Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

nihayet vazgeçirdin demek iyi olmuş, bende XXX mu ne bi ilaç var kan yapici ve b12 vitamin var onu içiyorum, XXX birde, XXX içiyorum

antideprasanmı kullanıyosun?

sevmemmi, bizde bazen haftasonları yaparız herzaman değil ama daha sık yapmak gerekiyor bence, içine peynir koyup şöyle ooh valla canım istedi, benim yerimede 2 tane fazla ye:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
çayın yanına kurabiye yiyelim :)))...bakın çok kolay bi tarif vereyim mi?hemencecik de oluo..ben kilo alayım die şu aralar hep çayın yanına bişiler yapıomDD..3,5 su bardağı unun içine 1 çorba kaşığı tereyağ koyun elinizle yumuşatın..sı-onra yarım paket katı yağ(125 gr)1 paket kabartma tozu,1 paket vanilya,2 yumurta,1,5 su bardağı pudra şekeri koyun.hamur haline getirin(bana biraz katı geldi 2 kaşık da yoğurt ekledim ama o zaman galiba biraz geç pişio emin değilim ilk ke z yaptım)..küçük parçalar halinde koparn yağlanmış tepsiye dizin..sonra bu küçük parçaların üzerine damla çikolata ile süsleyin.elinizle hafifçe bastırın.180 derece fırında 10 dakika pişirin.yoğurttan dolayı galiba beniim ki biraz geç pişti...15 dakika filan durdu..hatta hafiften yanmaya başladı..çay demlenene kadar hazır olu zaten...yemek aralarında ideal..küçük küçük..olsa da yesem ya :))

evet XXX kullanıyorum

yazdıkların bana önce saçma geldi inandırıcı gelmedi, hemen seni biraz araştırınca yaşadıklarından tahmin ettim ( başın sağolsun ) antidepresan ılaclar evet kılo aldırıyor ama ınsanıda mahvedıyor bende donem donem kullandıgım oldu ama o ılaclar olmasa herhalde suan bende cok farklı olurdum toparlanamazdım dıye dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlı kurabiye hiç sevmem ben tuzlu severim ama bide havuç topları severim damla çikolatalı havuçta kilo aldırıyo biliyosunuz dimi

bende hafta sonu yapicam kurabiye, geçen haftasonu yapicaktım olmadı, çalışınca zor oluyor anca dinleniyorsun kendine zaman ayırıyosun, hafta sonu ne çok şey yapicam yarabbi:roflol:

bu kurabiye tam çalışanlara göre..hem kolay hem çabucak oluo..ben 2 tepsi yaptım..hemencecik bitti...daha yok mu bile dedeiler :))

kızartıp yorutlananı bnee sevıyorum ıbrde patatesı haslıcan ustune yogurt sonra yogrudun ustune yagda kavrulmus rendlenmıs havucu eklıcen harıka onun tadıda

cok masum havuclu top nasıl yapılır ?

canım evdede yapılıuomu bu havuzlu yoplardn sana zahmet bılıyosan evdede yaplabılıyosan tarıfnı verırımısn bende yapım

veririm canım özelden yazıcaktım ama belki başka yapmak isteyenlerde olur
havuçlu toplar
1 kg havuç
1 paket potubör bisküvi 2bardak şeker
hindistan cevizi
damla çikolata
ceviz fındık arzuya göre
yapılışı.1 kg havuçu rendele yağsız tavada sotele sonra 1 kasık mrgarin ekle biraz daha sotele 2bardak sekeri ekle biraz daha kavuru havuçlar sulanıcak böyle rengi değişicek
al onu suyunu süzgeçte süz fazla suyunu iyice soğusun
pötüborleri avucunda kır havuçla beraber yoğur içine damla çikılata ceviz fındık hindistan cevizi ne istersen koy yuvarlak toplar yapıp hindistan cevizine bula bu kadar çok kolay hemde birsürü çıkıyo

biraz karışık oldu galiba anlamadığın yerler varsa sorabilirsin canım

tatlı kurabiye hiç sevmem ben tuzlu severim ama bide havuç topları severim damla çikolatalı havuçta kilo aldırıyo biliyosunuz dimi

havuclu topları bende bılıyorum bendekı tarıf, fındık ıcı ve kakao koyuyosun, ve top yaptıktan sonra hındıstan cevızıne buluyosun ortasına bır kurdan tamam, senınkı aynımı bılmıyorum,

bu kurabiye tam çalışanlara göre..hem kolay hem çabucak oluo..ben 2 tepsi yaptım..hemencecik bitti...daha yok mu bile dedeiler :))

bende tatlı olanı severım,

bu arada ben tatlı hastası bırıyım burda yazılanları okuyunca ay bunuda yapıcam ay sunuda yapicam dıyorum zaten bu aralar tatlı ıstegım dahada fazlalastı:roflol:

ebişim havuçların soğumasına çok dikkt et soğusun malzemelri öyle koy yoksa damla çikolata eriyo bisküvi havucu tutmuyo toparlayamazsın yani dağılır

tarifi verdim görmedinizmi

ya ben tatlı şeylerle havuç patlıcan gibi şeyleri yakıştıramıyorum.denemediğim için önyargılıyım galiba denesem bi bunu ii olacak..kalorisi yüksek dimi

arkadaşlar ben bugün

sabah:
1 dilim ekmek ile kahvaltı

öğlen:

çorba, ıspanak, yoğurt, makarna, kakolu puding, ekstra olarakta 2 paket çikolata yicem

akşam: bilmiyorum daha eve gidince öğrenicem....

ama dün akşam karnıyarık yedim, kabak kızarttım üstüne yoğurt ve pul biber koydum sonra patates kızarttım ketçap ve mayanozli yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…