kilo almamı engelleyemiyorum

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
ayy ben zaten kiloya takıntısı olan bir insanım 14+5 neredeyse 4 kilo aldım benim merak ettiğim bu yapısal bir durum mu yoksa anneyle mi alakalı tamamen. çünkü sürekli abur cubur yiyen bir insan değilim tek sorunum ekmek alımında bazen ucu kçabiliyor. benim gibi hızla kilo alıp doğum sonrası kolayca veren oldu mu?

beyaz ekmek mi yiyorsunuz peki? Doktorunuz söylemiştir mutlaka ama az az ve sık sık yemelisiniz.

tam buğday yiyorum üç ana üç ara öğün şeklinde
Hmm ara öğünlerde ekmek yiyorsanız onu kesmeye çalışın. Benim şekerim çıktı da onda diyet verdi orada akşamüstü ara öğünün de bir dilim ekmek var mesela. Aksam yemeğini de geç saate bırakmamaya çalış. Yürüyüş en iyi egzersiz onu yapmaya çalış. Aklıma gelenler bunlar canım

saol canım benim ara öğünlerde ekmek yemiyorum yürüyüş de yapıyorum en kötü gün aşırı muhakkak yürüyorum ona rağmen kilo almam şaşırtıyor ben de ilgin için çok teşekkür ederim

Rica ederim Doktorunuz birşey demedi mi? benim doktorum her ay 1 kilo, 1 kilo 300 gr annenin alması normal dedi. Ama belki bünyeye göre değişebilir

Rica ederim Doktorunuz birşey demedi mi? benim doktorum her ay 1 kilo, 1 kilo 300 gr annenin alması normal dedi. Ama belki bünyeye göre değişebilir
bu sefer gidince konuşacağım bu konuyu canım şimdiye kadar bişey dememişti

ben canım ben :)
63 kg ile hamile kalıp 87-88 kg ile doğum yaptım sanki hergün kilo alıyordum psikolojim bozulmuştu bende kiloya takıntılıyım
son ayımda sürekli ağlıyordum
doğumdan hemen sonra sağlıklı beslenip 3 ayda eski kiloma döndüm o yüzden hamile göbeğide kalmadı bende birde doğumun ertesi günü korse kullandım doktorumun tavsiyesiyle bunun da çok faydasını gördüm

yaa gerçekten mi valla çok ihtiyacım var böyle şeyler duymaya inşallah darısı bana :)

Ya bende daha iki ayda 1 bucuk kilo aldim normalde hic alinmamasi gerekirmis aslinda farkli biseyde yemedim sadece midem bulandikca ekmek attim agzima ondan oldu galibaa

canım ben gebelikten bir süre önce obezitenin eşiğinden döndüm o günlerin tatsızlığını hatırladıkça bu günlerimin tadına varamıyorum malesef
canım emzirirken daha kolay kilo veriliyor tabiki dikkat edilmesi gereken şeyler var ben doğumdan sonra çocuk doktoru gelmişti oğlum için beni gördü tabi dana gibi olmuşum yatıyorum öyle geniş geniş dedi ki süt olacak diye tatlı yeme tek yemen gereken bol bol protein ve 5 lt su aynen öyle yaptım ve 3 ayda bütün kilolar gitti 6 yıl geçti üzerinden şuan yine bebiş için hazırlıklar başladı yine 63 kiloyum şuan bu arada bolca sütüm oldu öyleki oğlum 4 aylıkken 11-12 kiloydu sadece anne sütüyle oldu mama hiç kullanmadım ve 2 yaşına kadar da çok güzel emzirdim

inşallah ben de başarabilirim canım çok saol :)

68 kiloyla hamile kalip 100 le doguma girdim cnm merak etme veriliyo sen yeter ki o kilolari vermek iste

Sanırım ilk aylar mide bulantısı bir yönden iyi oluyor. Benim 16. Haftaya kadar inanılmaz mide bulantım vardı. Her kokudan her yemekten tiksiniyordum. Çıkarma fobim var birde hayatımda bir ya da iki kere çıkarmışımdır yediğimi. Dolayısıyla aç geziyordum. Şimdi 21. Haftadayım 2.5 kilo aldım. Alınan kiloyu vermeye çalışmak daha zor geliyor bana tabi şöyle de bir durum var. Bazıları altıncı aya kadar kilo almayıp sonra şişebiliyor bazıları da tam tersi. Benim arkadaşım ilk dört ay on kilo aldı nerdeyse. Sonra yavaşladı kilo alması. Belli olmaz yani. Ama yine de biz çok yemeyelim kızlaaar

vall yavaşlar diye umut ediyorum bende artık ben de hiç bulandı falan olmadı tek sorunum kabızlık ve baş ağrıları

Sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorsanız. Alman ürünleri Aloe Vera Ballı içecek ve Probalance kullanmanızı öneririm. Diyet yaparak bile zor kilo verenler varsa, benimle iletişime geçebilir. Kesin sonuç alacağınıza eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…