Yaşım 20, boyum 1.67 kilom 50.. Hedefim 56..
Kızlar ben 48 kiloydum.. Normalde ne yesem bana asla kilo yapmaz..
bir arkadaşımın tavsiyesiyle her akşam yatmadan önce mutlaka MUZLU ve BALLI SÜT içiyorum.. Birde mümkün olduğunca meyve çok yiyin.. Mesela kahvaltıdan sonra bir veya iki tane (ben 2 tane yiyorum) elma veya armut yiyin.. Öğle ve akşam yemeğinden sonra da yiyin.. Bu arada elma suyu da aldım, kalorisi muzla aynı orantıdaymış diye duydum.. 3 gündür onu da içiyorum.. tadıda çok güzel.. içtikçe içesim geliyor.. İnanın ne yesem yaramazdı.. lise yıllarımdan beri kilo almayı istemişimdir hep.. Arkadaşlarımın dalga konusu olmuştum.. ki lisedeyken 43 kiloydum.. İğrençti ya incecik bacaklarım vardı.. Safinaz diyorlardı.. Makarna, pilav, hamur işlerinden ne varsa yememe rağmen kilo alamamıştım..
Sabredin ve mutlaka her akşam muzlu ve ballı süt içmeyi unutmayın kızlar..
Birde kilo almaya konsantre olun.. Kilo alıcam, kilo alıcam bunları yiyince kilo alıcam.. demek beni mutlu ediyor.. şaka yapmıyorum kızlar.. :) Akılen kilo almaya endeksleniyoruz zaten..
İnşallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh herkes istediği kiloya ulaşır..
canım aynı boydayız hedefimiz aynı..2kilo lazım bana :) gerçekten meyvenin bu kadar etkisi oluyormu ben tam tersi zayıflamak isteyenler bol meyve yemeli sanıyodum..bir ara hergece ballı süt içiyodum iyi geliyodu.bende muzlu sütü deniyim bakalım umarım işe yarar...meyveyide zorla yicez artık. a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?