Yıllardır 50 yi görmemiştim tartıda.Diyetisyene de gittim,kilo almak için diyet verdi,üzüm çekirdeği de yedim ama bir türlü alamıyordum.Sigarayı bıraktım 51 kilo oldum.kaydirigubbakcemile2
iştahın nasıl açıldı canım bende şimdi diyet uygulamyı düşünüyorum ama iştahımın açılması için ne yapabilirm
ben üzüm çekirdeği tozunu yoğurtla karıştırıp yiyodum canım bikaç gündür balla yiyim o zaman. bide bu besin takviyelerinin herhagi bi zararı oluyomudr acaba bazıları kaldırıldı falan öle bi muhabbet vardı
Merhaba arkadaşlar.
Kilo almanın en kolay yolu.Üzüm çekirdeği.
Üzüm çekirdeğini bal ile uygun bir kıvamda karıştırıp sabah öğle akşam yemeklerden onbeş dakika önce yiyorsunuz.Ben de çok zayıf değildim fakat yıllardır kilom sabitti.Başka rahatsızlıklarım için almaya başladım ki ne göreyim kilo alıyorum hem çook şaşırdım hemde kilo almak istemediğim için bıraktım.Kilo vermek isteyen arkadaşlarda yoğurtla yiyor oda zayıflatıyor.Mutlaka deneyi hem çoook şifalı.olumunekankayizsmile
Off bu konuyu bulduguma nasil sevindim anlatamam..
Artik insanlarin ayyy ne kadar zayifsin lafinda suratlarina bi tane patlatasim gelio..:)
ISim yogun ve kendim de asiri strec bi insanim.. Bi turlu kilo alamiyorum..
Artik istahim da kesildi zaten, yediklerimle kilo almam cok zor..
Boyum 165 ve kilom 40kg.
Unideyken 48 e filan cikmistim superdi simdi tekrar bisilere baslamam lazim..
Tum saglik kontrollerimi yaptim ama bisi cikmadi.. Sadece metabolizmam biraz hizli calisiomus..
Simdi bontavi ve ensure diye ilaclari gordum ama ilac almaya da korkuyorum.. Yan etkisi olur hormonlari etkiler falan diye..
Oncelik olarak uzum cekirdegi+bal olayina baslayayim diyorum bi de balik yagi alayim tekrardan..
Bakalim ise yarayacak mi??
Merhaba arkadaşlar.
Kilo almanın en kolay yolu.Üzüm çekirdeği.
Üzüm çekirdeğini bal ile uygun bir kıvamda karıştırıp sabah öğle akşam yemeklerden onbeş dakika önce yiyorsunuz.Ben de çok zayıf değildim fakat yıllardır kilom sabitti.Başka rahatsızlıklarım için almaya başladım ki ne göreyim kilo alıyorum hem çook şaşırdım hemde kilo almak istemediğim için bıraktım.Kilo vermek isteyen arkadaşlarda yoğurtla yiyor oda zayıflatıyor.Mutlaka deneyi hem çoook şifalı.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?