• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

iş yerinde ara öğün ben anca çikolata yiyorum birde kuru kara üzüm yiyorum çekirdekli ( kan yapici özelliği var ) haftasonu kurabiye yaparsam hafta içi burda yerim bol bol aralarda

ben sabah
kaşar beynir domates biber zeytin yarım ekmek
şimdi sigara böreği sardım önce duşa giricem
sonra böreklerimi yicem
akşamda ıspanak yapmayı düşünüyorum
yada karnıbahar yemeği

EbİŞİm rİca ederİm teŞŞekÜr etmek gİbİ bİ adetİn yok sanırım

tadlım yenı gordum hemen neden bole dıyosun neden teskkur etmıyım zahmet oolmassa yazabılırmısn dedım bunu dıyen bı ınsan tesskur etmesınıde bılır yanı bı dr gordumu gormdım sonra bu tarz yaz canım yaaa
nese uzatmıyım cok tesskur ederım canım yenı gordum sanada zahmet oldu ama :) cok saol gercekten kagıda yazdım tarıfnı aksam olmadı musaıt olgudumda denıcem cok saol datlumm cokkkk

tadlım yenı gordum hemen neden bole dıyosun neden teskkur etmıyım zahmet oolmassa yazabılırmısn dedım bunu dıyen bı ınsan tesskur etmesınıde bılır yanı bı dr gordumu gormdım sonra bu tarz yaz canım yaaa
nese uzatmıyım cok tesskur ederım canım yenı gordum sanada zahmet oldu ama :) cok saol gercekten kagıda yazdım tarıfnı aksam olmadı musaıt olgudumda denıcem cok saol datlumm cokkkk

ben sandım gördün çıktın hemen dedim tarifi aldı çıktı kendi kendime neyse kusura bakma o zaman özür dilerim

onemlı del tadlım sorun yokda hanı ben sureklı bu topıcdeyım bılgı alısverısı yapanlardan bıırde benım ole arada gren bırı dıelım bole duusnme lutfen... uzulurum

ya çalışırlen öğle yemekleri ara öğünler falan güme gidiyor biraz malesef,biraz mahruöiyet bölgesi bizim orası.dışardan yemek falan söylenemiyo,market falan da yok.
yanımda götürüyorum bişeyler,yesin tabi millet ama işte paketi açıyorum bitanecik bişey kalıyo bana da herkes saldırıyor.öğle yemeği için bişey hazırladığımızda bile daha kötü oluyor 20 kişi yemeeek diye saldırıyor.hal böyle olunca çok da aman aman beslenemiyorum.

ya çalışırlen öğle yemekleri ara öğünler falan güme gidiyor biraz malesef,biraz mahruöiyet bölgesi bizim orası.dışardan yemek falan söylenemiyo,market falan da yok.
yanımda götürüyorum bişeyler,yesin tabi millet ama işte paketi açıyorum bitanecik bişey kalıyo bana da herkes saldırıyor.öğle yemeği için bişey hazırladığımızda bile daha kötü oluyor 20 kişi yemeeek diye saldırıyor.hal böyle olunca çok da aman aman beslenemiyorum.

Günaydın bayanlar,

Sizde yemeklerinizi ona göre yapin yani fazla yapin ve herkesin hakkına düşecek kadar tabaklara bölüştürün ( nasıl yapiyorsunuz bilmiyorum tabi )

mesela bim varsa ordan abur cubur alabilirsin aralarda onlardan atıştırabilirsin...

berfin tşk ettim bende tarife..ilk fırsatta düşünmüo değilim.
esra at çekmecene filan bişeyler..git ye bi yerde...tamam paylaş yardımlaş ama hep senden olmaz..sende para verion sonuçta..onlar seni düşünmüo olabilir ama sen sağlığını düşün...mesela küçücük yoğrtlar satılıo..al onlardan at çantana...git ye..isteyen olacağını sanmam yani küçücük kap zaten....herkes isterse kimseye kalmaz..

berfin tşk ettim bende tarife..ilk fırsatta düşünmüo değilim.
esra at çekmecene filan bişeyler..git ye bi yerde...tamam paylaş yardımlaş ama hep senden olmaz..sende para verion sonuçta..onlar seni düşünmüo olabilir ama sen sağlığını düşün...mesela küçücük yoğrtlar satılıo..al onlardan at çantana...git ye..isteyen olacağını sanmam yani küçücük kap zaten....herkes isterse kimseye kalmaz..

canım, tarifi ben vermedimki cokmasum verdi tesk. ona ıletıyorum...yerimseniben

berfin ve sedna sağolun kızlar.öğretmenim ben,çalıştığım yer gerçekten kötü,bim falan yok malesef.
diğer arkadaşlar da getiriyor tabi ama onlar benim kadar aramıyor.geçenlerde yağlı gevrek aldım dolabıma koydum,aralarda atıştırırım diye,ertesi gün bi baktım masanın üstüne çıkmış benim gevrek..öğlenleri beraber yiyoruz ama aralarda gidiyor işte öyle..

banada bi tarif verinnnnnn kilo almak istiyorum
pekmezler ballar sütler yiyorum gün içerisinde gerçi yeni başladım ama daha kesin bi listeniz var mı. mutlaka şunuda yemelisini dediğiniz.ayrıca XXX şurubu reçetesiz alabiliyormuyuzz yahuu

Son düzenleyen: Moderatör:
banada bi tarif verinnnnnn kilo almak istiyorum
pekmezler ballar sütler yiyorum gün içerisinde gerçi yeni başladım ama daha kesin bi listeniz var mı. mutlaka şunuda yemelisini dediğiniz.ayrıca XXX şurubu reçetesiz alabiliyormuyuzz yahuu
alabilirsin canım. çok da ucuz fiyatı. 5tl idi galiba ya da daha az.

kızlar ben bugün 2433 cal. toplamışım
üşütmüştüm biraz daha yeni yeni iştahım açıldı
ilaç kullanırken canım hiçbirşey istemiyordu yaa:sinifsinif:

bugunkü listem:

sbah:2 dilim ekmek,1yumurta,biraz salam,kibrit kutusu kadar beyaz peynir yağlı
2 bardak çay(2 kesme şekerli)

öğlen:1 porsiyon sebze yemeği 2 dilim ekmek

arada:3 hurma

akşam:1 posiyon karna bahar,1 porsiyon yoğurtlu makarna 2 dilim ekmek

yatarken 2 tane cocostarkaydirigubbakcemile3

önceden aç karnına 44 kg idim
şimdi aç karnına 45 kg çıkıyorum kızlar:lepi:
olcak olcak başarcazdelikafadulden

slm kızlar boyum 1.67 kilom 50 insanların çok zayıfsın biraz ye demelerinden bıktım artık. önceden daha da zayıftım ama bu aralar bir şey yiyemiorum. sanki yine çökmüş gibi hissediorum kendimi. bugün acayip moralim de bozuk doğru dürüst bişi yemedim. XXX de kullandım ama işe yaramadı çok uyku yapıo.. ideal kiloma gelsem bi :çok üzgünüm: benim moralim bozukkende iştahım kapanıo. hani kimisinin iştahı açılır kendini yemeğe verir ya ben öle değilim.. offffff ya.. kilo almayı başaran arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfennn....

zemuszemus Günaydın
Göbeğim çıktı :CüvCüv:
Görmemişin göbeği olmuş misali sevip duruyorum :roflol: :roflol:
Valla kilo almaya başladım çok mutluyum cokacimcoook

slm kızlar boyum 1.67 kilom 50 insanların çok zayıfsın biraz ye demelerinden bıktım artık. önceden daha da zayıftım ama bu aralar bir şey yiyemiorum. sanki yine çökmüş gibi hissediorum kendimi. bugün acayip moralim de bozuk doğru dürüst bişi yemedim. prakten de kullandım ama işe yaramadı çok uyku yapıo.. ideal kiloma gelsem bi :çok üzgünüm: benim moralim bozukkende iştahım kapanıo. hani kimisinin iştahı açılır kendini yemeğe verir ya ben öle değilim.. offffff ya.. kilo almayı başaran arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfennn....

canım insanlar ikiye ayrılır:morali bozulunca soluğu buzdolabında alanlar bi de bizler..yeme alışkanlıklarımız ilk grupla zıt olduğu için kilo alamıyoruz zaten :))
moralin bozuksa psikiyatriye git..antidepresan verir..bana verdi 8-9 kilo aldı..artık hesaplayamıyommm kaydirigubbakcemile3 düşün yani..42 iken 50 yi geçtim temmuz dan beri

Göbeğim falan yerinde ama sanki iki gündür kilo alamıyorum hatta veriyorum gibi geliyor. psikolojik bişey galiba. zayıflamaktan korktuğum için olabilir. bugün kahvaltı yapmadım ama öğle arasında adana dürüm yedim yine :) akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum fakat bol kalorili bişeyler hazırlayacağım. akşam 8den sonra ise yükleneceğim yine. aldıklarımı vermek istemiyorum :(

Back