• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almayan bebek

Minestn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
11
1
1
25
10 aylık oğlum 3-4 aydır sadece yarım kilo aldı. Çok iştahsız çok hareketli. İlk 6 ay çok güzel kilo aldı. Doğuşu da iyiydi hatta normal olmadı iri bebek diye. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim. Doktora gittik kan testi yaptı vitaminlerini yükseldi sadece. Açıkçası ben nazar olduğunu düşünüyorum. Okutsak geçer mi?

Bebeğiniz şuan kaç kilo? 10 aylık bebeğin olması gereken kilo aralığında mi?

Yer gök duayla tabiki bebeğe dua etmek ettirmekten ne zarar gelir? Şifa olsun inşallah.

Fakat bunun yanında bi doktor değişikliği yapıp farklı bir kaç doktora da göstermenizi tavsiye ederim. Anne sütü almıyorsa mama da değişiklik yapılabilir yüksek kalorili mama verilebilir. Doktora detaylı muayene ettirerek yonlendirebilecegi bölümlere de goturebilirsiniz. Pediatrik endokrinoloji, gastronoloji veya pediatrik kardiyoloji.

Bu gün gmrtürdüm 9 kilo çıktı aynın çok altında biraz hasta iştahı ondan yok dedi kilosuna da bişey demedi ilgilenmiyor devlet hastanesi

Back