kilo almam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bence hiç zayıfım diye üzülmeyin sağlık probleminiz yoksa tabi o kilo aldığın zaman birde vermek için uğraşırsın almak kolay ama vermek zor

Hayatımda hep 42 45 kilo arası gelip giden bir insan olarak sana açtığım konuyu göstereceğim bu liste ile 2 ayda 10 kilo aldım suan 52 53 gidip geliyorum.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lo-aldiran-diyet-listem.746615/#post-36545274 bu konuya bak.
İştahım yok diyip kestirip atma yavaş yavaş mide açılıyor zaten. Ben de yerken afedersin istifra edecek gibi oluyorum bazen ama dura dura yiyorum bitirmek için.
Dene sonuç almazsan gel yanıma

yer değiştirelimmm :)

aman aman çok kilo almayı isteme. ben çocukken çok aşırı zayıftım. sonra normale döndüm. ama daha sonra bi sihirli koca dokunuşu ile (evlendiğimizin başlarında çok yiyorduk) 10 kilo aldım. ne olduğumu şaşırdım. şimdi o 10 kiloyu verdim. normal halimdeyim. Allah o günleri göstermesin.

o 10 kiloyu nasıl mı aldım. hep sevdiğimiz şeyleri yedik. dışarda, evde... çikolatalar... cipsler... fırın makarnalar... gözlemeler... ne seviyorsan yemeye çalış.

Bence hiç zayıfım diye üzülmeyin sağlık probleminiz yoksa tabi o kilo aldığın zaman birde vermek için uğraşırsın almak kolay ama vermek zor

almakk felaket zorrrr keşkee çok kilolu olsamda spor yapıp versem diyorum

kilo vermek zor almak kolay demeyin arkadaslar herkesin bünyesi farklı. Ben şuan istesem hemen verebilirim aldıgım kiloları. Bu metabolizma meselesi.

sihirli koca bulmam lazım sevgilime söylim hemen evlenelimmm :)

kilo vermek zor almak kolay demeyin arkadaslar herkesin bünyesi farklı. Ben şuan istesem hemen verebilirim aldıgım kiloları. Bu metabolizma meselesi.

aynenn öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…