- Konu Sahibi berfu12345
-
metebolizması hızlı çalışanlar için kilo almak kilo vermekten çok daha zordur ama herbalife de shake ve vitamin deneyebilirsinnn..
ben yiyip yiyip kilo alamıyanlardandımm şimdi iştahım da yok bana yardımcı olrsanız sevinirim şimdiden tşkler birbirimize yardımcı olalım dmi ama :)
bende öleyim kilo alamıyorum napsam artk bilmiyorum yürüsem bile veriyorum
keşke bende senin gibi olsam benim eşimde çok zayıf kilo almak istiyor ama alamıyor bir türlü. alma boşver... sonra vermeye çalışma. kilo alıcam diyede bence kendini sağlıksız yapma. harblife a gelince ben 1 haftadır kilo vermek için kullanıyorum. bakalım bugün tartılıcam ne olucak.. kullanmak bişey değil de ben bağımlılık yapmasından korkuyorum. 1 hafta oldu başlayalı yemeklerden midem bulanmaya başladı.. bakalım biraz daha zaman geçsin ne olucak.
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
mrv_dr bn kilo almak istiyorum ama bi türlü alamıyorum bzm gentiğimiz böle zayıfım herkez boşuna uğraşma kilo almyrsn dyr bıktım yhaa brz kilo almak istiyorum bana yardımcı olrmusun cnm...
mrv_dr bn kilo almak istiyorum ama bi türlü alamıyorum bzm gentiğimiz böle zayıfım herkez boşuna uğraşma kilo almyrsn dyr bıktım yhaa brz kilo almak istiyorum bana yardımcı olrmusun cnm...
cnım kiilo yaş boy yazbilirmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?