- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
sana açtığım konunun linkini verdim bakmadın
hay maşallah onları nasıl yediniz.... ben kilo alırken bile bu kadar şeyi yemedim. haraketli misiniz?
hayır hiç hareketli değilim. zaten bunları başkası yese afedersin duba gibi olurdu ama bana yaramıyor kolay kolay işte. zorla yedim sonra da alıştım.hay maşallah onları nasıl yediniz.... ben kilo alırken bile bu kadar şeyi yemedim. haraketli misiniz?
bak birden yemeye calısma yavas yavas arttır ama emınım ki bir rahatsızlıgın yoksa sonuc alırsın ben bile kilo aldıysam herkes alır o kadar söyleyim.denicem onu inşallah midem bulanmaz yine
bak birden yemeye calısma yavas yavas arttır ama emınım ki bir rahatsızlıgın yoksa sonuc alırsın ben bile kilo aldıysam herkes alır o kadar söyleyim.
eğer sağlık açısından bir problemin yok ise sana tavsiyem sipraktin şurup içmendir. çok güzel yemek yediriyor ve doymak bilmiyorsun devamlı bir şeyler yemek istiyorsun sabah akşam aç karnına sipraktin iç bir ölçek fazla içmene gerek yok yalnız bu şuruba başlamadan önce ilk içtiğin gün hafta sonu olsun çünkü çok uyku yapıyor uyumak istiyorsun. ama ileri ki günlerde normale dönüyorsun.herkes zayıflamak ister bende kilo almak istiyorum cidden cokk zayıfım bian önce yaşım gibi görünmek istiyorum. yemek yiyemiyorum midem bulanıyor doktora gidiyorum ilaçlar fayda etmiyor. herhangi bi sağlık sorunumda yokmuş napcam ben yaaa. 40 kilo olabilir mii bi insaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
eğer sağlık açısından bir problemin yok ise sana tavsiyem sipraktin şurup içmendir. çok güzel yemek yediriyor ve doymak bilmiyorsun devamlı bir şeyler yemek istiyorsun sabah akşam aç karnına sipraktin iç bir ölçek fazla içmene gerek yok yalnız bu şuruba başlamadan önce ilk içtiğin gün hafta sonu olsun çünkü çok uyku yapıyor uyumak istiyorsun. ama ileri ki günlerde normale dönüyorsun.
bir de akşamları yemekden sonra bir tencere diyeyim büyük bi kase gibi her akşam mısır patlat yağlı ve tuzlu ve yee her akşam ama ve bunun akabin de çikolata puding ye bunların arkasından mısırı ye sonra hemen üstüne çikolata ye gofret ve benzeri gibi bir müddet sonra yarım saat sonra falan puding ye marketler de hazır paketleri var onlar daha kolay olur ve göreceksin nasıl inanılmaz bir şekilde kilo alıyorsun ama bırakmayacaksın ben de çok işe yaradı tavsiye ederim bu arada jelibon falan da ye jelibon da kilo aldırıyor haribonun olsun çok su iç gündüz de devamlı ağzına birşeyler at çerez gibi abur cubur gibi ama yemeklerini de ye atlama gerçi o şurup seni güzel yedirtecek.
açıkcası ben gerçek ne şurubu olduğunu bilmiyorum :) bana doktor vermişti sipraktin şurup + aktibol kan hapı + supradyn hap üçünü kullanıyordum istediğim kiloya kavuşmuştum. demem o ki tam olarak gerçek ne ilacı olduğunu bilmiyorum ama yan etkisinin iştah açtığını ve doktorların hep bu şurubu önerdiğini biliyorum.o şurup alerji şurubu mu antihistaminik diyor sanki? yanlış yönlendirmeyelim diye dedim. doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımına karşıyım ben de..
Doktora gitmiştim balik yagi hapi yazdi kilo almadik sadece istahimi acti ve daha da midem bulandinolcak halimizz
O psikolojiktir ben de yiyemezdimyapıldı evet hiç bi sorun yok. bide erkek arkadaşımın yanında töbe yemek yiyemiyorum 500 küsür gündür beraberiz adam akıllı bi yemek yiyemedik diyor :)))
Doktora gitmiştim balik yagi hapi yazdi kilo almadik sadece istahimi acti ve daha da midem bulandinapalim bizde Böyleyiz
Hic almaya baslamadigmdan icin bilmiyodumbalık yağı hapını şurubunu çocukken çok içtim. bi işe yaramamıştı. bence insanın içinden gelecek... kilo almaya başladığımda severek iştahla yemek yiyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?