiyi,bu terapiyi almaya başlayınca ona bile kaygilanmistim ama gayet güvenilir ve rahat.
Tabiki iyi olacaksınız,duygu geçici,hisler de öyle,iyi günlerimiz bizi bekliyor, farkındasınız ne oluyor bu iyileşmenin büyük bir oranıİyi olmaya çalışıyorum daha biraz önce şiddetli bir ölüm korkusu girdi içime şimdi biraz hafifledi şükür. İnşallah bana da iyi gelir inşallah iyileşirim yoruldum çünkü
Gerçekten çok teşekkür ederim sözlerinizle içimi rahatlatıyorsunuzTabiki iyi olacaksınız,duygu geçici,hisler de öyle,iyi günlerimiz bizi bekliyor, farkındasınız ne oluyor bu iyileşmenin büyük bir oranı
Size YouTube kanalı tavsiye ediyorumGerçekten çok teşekkür ederim sözlerinizle içimi rahatlatıyorsunuz
Allah razı olsunSize YouTube kanalı tavsiye ediyorum
Psk. Özlem Tokgöz inanılmaz güzel teknikler, telkinler acil atak durumunda çok iyi geliyor.
Ben birkaç tanesini hep yapıyorum yararını çok gördüm belki size de iyi gelir
Teşekkür etmenize gerek yok bu durumda olanlar ancak anlar bizi o uzden size bir nebze yardımım dokunduysa ne mutlu bana