- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.861
galiba ben bundan kullanmıştım ...
KAN YAPICI ŞURUP 250CC. - 500 CC.
SİYAH ÜZÜM KARIŞIMLI BİTKİSEL ŞERBET
FAYDALARI:
Kan yapıcı, kan temizleyici etkisinin yanında vücudun direncini artırıcı ve kuvvet verici özelliğe sahiptir. İştah açar, kilo aldırır. İyi bir enerji içeceğidir.
İÇİNDEKİLER:
Kınakına, siyah üzüm, Meyan kökü, Keçi boynuzu, Hünnap, Kuşburnu, Karanfil, Ardıç tohumu, Tarçın, Hibiskus, Vanilya, Deionize Su, Antimikrobiyel madde.
KULLANILIŞI:
Büyüklere günde 3 - 6 çorba kaşığı, küçüklere 3 - 6 tatlı kaşığı verilebilir. Fazla içilmesinde bir yan etkisi yoktur. Şişeyi ağzı kapalı olarak ışıksız bir ortamda saklayınız.
bu kızlar aldıgım
kızlaaaaaaaaaarrrr zayıflar kervanında bende varııım yaa :)))
1,65 e 45'le bu kervana katılıyorum... bu günlerime şükrediyorum yalnız..
41'den 45'e çıktım çok şükür ama yine zayıfım yine zayıfım
41 kiloyum yaa 5 kilo almam lazım acilen( offffffffff yemek yemekten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :/ c0c0 arastırdıgın yıyeceklere onem verıcem bakalım bi de böyle deneyelim :S
ıse yaramamısmıydı :S
cnm yeni okudum..dedim ya zaten ben onun gibi şeyleri sevsem normlde de yer kilomu alırdım..ama sevmiyodum..bu nedenle pek düzenli kullanamadım..belki bu nedenle olabilir..sen düzenli dene kendine güveniyossan...ama dediğim gibi sevmeyince eolmuo..ben şimdi aldım ama yiyerek..artık öyle takviye ye filan inammıyorum.nasıl ki kilolar ilaçla vermek sağlıklı deüğilse illa ki spor ve diet şartsa alırken de şarttır...
ben şu aralar epey aldım MAŞALLAH KENDİME alkisalkisalkis ...Spora da başlasam ii olacak galiba zemuszemus yavaş yavaş yemeğe alıştırın kendinizi...sevdilerinize ağırlık verin....hatta artık sloganımız şu olsun (olmazsa da olmazımız olsun )
YAŞASIN YEMEK YEMEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKK delikafadulden
ben zamanında kaç kutu bitirdim bende işe yaramadıgünaydın bayanlar,
bendeki kilo almama nedeni metobozilmanın çok fazla çalışması, yani yemek yememekten değil... yediğim yemeklerle bir ordu doyar yaauuu :))))
balık yağını denediniz mi kilo için? bende etkisi oldu çünkü...
günaysın arkadaşlar nasılsınız dünden beri hiç bakamadım kendime oğlıum hasta onunla ilgileniyorum gecede uyumadı hibişey yemiyo o yemeyince benimde canım istemiyo
Öncelikle herkese günaydın bayanlar,
Bunun tadı nasıl? ilk defa duydum , daha önce kullanıp faydasını gördünmü peki ?
2. takım yarışmasına kayıt yaptırabılırsın.
istersen 2. takım yarışmasına kayıt yaptırabılırsın.
Yok cnm 155 boy 50 kilo oldum...42 kiloydum temmuz ayında hemen hemen...Almışsın ne güzel, ideal kilona var daha herhalde !
:a015:
Yok cnm 155 boy 50 kilo oldum...42 kiloydum temmuz ayında hemen hemen...
ben pekmezi hiç sevmem sütün içinde zorla içiyorum bana göre değil ben içemem şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?