Tek yapman gereken sürekli hacmi küçük ama kalorisi büyük yiyecekler tüketmen. Her gün 1 avuç fındık, ceviz mesela, çok yemek yeme az ye ama kalorisi yüksek şeyler ye. Aynı zamanda spor da yap sağlığından olma. Yemekle yerken yanında su yerine meyve suyu iç (kilo aldırmaya etkisi yüksek) yemekle birlikte ekmek ye ve kendini yemek için hiç bir zaman zorlama. kalorisi yüksek meyve sebze her gece ballı süt filan. Ben böyle 4 kilo aldım ki fenaydı halim yemek yemezdim pek sürekli zayıflıyordum şimdi çok şükür iyim.
kızlar 24 yaşındayım ve 47 kiloyum psikolojık sorun haline geldi iyce.evden dışarı çıkmak bile istemiyorum insanların eleştirisinden.kullandığınız bi ilaç öneriniz var mı
boyum 1,62.bebe biskuvisini sütle birlikte mi yedin baska bi yerde de duymustum
evet sütle karıştırıp mama yapıp yedim
ben çok zayıftım 1.60 boyunda 39 kiloydum şu an 45 im... 5 kilo daha almak istiyorum
günde 1 kez mi yedin bebe mamasını?
kızlar 24 yaşındayım ve 47 kiloyum psikolojık sorun haline geldi iyce.evden dışarı çıkmak bile istemiyorum insanların eleştirisinden.kullandığınız bi ilaç öneriniz var mı
kızlar bende kilo alamayanlardandım.Yasım 21 kilom 42-44 arası değişiyordu şuan 48 kiloyum bu kiloya iki ayda ulaştım iki aydır karbonhidrat tozu kullanıyorum bi ay dha kullanıp bırakıcam.bende ınsanların eleştirilerinden rahatsız oluyodum ama suan herkes farkediyo cok guzel sözler duyuyorum buda beni mutlu ediyor.
Hurma pekmezini ilk defa duydum peki siz denedinizmi işe yarıyormu ?
Şimdi sütün içine pekmez ve yumurta sarısını denıyorum ve cici bebeyi onlar işe yaramazsa hurma pekmezini deneyeceğim inşallah alırım kilo teşekkür ederim ..Evet işe yarıyor ancak düzenli kullanmak gerekiyor, ayrıca tadıda güzel tafsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?