E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.921
Yusum canım veriyorum falan diye kendini etkileme.
Kafamızda bitirelim şu olayı.
Kilo almaya odaklanalım.
zemuszemus
Aynaya her baktığımda kilo almışım gibi görüyorum kendimi kaydirigubbakcemile2
Bende bugün iskender,mercimek çorba,yoğurt yedim,iki dilimde ekmek yedim,
Şimdide armut yiyorum cokacimcoook
sen menüyü yazdıkça senin hastanede hemşire olasım geliyor zaten :)
Bir de pati kahvaltı listesini yazdıkça annesine anne diyesim geliyor kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Ozman birlikte buluşup patişimin annesine kahvaltıya gidiyoruz.
SOnra onuda alıp benim iş yerime geliyor öğlen yemeği yiyoruz.
Akşama da herkes evine kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
slm kızlar boyum 1.67 kilom 50 insanların çok zayıfsın biraz ye demelerinden bıktım artık. önceden daha da zayıftım ama bu aralar bir şey yiyemiorum. sanki yine çökmüş gibi hissediorum kendimi. bugün acayip moralim de bozuk doğru dürüst bişi yemedim. prakten de kullandım ama işe yaramadı çok uyku yapıo.. ideal kiloma gelsem bi :çok üzgünüm: benim moralim bozukkende iştahım kapanıo. hani kimisinin iştahı açılır kendini yemeğe verir ya ben öle değilim.. offffff ya.. kilo almayı başaran arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfennn....
AKŞAM YEMEĞİ
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 40 cal.
sütlaç 1 kase 280 cal.
süt (tam yağlı) - inek 1 bard. 124 cal.
bal 2 gr. 5 cal.
toplam: 632 cal. ediyor..
Kızlar 20'liğimi çektirdiğim için sert şeyler yiyemiyorum. Bana kalorisi yüksek yiyebileceğim şeyler önerir misiniz. :ecrin_bebek:
ogescm sen baya kalori topluosun gnlük kalori ihtiyacın ne kadar ki?1826 kaloriyle kilo alınmaz mı bana baya ii geldi deCADIARZU
Ben her yemekten sonra yine aç hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3Bence yediklerini saymayın...yemem lazım diyin ..yemedim diyin...o zaman hiç yememiş gibi hissedersiniz :))
selam kızlar
bugün çok yiyemedim yaa
sadece 1826 kaloricik :sinifsinif:
yarın daha çok yicem ama:ecrin_bebek:
diloom benim göbek çıkınca hemen bi iki egzersiz yapıyorum eriyokaydirigubbakcemile3
zaten zayıfım göbeğin pırtlıyo kendimi komik hissediyorumkaydirigubbakcemile3
[
canım insanlar ikiye ayrılır:morali bozulunca soluğu buzdolabında alanlar bi de bizler..yeme alışkanlıklarımız ilk grupla zıt olduğu için kilo alamıyoruz zaten :))
moralin bozuksa psikiyatriye git..antidepresan verir..bana verdi 8-9 kilo aldı..artık hesaplayamıyommm kaydirigubbakcemile3 düşün yani..42 iken 50 yi geçtim temmuz dan beri
sen baya hareketlisin heralde ben netten bakmıştm gnlük 1500 kalori demişti de
Maşallah sana çok azimlisin vereliniortak
Benim göbeğim bu yaşıma kadar ilk defa çıktı eritemem :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?