Merhaba kızlar mı demeliyim yoksa abLaLarım mı bilmiyorum... Her neyse ben 18 yaşında kilo problemi çeken bir bireyim... zaman zaman diyete başlasamda hemde sporla birlikte olmadı olmadı..azimle çalışıyorum çabalıyorum olmuyor olmuyor gecen sene tartıda ibrenin 80i vurmasıyla bende beynimden vurulmuş, o andan itibaren diyet ve spor calısmalarına başlamıştım.. 70 kg olmuştum en son herkez aaaa ne kadar cok kg vermişsin dediqimde cok sevinmiş ama bi o kadar da yorulmus ve hepsini bırakınca 2 katı kg aldım gördüğüm istediqim elbisenin olmaması yada mağazaya girdiqimde o beden kalmadı deyince daha cok üzülüyorum dün spora başladım ve şuanda 87 kg yum..bana verebileceğiniz önerileri bekliyoum..
canım öncelikle umudunu kaybetme kendini bırakma, ben 28 yaşındayım, senin metebolizman benden daha hızlı çalışır bu çok büyük bir avantaj senin için....bak. bende 26 kilo verdim..
sana tavsiyem diyet başarı öykülerini oku, seni motive edecektir, ve zayıflama gruplarından birine katıl... toplu olarak tavsiyelerle daha iyi azimlenirsin...
başarılar
ne güzel 70kg inmişsn niye bıraktın ki daha çok gençsin pes etme
tüm fazlalıklarını gerekirse 1 2 yılda ver ama geri alma
dr. git yardım al ve bunun uzun bir periyot ulduğunu unutma
kazandığın alışkanlıkları ömür boyu sürdürmelisin
Gençliğimin tadını cıkaramıyorum insan kilolarından utanırmı ben utanıyorum giysi yönünden tamamen bitiğğim..Umarım umarım sporun önderliğinde vericeğim tekrar..
Mrb canım
çok haklısın .. bende çok utanıyorum :/ ama utanarak elimize bişey geçmiyo malesef..çaba gerekiyo.
Ayrıca kimse senden üstün değil bunu unutma.İnsan kiloluysa kendine kilolu kimsenin hayatında yer kaplamıyoruz . Seni çok çok çok iyi anlıyorum .Bende 16 Yaşındayım .. ama diyet deme bence,sağlıklı beslenicem de .. diyet sözcüğü insana hep sıkıcı gelir ..Kaç kilo olupta tüm fazla kilolarını veren insanlar var..Şunu şunu ye diyemem çünkü herkesin metabolizma hızı farklı .. Ama genel olarak; Beyaz ekmek yerine çavdarlı ekmek yiyebilirsin . Çavdarlı ekmeğin hem faydası var hemde doyduğunu hissediyosun. Ben beyaz ekmek yediğimde kendimi halsiz hissediyorum ..Çikolatadan uzak dur mesela .. Onun yerine kuru üzüm & incir gibi şeylerle tatlı ihtiyacını karşıla .. Hamur işinden uzak dur .. bu çok önemli .. Zorda olsa öyle.. Diyetisyenimden bi kaç bilgi öğrendim ve araştırmaya devam ediyorum .. En önemlisi uyku saatine dikkat et .. Ben 12de uyuduğumda kesinlikle 9da kalkıyorum .. Ama sen uyandın diye metabolizmanda uyanmış değil ..Kalkar kalkmaz ılık su içip,Metabolizmanı uyandırabilirsin..zaten sonrada kahvaltı edeceğin için metabolizmanda canlanıcaktır..Yardımcı olmak istedim çünkü seni çok iyi anlıyorum .. İnşaallah tüm fazla kilolarımızı veririz ..RABBİM yardımcımız olsun ..
selam canim bende 18 yasindayim ve ayni sorunu yasiyorum seninle. Ikimizde hemen hemen ayni kilodayiz bende su an diyetteyim ama bakalim nekadar sürecek ins. veririrm
cok su ic ve ip atla derim sana. :80:
Canım hani öylede ne bileyim kalın duran bacaklar yada göbek alışık olmadığım istemediğim bir durum her ne kadar kendim yapmış olsamda ne biliyim artık vermeliyim şekerle aram yoktur ama tuzla hamur işleri benlik diyebilirim ama artık deil ne bileyim bırakmalıyız vericez verenler nnasıl veriyorki dimi azime kuvvdet kızlarrrr
Mrb canım
çok haklısın .. bende çok utanıyorum :/ ama utanarak elimize bişey geçmiyo malesef..çaba gerekiyo.
Ayrıca kimse senden üstün değil bunu unutma.İnsan kiloluysa kendine kilolu kimsenin hayatında yer kaplamıyoruz . Seni çok çok çok iyi anlıyorum .Bende 16 Yaşındayım .. ama diyet deme bence,sağlıklı beslenicem de .. diyet sözcüğü insana hep sıkıcı gelir ..Kaç kilo olupta tüm fazla kilolarını veren insanlar var..Şunu şunu ye diyemem çünkü herkesin metabolizma hızı farklı .. Ama genel olarak; Beyaz ekmek yerine çavdarlı ekmek yiyebilirsin . Çavdarlı ekmeğin hem faydası var hemde doyduğunu hissediyosun. Ben beyaz ekmek yediğimde kendimi halsiz hissediyorum ..Çikolatadan uzak dur mesela .. Onun yerine kuru üzüm & incir gibi şeylerle tatlı ihtiyacını karşıla .. Hamur işinden uzak dur .. bu çok önemli .. Zorda olsa öyle.. Diyetisyenimden bi kaç bilgi öğrendim ve araştırmaya devam ediyorum .. En önemlisi uyku saatine dikkat et .. Ben 12de uyuduğumda kesinlikle 9da kalkıyorum .. Ama sen uyandın diye metabolizmanda uyanmış değil ..Kalkar kalkmaz ılık su içip,Metabolizmanı uyandırabilirsin..zaten sonrada kahvaltı edeceğin için metabolizmanda canlanıcaktır..Yardımcı olmak istedim çünkü seni çok iyi anlıyorum .. İnşaallah tüm fazla kilolarımızı veririz ..RABBİM yardımcımız olsun ..
canım 16 yaşımdayım demişsin de ben 17 yaşımdayım benim de az da olsa kilo problemim var doktora gittim ama henüz gelişme çağındasın diyetisyene göndermek istemem ben seni dedi doğru bi düşünce mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim
tatlım herşey senin elinde iradeli olacaksın bende gayet kilo almış(kilo almış derken 79 kilodan 93e çıkmıştım) giymeye kıyafet zor bulan biriydim baktım olmuyor dedim bunları ben aldım ben vericem diye yaklaşık 4 ayda 17kilo verdim ne yaptım peki öncelikle çok su içtim ekmek un şeker tuz fast food kola hepsini kestim kahvaltıda bolca yeşillik yedim meyveyi özelliklede elmayı çok yedim akşam 6dan sonra hiçbirşey yemedim sabah erken kalktım yürüyüşe çıkamasam dahi evde spor yaptım en önemlisi kararlılıgımı bırakmadım buzdolabımın üstüne zayıf fotoğraflarımdan koydum ki atıştırmaya gidince onları görüp vazgeçeyim diye ben çikolata delisi biriydim fakat inanırmısın onu bile canım istemiyor artık bence sende yaparsın dediğim gibi kararlı olursan gerisi kolay
Böyle beklemekle de oLmuyoki bitnem ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?