yer değiştirelimmm :)
Senin kilon az, benimki fazla. Ortada buluşalım
yer değiştirelimmm :)
Bence hiç zayıfım diye üzülmeyin sağlık probleminiz yoksa tabi o kilo aldığın zaman birde vermek için uğraşırsın almak kolay ama vermek zor
aman aman çok kilo almayı isteme. ben çocukken çok aşırı zayıftım. sonra normale döndüm. ama daha sonra bi sihirli koca dokunuşu ile (evlendiğimizin başlarında çok yiyorduk) 10 kilo aldım. ne olduğumu şaşırdım. şimdi o 10 kiloyu verdim. normal halimdeyim. Allah o günleri göstermesin.
o 10 kiloyu nasıl mı aldım. hep sevdiğimiz şeyleri yedik. dışarda, evde... çikolatalar... cipsler... fırın makarnalar... gözlemeler... ne seviyorsan yemeye çalış.
kilo vermek zor almak kolay demeyin arkadaslar herkesin bünyesi farklı. Ben şuan istesem hemen verebilirim aldıgım kiloları. Bu metabolizma meselesi.
evlen
10 kilo aldım evlenince
Demekki yediklerinizi yakıyorsunuz ben mesela çok çabuk kilo alırım ama kolay veremem bende balık etliyim bir 5 kilo vermek istiyorum açıkçasıalmakk felaket zorrrr keşkee çok kilolu olsamda spor yapıp versem diyorum
5 kilo fazlam var gondereyim mi
Demekki yediklerinizi yakıyorsunuz ben mesela çok çabuk kilo alırım ama kolay veremem bende balık etliyim bir 5 kilo vermek istiyorum açıkçası
sihirli koca bulmam lazım sevgilime söylim hemen evlenelimmm :)
sana açtığım konunun linkini verdim bakmadınbekliyorummm :)
boyum 17047 iyi amaaa
sana açtığım konunun linkini verdim bakmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?