Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

eğer sizde benim gibi kilo almaya uğraşıyorsanız bir önerim var ben bugün yapmaya başlıcam inş.bizim tvde ikbal var ya soyadını bilemicem,öğrencilik yıllarında her gece bu karışımı yapmış içmiş bir buçuk ayda 15 kilo almış,kendisi söylemişti tvde.karışım sütün içine yumurtayı çakıp(çiğ) içilecek,ama yumurtaya alerjisi olanlar yapmasın bence,,,

Yumurtanın hepsini dökmüş di mi? Sarısını beyazını ayırmamış? bilmiyorumkismile

arkadaslar ne güzel kılolarınız benım yerimde olsanız ne yapardınız acaba ben 1 yasında kızım var 27 yasındayım 169 boyum kilomda utanıyırum ama 80 oldu dogumdan sonra (((((

ben 1992 doğumluyum 42 kiloyum ve boyumda seninkinden kısa =)) ben çok yememe rağmen kilo alamıyorum.bu durum beni oldukça rahatsız ediyo=(

Merhaba arkadaşlar bende kilo problemi yaşıyorum ve bu dönem çok kilo vermeye başladım.
21 yaşındayım boyum 1.75 kilom 47:çok üzgünüm:

Merhaba arkadaşlar,
forumda kilo vermek kadar alma konusunda da sorun yaşayan çok kişi olduğunu gördüm..
maksadım reklam değil fakat yardımcı olabileceğimi düşünüyorum...
forumu meşgul etmek istemiyorum, bitkisel gıda takviyesi sayesinde kilo alma konusunda bilgi almak isterseniz özel mesaj yazabilirsiniz..
saygılar

Yaşım 17.
1.60 boyundayım.
43 kilodayım :S:S:S Aslında bel kısmım falan iyi ama ben de basen ve popo hiç yok.Bacaklarım da biraz ince kilo almamm gerekk...

mrb kızlar!!
ben 20 yaşındayım 165 boyum şuan 52 kiloyum 18 yaşıma kadar 45-46 kiloydum hep üniversiteye başladığım ilk yıl 50 kilo oldum bu sene 2. senem bitti 52 kiloyum bu günlere gelebilmem biraz zahmetli oldu ama kilo almanın imkansız olmadığını anladım en azından sizde önce imkansız olmadığına inandırın bence kendinizi opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar bn 16 yasındayım boyum 1.55 kilom 39 cok zayıfım balık yagını önerirmisiniz bana ama okuduklarıma göre onunda pek bi etksi yokmuş doğrumu bu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…