Kilo almak istiyorumm !!

Bstnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
76
0
86
İstanbul
Kızlar 1.60 boyunda 40 kiloyum iştahım önceden çok vardı şimdi günde 1 öğün yemek yiyorum aklıma bile gelmiyo nasıl kilo alırım midem nasıl büyür

bol bol su içmek midieyi büyütüyormuş. İştahsızlık sorunu olduğundan yemekle büyütmek zor bu yüzden su içmek büyütüyormuş. dene istersen bir

gece yatmadan önce cici bebeyle mama yap, hergün 1 kase ye canım,
hatta yiyebilirsen günde 2 kase ye,ama bunun yanında öğünlerinde normal yemeklerini yiyeceksin,
ekmek,hamur işi bol bol yemeye çalış.

gece yatmadan önce cici bebeyle mama yap, hergün 1 kase ye canım,
hatta yiyebilirsen günde 2 kase ye,ama bunun yanında öğünlerinde normal yemeklerini yiyeceksin,
ekmek,hamur işi bol bol yemeye çalış.

bak canım bende cici bebeyle kilo aldım :) birde konserve balık yedim hep oda aldırmış olabilir. boyum 172 kilom 49 du . 34 beden bile büyük geliyordu . şimdi 36 yı çok güzel dolduruyorum 55 56 kilo oldum :)
her gün cici bebe yedim birde yurtta kaldığımdan hep balık alırdım konserve onuda yatmadan yerdim bir güzel oh mis :)

ne güzell :) ben bi de 5 gün önce bademcik ameliyatı oldum ameliyattan sonra kilo alırsın dediler ama alır mıyım ki :)

kızlar 1.73 boyunda 53 kiloyum aşırı zayıf değilim ama herkes cok zayıf oldğumu sölüyo sürekli. bu psikolojimi çok etkiliyo napabilirim ya çıldırıcam yıllardır çekiyorum bnu

Zaten cılızlar hep iştahsızlıktan yakınıyor :) En iyisi hafif ama kalorili şeylerle beslenmek. dr. oetkerin toz milkshakeini alın ,tam yağlı sütle hazırlayın (hatta 2 poşeti de yapabilirsiniz). Kocamaan bir bardağa koyup hüpletin . hem tadı güzel hem de yormuyor.
Veya sıcak bir şey istiyorsanız salep için bol kalorilidir. ee tabi fındık fıstık ceviz kaju fıstığını unutmuyoruz .

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

Klio vermekten çok daha zor bi durum.Daha ciddi.Eğer böyle bir sorun varsa mutlaka bır hekim eslıgınde birseyler yapılmalı..Öyle kalorılı seylerler olcak ıs deıl..Öncelıkle neden kilo alamadıgınız ya da neden yemek yıyemedıgınız iyice arastırılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…