• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak istiyorum yardımmm :(

canım bende bi 7 kilo alsam yeter diyorum internete gir kalori sepeti diye bir site var oraya gir istediğin kilo miktarını ne kadar sürede o kiloya ulaşmak istediğini kaç kilo olduğunu falan yaz o sana günlük kaç kalori alman gerektiğini söylüyor ondan sonra her yediğini oraya yaz sistem yediklerinin kaç kalori olduğunu yazıyor sende kalori miktarını doldurmak için yemeye başlıyosun ve ne kadar yediğini biliyorsun ben başladım bakalım hadi hayırlısı azim etmek gerekiyor tammam

tama canım bende üye oldum bakalım

tama canım bende üye oldum bakalım

ya ben o kadar gayret ettim 1 kilo aldım hasta oldum 3 gündür bişey yiyemiyorum dişime kanal tedavisi yaptırdım aldığım 1 kilo geri gitti işte böyle olunca çıldırıyorum hiç kendimi zorlamak istemiyorum yaaa:50:

ya ben o kadar gayret ettim 1 kilo aldım hasta oldum 3 gündür bişey yiyemiyorum dişime kanal tedavisi yaptırdım aldığım 1 kilo geri gitti işte böyle olunca çıldırıyorum hiç kendimi zorlamak istemiyorum yaaa:50:

bende isteyine kilo alabiliyorum da en fazla 43 oluyorum daha fazlası olmuyor .S

kızlar yöntemler çok ama devamlılık yok yani istikrarlı olamıyorum bir iki gün tamam sonrası yok şimdide arı sütü bal polen karışımı aldım küçük şişelerde akşamları süte karıştırıp içiyorum bakalım ne olacak sabahlarıda pekmezli suya devam edebilsem çok iyi olacakta hadi hayırlısı bakalım:3:

Back