kilo almam lazım acil kızlar yardımlarınızı bekliyorum kür ilaç farketmez....

berfu12345

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
14
0
16
Almanya
ben yiyip yiyip kilo alamıyanlardandımm şimdi iştahım da yok bana yardımcı olrsanız sevinirim şimdiden tşkler birbirimize yardımcı olalım dmi ama :)

metebolizması hızlı çalışanlar için kilo almak kilo vermekten çok daha zordur ama herbalife de shake ve vitamin deneyebilirsinnn..

ben yiyip yiyip kilo alamıyanlardandımm şimdi iştahım da yok bana yardımcı olrsanız sevinirim şimdiden tşkler birbirimize yardımcı olalım dmi ama :)

keşke bende senin gibi olsam benim eşimde çok zayıf kilo almak istiyor ama alamıyor bir türlü. alma boşver... sonra vermeye çalışma. kilo alıcam diyede bence kendini sağlıksız yapma. harblife a gelince ben 1 haftadır kilo vermek için kullanıyorum. bakalım bugün tartılıcam ne olucak.. kullanmak bişey değil de ben bağımlılık yapmasından korkuyorum. 1 hafta oldu başlayalı yemeklerden midem bulanmaya başladı.. bakalım biraz daha zaman geçsin ne olucak.

hmm haklısın cnm ama brz etli butlu olmaktan da zarar gelmez bn fazla kilo istemiyorum ideal kiloma glsm tmm dır.harblife kilo almam için önemrişti bi arkadaş kilo mu verdiriyormuş yeni öğrendim walla cnm yhaa inş istediğin kilona kavuşursun bn de keşke kilolarımdan şikyetçi olsam o günler de gelecek inş. mrk ettim kilo vrnce yazarsın cnm sıkma canını:)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

ayy çok iyi olr cnm yhaa bana yardımcı olrsan çok svnrm kilo almamı sağlarsan eğer, bndn ne dilersen dile :)

mrv_dr bn kilo almak istiyorum ama bi türlü alamıyorum bzm gentiğimiz böle zayıfım herkez boşuna uğraşma kilo almyrsn dyr bıktım yhaa brz kilo almak istiyorum bana yardımcı olrmusun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…