- 20 Haziran 2016
- 3.783
- 8.046
-
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Aaa cidden mi ilk kez duydum ya çookk sağ ol:-*Zencefil çayı bulantılara iyi geliyor diye biliyorum canım. Annem hep onu içerdi kardeşime hamileyken.
İnşallah iyi olursun, bebişini sağlıkla kucağına alırsın
Umarım ya.
Çocukların cinsiyeti ne canım? Nasıl belirtiler yaşadın?
Üzüldüm canım :-( zor olmuştur.1. Kızdı onda hamileliğim çok ağır geçti 3 buçuk ay mide bulantısı çektim 52 kilodan 45 e düştüm canim erken doğdu 7 aylık vefat etti
2. Oğlum 7 aylık olacak onda hiç sıkıntı çekmedim çok rahattı hamileliğim iştahım çok vardı
Üzüldüm canım :-( zor olmuştur.
RABBİM evlatlarımızı korusun, sağlık versin inşaALLAH.
Benim de sıkıntım yoktu ama yeni yeni başlıyor kusmalar mide bulantıları vs.
Yemek yemediğimde bulantı yok aslında. Ama iştahım çok yiyorum ve bulantı başlıyor.Inşallah canım geçer canim temiz hava al bol bol aşırı tuzlu tüketme mide bulantısını bastırmak için çünkü tansiyonunu yükseltebilir ve ödem yapar vücuduna yemek yapılan ortamda fazla kalma bulantiyi tetikler
Canım çubuk kraker ye bulantı olunca tutuyor benim cok siddetli gastritim vardı hemen hemen hergün istifra ederdim çubukçkraker tıtardı bi. Ablam da hamileliğinde hiç yemek yiemiyordu gündüzleri sürejli istifra geceleri de ya istifra edersem korkusundan bide aksam saat geç oldu kilo yapar bu saatte diye diye hiçbişi yiyemedi erken doğumla erkek bebek 2450 doğdu ama çok sükür sağlıklı Ablama dr u sürekli diyordu bebeğinin sağlığını tehlikeye atıyorsun çıkarsan da yiceksin vücut ne kadar alsa kardır diye. Sen de bulansa da yemeye devam et mutlaka bastıracak şeyler ye. Burada okuyorum ilk üç ay onemli değil diyorlar ama benim dr um da bebeğinin kaderi ilk üç ayda gizli diyor hepYemek yemediğimde bulantı yok aslında. Ama iştahım çok yiyorum ve bulantı başlıyor.
Aynen bugün temiz havada dolaştım iyi geldi.
Benim göbeğim de öyle. Ama alt göbeğim. Pantolonları genelde dar kullandığım için, tayt falan onlar da sıkmaya başladı. Bunaltıyor. İç çamaşırlarım da. Ama millet diyor ki hamilelikten değil kilo almışsın falan.
Tartım bozuldu ya ben de alayım tartılayım mantıklı. Benim karnım çıktı gibi ama her şeyi çok erken yasıyorum gibi. Bulantın var mı hiç?Haftalık tartılıyorum hiç kilo almadım,rahimin büyümesiyle oluyor bence.
Tartım bozuldu ya ben de alayım tartılayım mantıklı. Benim karnım çıktı gibi ama her şeyi çok erken yasıyorum gibi. Bulantın var mı hiç?
Kusma ve bulantı konusunda masaALLAH deyim çünkü çok berbat bir şey inan.iki hamileliğimde de ne bulantı ne kusma çok şükür bişey olmadı ve iki hamileliğime de kilolu başladım : ( ilkinde 30 kg aldım ve ancak 16 kg sunu verebildim ikincisinde de başladığım kiloyu buraya bile yazmiim çünkü sizin yazdığınız kilolar bana oyuncak gibi geliyor... ilk ay 1 kg almıştım bile iki haftadır tartılmıyorum korkumdan ama kilo aldım hissediyorum :
Kusma ve bulantı konusunda masaALLAH deyim çünkü çok berbat bir şey inan.
Ben de çok fazla aldım 2. Ayımdayım ama baya aldım 4 kilo falan :-( zaten normal kilomdan 4 kilo falan fazla basladım hamileliğe :-( hep birlikte veririz inşaALLAH
Meyve çok tüketiyorum. Bugün doktora gittim kalp atışını ve keseyi gördüm.Merhaba hayırlı olsun :) Bende şuan 20 haftalık hamileyim 7 kg almışım şimdiden ay başında doktor randevumda çıldıracaktım. Ayın başından beri dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum. Abur cubur ve özellikle meyve çok yememeye çalışıyorum. bu 2 haftalık süreçte almamışım. İnşalllah bu ayı böyle kapatırım. En azından 22 haftalık hamileyim 7 kg almışım diyim bari :)
Meyve çok tüketiyorum. Bugün doktora gittim kalp atışını ve keseyi gördüm.
Doktor bana adam akıllı bir şey demedi. Yani normal saglıklı masaALLAH dedi o kadar. İlk hamileliğim pek bilgilendirme olmadı. O kadar para veriyorum muayene basına 5 dk. Yani değiştirmeyi düşünüyorum. Sizin doktorlae nasıldı ilk başta?
Kayseri deyim canım. Erciyes Kartal Hastanesi. Muayene başına 80 TL. Veriyorum. Ama geçen seferde kese görünmemişti, erken demişti. Bunda da 5 dk. Valla geçen hafta sağlık ocağına gittim ordaki doktor daha çok ilgilenmişti. Pek içime sinmedi sanki.Hangi hastaneye gidiyorsun? İstanbuldamısın? Benimkide öyle ya genelde doktorlar öyle oluyor malesef. Biraz devam et içine sinmezse değiştirirsin. Ben türkiye hastanesine gidiyorum. Değiştirmedim hiç. Evime yakın.
Kayseri deyim canım. Erciyes Kartal Hastanesi. Muayene başına 80 TL. Veriyorum. Ama geçen seferde kese görünmemişti, erken demişti. Bunda da 5 dk. Valla geçen hafta sağlık ocağına gittim ordaki doktor daha çok ilgilenmişti. Pek içime sinmedi sanki.
Şu ana kadar çok kilo aldım sanırım ben de çok pişmanım :-( son zamanlarda alsaydım. Ama her gün yürüyorum.Eevet kese biraz geç görünebiiliyor zaten çok başındasın. Yemelerine de dikkat et ben çok pişmanım kiloları sonraki aylara saklayamadığım için
8 haftalık hamilesin değilmi? Kaç kg aldın?Şu ana kadar çok kilo aldım sanırım ben de çok pişmanım :-( son zamanlarda alsaydım. Ama her gün yürüyorum.