Kilo almam icin ne onerirsiniz?

slsbl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
180
2
16
Ankara
kızlar 24 yaşındayım ve 47 kiloyum psikolojık sorun haline geldi iyce.evden dışarı çıkmak bile istemiyorum insanların eleştirisinden.kullandığınız bi ilaç öneriniz var mı

Aynı dertten bende muzdaribim. 18 yaşında 43 kiloyum artık insanların eleştirilerinden bunaldım! Bi ara supradyn kullandım yatmadan öncede pekmezle süt içtim bi dene istersen

kızlar bende kilo alamayanlardandım.Yasım 21 kilom 42-44 arası değişiyordu şuan 48 kiloyum bu kiloya iki ayda ulaştım iki aydır karbonhidrat tozu kullanıyorum bi ay dha kullanıp bırakıcam.bende ınsanların eleştirilerinden rahatsız oluyodum ama suan herkes farkediyo cok guzel sözler duyuyorum buda beni mutlu ediyor.

Tek yapman gereken sürekli hacmi küçük ama kalorisi büyük yiyecekler tüketmen. Her gün 1 avuç fındık, ceviz mesela, çok yemek yeme az ye ama kalorisi yüksek şeyler ye. Aynı zamanda spor da yap sağlığından olma. Yemekle yerken yanında su yerine meyve suyu iç (kilo aldırmaya etkisi yüksek) yemekle birlikte ekmek ye ve kendini yemek için hiç bir zaman zorlama. kalorisi yüksek meyve sebze her gece ballı süt filan. Ben böyle 4 kilo aldım ki fenaydı halim yemek yemezdim pek sürekli zayıflıyordum şimdi çok şükür iyim.

ha bir de önce doğal yöntemleri dene sakın ha ilaçlara başvurma ters tepebilir.

kızlar 24 yaşındayım ve 47 kiloyum psikolojık sorun haline geldi iyce.evden dışarı çıkmak bile istemiyorum insanların eleştirisinden.kullandığınız bi ilaç öneriniz var mı

boyun kaç?

tahin pekmez, fındık, fıstık, ceviz bunların kalorisi yüksek hergün bunlardan tüket ve cici bebe maması ye ben bunlarla 6 kilo alabildim...

boyum 1,62.bebe biskuvisini sütle birlikte mi yedin baska bi yerde de duymustum

evet sütle karıştırıp mama yapıp yedim
ben çok zayıftım 1.60 boyunda 39 kiloydum şu an 45 im... 5 kilo daha almak istiyorum

Son düzenleme:

Ben de 26 yaşındayım ve 43 kiloyum. Doğum yaptıktan sonra hiçbir şey değişmedi, hiç kilo almadım. Benim için bu sorun değil. Bedenimden memnunum. Kilo almak, kilo vermek gibi, hiç kolay değil. Bu metabolizma bağlı, genetiğe de... Daha çok yiyebilirsiniz, ama sizce kilo almanız gerekiyor mu? Düşünün, o kadar çok kilo vermek isteyen kadın var ki... kendinizi olduğunuz gibi sevin!

Selam arkadaşlar bende kilo alamıyorum malesef :/ Çok şükür iştahımda hiçbir sorun yok ama yapımdan olsa gerek birde annemde öyleymiş evlendikten sonra almış. Sizlere birşey sorucağım ibrahim saraçoğlu bir formül söylemişti :bir hafta boyunca, sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasında, yarım su bardağı su ile, üç dört adet karanfili yutulmalıdır felan diye bunu uygulayan varmı ? (ayrıca karanfil çayınada baktım iştah açıyormuş)

Karbonhidrat tozu yerine Hurma Pekmezi öneriyorum. Faydalarını bu sayfada bulabilirsin. Hurma Pekmezi-Özel Üretim DOĞA AKTAR Medine Hurması - Organik

Evet işe yarıyor ancak düzenli kullanmak gerekiyor, ayrıca tadıda güzel tafsiye ederim.
Şimdi sütün içine pekmez ve yumurta sarısını denıyorum ve cici bebeyi onlar işe yaramazsa hurma pekmezini deneyeceğim inşallah alırım kilo teşekkür ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…