Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

saol cnm:) inş. bakalım gelişmeleri aktarırım

sonucları alınca hber verır mısın insallah alırsın istedigin kiloları

mrb canım sonuçları aldım bugün testlerin biri pozitif biri negatif çıkmış doktor kan testiyle tam olarak teşhis koyamam kolonoskopi yapmamız lazım dedi bende çok korkuyorum o yüzden yaptırmak istemedim ama ramazan bitince yaptırcam büyük ihtimalle bi de kan testlerinde demir eksikliği çıktı pekmez kırmızı et falan yemem lazımmış

yaşım 26 boyum 1,68 kilom 46 . diyetisyene gitmiştim ne güzel ilk defa 50 kiloyu görmüştüm böbrek rahatsızlığım çıkınca 43 e düştüm anca anca kilo almaya başladım ama hala az 52-53 olmam lazım

ayy nasıl aldın neler yedin anlatır mısın? ay biraz kemiklerim kalın olsa ya da şöyle bi 4-5 kilo alsam başka bir şey istemiyorum

cnm kalorisepeti diye bir site var orda gün içinde neler yediklerimi yazdım kaç kalori daha almam gerektiğini gösteriyor zaten ona göre yedim
mesela çok yemek yediysem ve kalorim yetmediyse kabak çekirdğei falan yedim çünkü çok kalorili
her akşam tatlımı yedim snickers falan da çok kalorili o gün yediğim yemeğin kalorisi yetmezse snickersla tamamladım
ve yemek arasında çok fazla su içmedim
o gün sebze yemeği varsa sadece sebze yemedim yanında mutlaka et ya da hamur işi yedim
sen bu siteye gir ve hesapla yediklerini 5 kiloyu rahatlıkla alırsın cnm

geçen cuma ayın 3 de doktora gitmiştim tahlillerim için hepsi temiz çıktı lakin 39 kilodan 41 olmuşum şook geçirdim 3 günde 2 kilo deli gibi iştahı olan ben normalde kilo almadım doktora gidince aldım ensure plus ın etkisini hissediyorum valla

saol gerçektende insan oeda görünce biraz daha yiyeyim falan deyip kendini zorluyo :).2200 kalori kadar almam gerekiyormuş kilo alabilmem için ramazan dolayısıyla pek yiyemiyorum ama ramazandan sonra sıkı uyguluyucam

canım bnde 18 yaşındayım boy 1.58 kilo 46. herkesin biraz yemek ye demesinden bende sıkıldım artık. halbuki saat başı bişeyler yiyen biriyim

boy: 1.65
kilo:41
aşırı zayıfım kilo almam şart o yuzden sipraktin ve balık yağı hapı kullanıyorum ve yine burda okumuştum bebe bisküvisi bolca tüketiyorum 2 gün oldu hiç öğün atlamıyorum daha doğrusu atlamamaya çalışıyorum. Kilo alıp bana zayıf diyen herkese kendimi göstermek istiyorum en çok bunun için kilo almak istiyorum çünkü insanın psikolojisini daha çok bozuyorlar. O değil bir hastalığı olduğu için zayıf olan insanları hiç düşünmeden ne kadar zayıfsın veya safinaz vb. isimler takabiliyorlar. Allaha şükür bir hastalığım hastalığım yok iştahım olmadığı için kilo alamıyorum ama bunun tek çaresi zorla yemek ilk gün 3 dilim ekmek yiyorsam ertesi gün zarla zorla 4 -5e çıkarıyorum birer kaşık arttırıyorum çünkü bunun başka bi çaresi yok. Ayrıca bide Bulk kullanıyorum sabah kalktığımda ve gece yatmadan önce sütle karıştırıp içiyorum

boy:1,65
kilo:48,5

kilo aldıkça göbeğim çıkıyor şuan zeytin yutmuş solucan gibiyim

18 ay evvel 3 kılo agırlıgında erkek bebek dunyaya getırdım 23 yasındayım
29 kılo aldım hamılelıkte
pamuk değil taş gibiyim

171 boyum bu mesajı yazdıgım da 50 kılo oldugumu yazmısım
suanda 33 aylık oglum 25 yasına gırdım 56.5 kıloyum
ıdeal kıvama geldım artık cok sukur kızlar

yas 24
Boy 1,63
Kılo 42 =(
Ideal kılom 48 ah bı alabılsem gecen senekı gıbı olsam keske

20 yaşındayım, boyum 175 ve 53 kiloyum :) kilo alırsam da çok fazla almak istemiyorum gerçi, vücudumu çok beğeniyorlar boyumdan da dolayı modellik teklifi aldım ama diğer insanların yanında (malum Türkiye'de yaşıyoruz) fazla zayıf kalıyorum. 4-5 kilodan fazla almamayı planlıyorum. Zaten yaş ilerledikçe kilo alacağız kızlar, aşırı bir durum yoksa fazla kasmamıza gerek yok bence :)

Yaşım 21, boyum 1.58, kilom 40-4 arası mevsime göre değişiyor. Yazları alıyorum çok az, ama sonbaharda veriyorum tekrar. Benim en az 48-50 olmam lazım. Üzerime göre birşey bulamıyorum. Pantolonlar daraltılıyor, denediğim tişörtlerde üzerime oturanın omuzları dar geliyor, omzu olanın bedeni bol oluyor. Bende kronik demir eksikliği anemisi de var, her yıl 2 3 ay ilaç kullanıyorum; pekmez, üzüm aklınıza kansızlığa iyi gelecek ne varsa yapıyorum, kilo alamıyorum. Ne güzeldi 17 yaşımdayken 50 kiloydum. O zamandan beri kilo verdim hep ilaç kullanmama reğmen. Tahliller yaptırıyorum, herşey normal görünüyor. Bir doktor anti-depresan verdi kullanmadım zararlı çünkü. Evlenince alırsın diyorlar bakalım kısmet. Bi 7 8 kilo alsam iyiysdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…