Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

:dilcikar: sen gelmisan ben geliyim cokacimcoook
Iyi aklima geldi bende eve giderken krem santi alayim canim cekti cokacimcoook
ben dondurma sosuna denk gelmedim buralarda/:1ninca: yokmu acaba
pudinglerin olduğu reyonlarda oluyor. onu suyla yapıyorsun biraz soğuyunca krem şantinin üzerine döküyorsun ve donuyor. Dondurmada daha güzel oluyor tabi cokacimcoook

kızlar kalori hesabı yapıyorsunuz ya. Algida magnum'da 300 kalori var. ben bademli magnumdan 10 tane yesem günde. başka hiçbişey yemesem olur mu kaydirigubbakcemile3

:roflol: tek tarafli beslenme lmaz: sonra da vitaminsizlikten elin yuzun soyulur sacin dokulur tirnaklarin kirilir
Kilo alacam derken bakimsiz kalirsin :gitme:kaydirigubbakcemile3

ben bugün tartıldım .51.7 olmuşıum. biraz sevindim ama görünürde bişey yok. o kadar zzayıfım ki.....boy 172.

benımde boy 1 ,172 kılo 53 alamıyorum kardeslere ugrasmıcam artık yaa bıkıyorum ne yaparsam yapım alamıyorum bu parsembe ıkı gun sonrada burun amelıyatı olcam et kemık sorunum vardı onlar gıdıcek artık ıyılesene kadar da yıyemem yemek ıstah flan kalmaz sonrasındada olurum bı ruhh ıı ce (((((((((((8
benım kıloun goreuntusu bole kızlar benden daha zayıf gorunen varmı ben kendımı ıı hıssetmıyorum bı alaısverıse cııkıyorum heveslendıgım alacagım dedıgım seylerı alamıyorum nıye yakıstramıyorum

bence çok güzelsin ebişim
zayıfsın ama öyle göze batan
bi zayıflık değil üstünde çok durma
rahat bırak kendini kafaya takarsan
hiç almazssın akışına bırak

Bn kendı kendımı zayıfım dıye yıyıp bıttıryorum ıste etrafımdakı ınsanlar zayıfsın zayıfsın dedı zamanında ama ole kaldı bende ıste sımdı ben mıllete zayıfım zayııfm dıyorum ole gorunmemı saglıyorum psıkolojık olmaya basladı artık

kızlar kalori hesabı yapıyorsunuz ya. Algida magnum'da 300 kalori var. ben bademli magnumdan 10 tane yesem günde. başka hiçbişey yemesem olur mu kaydirigubbakcemile3

zeki şey seni sırnaşık şey

ebişim şu an bile gayet hoşsun canım sıkıntı etme ama pes de etme bence
ideal kilon 63 diyo ama bence sen 58 bile olsan yeterli gelebilir
çünkü yüzden hiç zayıf değilsin
seninde benim gibi bacakların alt kısım ince
belkide 5 kg yeterli gelecek sana,vücudun toparlayacak.
salma kendini,yapabiliriz emin olopuyorumnanaktan
bence avantajlısın kötü bir görüntün yok
bi kaç kiloyla daha da harika olursun
:jeyyar:

kızlar işin psikolojik açısı cidden çok tuhaf birşey benneyaptımki
ben S beden giyiniyorum
mesela bir gömlek alcam,
S beden istiyorum satıcıdan
ama bazen kalıplar küçük oluyor M beden de diyebiliyorum
elime aldığım gömlek küçük dahi görünse gözüme
yinede önce S beden denemek istiorum
çünkü M giyip büyük gelip o bolluğu görmektense
S giyip "Aaa bak küçük geldi" hissini yaşamak istiyorum
halbuki çok saçma küçük gelmesi benim kilo almamla alakalı değil
firmanın kalıplarının dar olmasından kaynaklanıyor

amaaaan ne biliyim bir an önce kilo alsak da amacımıza ulaşsak :sinifsinif:

Son düzenleme:
benim aklımdan geçeni yapmışsın ebişim,ben de aslında kendimi çok da zayıf hissetmiyorum ama etrafımdakiler bana o psikolojiyi yüklüyorlar.acaba diyordum şu zayıf olduğunu düşünen herkes fotoğraf mı koysa?şöyle bi baksak görüntü nasıl ?ben düşünüyorum kendi fotomu koymayı ama etekli koymak istiyorum çünkü benim de bacak bölgem ince,çekinir çekinmez ekleyeceğim inşallah.
alışverişte benim yaşadığım sorun daha sinir bozucu sanırım.vücuduma göre baya göğüslerim var benim(çok şükür o bari var) mesela bazı gömlekleri alıyorum,göğüsten tam oluyor ama basen ya da bel olmadığı için efil efil sallanıyor aşağı kısmıkaydirigubbakcemile2,mecburen daralttırıyorum,belime göre aldığımda da göğüslerim patlayacak gibi oluyor,düğmeler kapanmıyor (dam üstündekiler gibin):hulya:

ebişim okadar zayıf değilsin ki neden çok üzülüyorsun gayet hoş bir bayansın
ben kendimi iyice saldım yaa canım bişey istemiyor yiyemiyorum bugünde nette sorun vardı heralde akşama kadar uğraştım yeni açıldı beni merak eden arkadaşlarıma duyrulur

dün az yedim diye yakınıyordum bugün bende düne göre daha az yedim

sabahları daha erken uyanmalıyım :sinifsinif:

Ben ebişim gibi uzun boylu bayanlara zayıflığı çok yakıştırıyorum. 55 ideal senin için canım. 60ın üzerine çıktığın zaman çok iri olursun ve bence bir bayan çıtıpıtı olmalı. Erkekler gibi iri yarı olmamalı. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…