• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo almaya kesin sonuç

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
doğumdan sonra hızla kilo kaybetmeye başladım eski kiloma dönmek istemiyordum çünkü çok zayıftım sonra bu topiklerde arkadaş cicibebe karışımını yazmış uyguladım bir ay bile olmadan kilo almaya başladım 3 ay uyguladım ama bu sefer de çok şişmeye başladığım için bıraktım şu an istediğim kilodayım.eğer zayıflarsam ne yapacağmı biliyorum artık yazan arkadaşa teşekkürler.

Ben arkadaşın dediğiine bişeyler yine ekledim.yani kuruyemişler ve ballı mısır gevreği.şöyle
büyük bir kaseye 15-20 adet cicibebe-2yemek kaşığı badem ceviz fındık tozu karışımı(rondodan geçirdim.)-biraz ballı mısır gevreği (tatlandırsın diye) üstünede sek günlük süt döküp gece yatmadan önce yedim özellikle tok karnına zaten tadıda çok güzel geldi bana.hergün ara vermeden yürüdüm ama baktım kilolar geldikçe geliyo sonra frenledim kendimi şimdi yemiyorum.
iddia ediyorum bu kesin sonuç
ama bağarsaklarında problemi olan süt kullanamıyor tabi sindirimi yavaşlattığı için kabızlğa sebeb oluyo.

Ben arkadaşın dediğiine bişeyler yine ekledim.yani kuruyemişler ve ballı mısır gevreği.şöyle
büyük bir kaseye 15-20 adet cicibebe-2yemek kaşığı badem ceviz fındık tozu karışımı(rondodan geçirdim.)-biraz ballı mısır gevreği (tatlandırsın diye) üstünede sek günlük süt döküp gece yatmadan önce yedim özellikle tok karnına zaten tadıda çok güzel geldi bana.hergün ara vermeden yürüdüm ama baktım kilolar geldikçe geliyo sonra frenledim kendimi şimdi yemiyorum.
iddia ediyorum bu kesin sonuç
ama bağarsaklarında problemi olan süt kullanamıyor tabi sindirimi yavaşlattığı için kabızlğa sebeb oluyo.

canim kac ayda kac kilo aldin acaba :44::44:

bir ayda 1kilo 800gr aldım.
bu arada ara vermeden yürüdüm diye yazmışım yanlış yazmışım ara vermeden yedim yazıcaktım.

bende 170 boyunda 47 kiloyum hamilelikte 70 kiloya kadar çıktım yaşımda 24 ama doğumdan sonra 2,5-3 ay da eski kiloma geri döndüm hiç istemediğim halde.benim durumum da sizle aynı bende de işe yararmı acaba.

bende aynı şekildeyim hamilelikte 24 kilo aldım 40 kiloydum 1 yılda 50 e düştüm boyumda 168 bende en az 55-56 olmak istiyorum deniycem inşll işe yarar teşekkürler sonucuda buraya yazarım 1 ayda 1.800 çok iyi bence bakalım sonuç nolucak

Back