Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

ben 1989 luyum . 163 boyundayım ve 50 kiloyum..çok kilo almam gerekmiyor aslında ama birden zayıfladığım için dümdüz olan popomu biraz kavisli görmek istiyorum...bu nasıl mümkün olucak hiç bilmiyorum ??

15,5 yaşındayım. 166 boyunda ve 46 kiloyum. Genelde fiziğimi güzel bulurlar ama okuldaki kilolu bir arkadaşım bana çok zayıfsın diyince moralim bozuldu. Evet zayıfım ama anoreksik gibi de kesinlikle durmuyorum. Bir deri bir kemik de durmuyorum ama yine de bacaklarım ve kollarım incecik Ama bacaklarımın ince olmasına rağmen Zara ve C&A nın 34 beden pantolonları küçük geliyor, pantolon bacaklarıma girmiyor. Galiba bu yüzden o kadar da zayıf değilim

1993 doqumluyum 1,67 boyundayım 41 kıloyum veee ıkı yılda 39 dan 41 zor cıktım. ve zorla 1 2 kılo nadıren alıp verıyorum.

1984 doğumluyum.. 1,64 boy 41 kilo.. ve mutsuz bir zayıfım sevmiyorum bu zayıflık işini ama aşırı iştahsız biri olarak aşamıyorumda

yaş 23 boy 1 70 kilo 50 5 kilo istiyorum var mı vermek isteyen :))

merhaba

5 kilocukmu? bende fazladan 45 kilo var al istediğin kadar kalanını da diğer kızlara dağıtırsın

topiği görünce insan neden kilo almak ister diye düşündüm :44: biraz okuyunca kilonun fazlasının da azının da sorun olduğunu gördüm.

ne zor iş şu kilo almak ve vermek,2013 yılı inşallah kilo vermek ve almak isteyenlerin yılı olsun,her kes hedefine ideal kilolarına ulaşsın..mutlu,sağlıklı olalım

kilo almak içinde mutlaka diyetisyene gitmelisiniz,yaşlarınız genelde çok küçük kendi başınıza bir şeyler denemeyin lütfen.sadece güzel olmayı hedeflemeyin sağlıklı ve güzel olmayı hedefleyin:79:

keşke alabilslıem 5 kilocuk sizden gerisini de dağıtsak forumdakilere :))...aynen söylediğiniz herşeye katılıyorum..inşallah herkes ideal kilosuna ulaşır sağlıklı bi şekilde..

merhaba arkadaşlar yaş 23 boy 1.60 kilo 42 daha dün diyetisyene gittim ve bana yapımın bu olduğunu ailemde benim yaşlarımdayken zayıf olan varsa kilo alamayacagımı söyledi.bi 5 sene sonra senin için avantaja dönüşecek takma v.s dedi ama ben en azından bir kaç kilo bile olsa almak istiyorum.birbirimize destek olalım lütfen.bizim gibi olmayanlar anlamıyo bu durumu.artık çok sıkıldım.umarım hepimiz istediğimiz kiloları alırız.

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum .yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…