Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

KAN YAPICI ŞURUP 250CC. - 500 CC.
SıYAH ÜZÜM KARIŞIMLI BıTKıSEL ŞERBET

FAYDALARI:
Kan yapıcı, kan temizleyici etkisinin yanında vücudun direncini artırıcı ve kuvvet verici özelliğe sahiptir. ıştah açar, kilo aldırır. ıyi bir enerji içeceğidir.

ıÇıNDEKıLER:
Kınakına, siyah üzüm, Meyan kökü, Keçi boynuzu, Hünnap, Kuşburnu, Karanfil, Ardıç tohumu, Tarçın, Hibiskus, Vanilya, Deionize Su, Antimikrobiyel madde.

KULLANILIŞI:
Büyüklere günde 3 - 6 çorba kaşığı, küçüklere 3 - 6 tatlı kaşığı verilebilir. Fazla içilmesinde bir yan etkisi yoktur. Şişeyi ağzı kapalı olarak ışıksız bir ortamda saklayınız.

bu kızlar aldıgım

kızlaaaaaaaaaarrrr zayıflar kervanında bende varııım yaa :)))

1,65 e 45'le bu kervana katılıyorum... bu günlerime şükrediyorum yalnız..
41'den 45'e çıktım çok şükür ama yine zayıfım yine zayıfım

41 kiloyum yaa 5 kilo almam lazım acilen ( offffffffff yemek yemekten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :/ c0c0 arastırdıgın yıyeceklere onem verıcem bakalım bi de böyle deneyelim :S

Öncelikle herkese günaydın bayanlar,

Bunun tadı nasıl? ilk defa duydum , daha önce kullanıp faydasını gördünmü peki ?

2. takım yarışmasına kayıt yaptırabılırsın.

41 kiloyum yaa 5 kilo almam lazım acilen ( offffffffff yemek yemekten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :/ c0c0 arastırdıgın yıyeceklere onem verıcem bakalım bi de böyle deneyelim :S

istersen 2. takım yarışmasına kayıt yaptırabılırsın.

ya eğer aynıysa -ki şişe çok çok benzio--ben kullandım..bilmem bende pek yaramadı..aslında sevmediğim için düzenli de kullanmadım pek galiba..bide dmiştim ya sevmediği şeyleri insan zorlayınca yiyessi içesi gelmio...ben bunları sevsem zaten normalde de yer kilo alırdım...sevmeyince zorlamada pek olmuo...

ıse yaramamısmıydı :S

cnm yeni okudum..dedim ya zaten ben onun gibi şeyleri sevsem normlde de yer kilomu alırdım..ama sevmiyodum..bu nedenle pek düzenli kullanamadım..belki bu nedenle olabilir..sen düzenli dene kendine güveniyossan...ama dediğim gibi sevmeyince eolmuo..ben şimdi aldım ama yiyerek..artık öyle takviye ye filan inammıyorum.nasıl ki kilolar ilaçla vermek sağlıklı deüğilse illa ki spor ve diet şartsa alırken de şarttır...
ben şu aralar epey aldım MAŞALLAH KENDİME alkisalkisalkis ...Spora da başlasam ii olacak galiba zemuszemus yavaş yavaş yemeğe alıştırın kendinizi...sevdilerinize ağırlık verin....hatta artık sloganımız şu olsun (olmazsa da olmazımız olsun )
YAŞASIN YEMEK YEMEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKK delikafadulden

bak yemek dedim canım istedi yine..benimo die bi biskivi çıktı ya ay ne güzel şey o öyle..mis gibi çikolata ....tatlı tatlı...içide aynı..nam nam nammmmcokacimcoook

günaydın bayanlar,

bendeki kilo almama nedeni metobozilmanın çok fazla çalışması, yani yemek yememekten değil... yediğim yemeklerle bir ordu doyar yaauuu :))))

balık yağını denediniz mi kilo için? bende etkisi oldu çünkü...

günaysın arkadaşlar nasılsınız dünden beri hiç bakamadım kendime oğlıum hasta onunla ilgileniyorum gecede uyumadı hibişey yemiyo o yemeyince benimde canım istemiyo

Almışsın ne güzel, ideal kilona var daha herhalde !

ben zamanında kaç kutu bitirdim bende işe yaramadı

günaysın arkadaşlar nasılsınız dünden beri hiç bakamadım kendime oğlıum hasta onunla ilgileniyorum gecede uyumadı hibişey yemiyo o yemeyince benimde canım istemiyo

canım günaydın çok üzüldüm geçmiş olsun :a015:

canım yenı aldım tadıda sankı mekmezı sulandırmıslarda ııcnede baharat doldurmuslar gıbı dgısık yanı anlıcan tatlıyla baharat dadı var

ben pekmezi hiç sevmem sütün içinde zorla içiyorum bana göre değil ben içemem şahsen

ıyyy öhhh bende hiç sevmem pekmezi onun yerine balı tercih ederim
bal olmazssa arada koyuyorum ben zorla içiyorum
bide o şişe içindeki şerbet mi ne hayatta içemem
ben dün vitamin hapına başladım
sadece onu kullanıcam artık kilo aldırıcı bi özelliği
yok ama içinde bütün vitaminler var kanda yapıyo
ben emzirmeyi yeni bıraktığım için vucudum vitaminsiz
kansız yorgun düştüm halsizim çok
dün oğlumu doktora götürdüm doktora sordum
o söyledi içebilirsin dedi

yok vazgeçmemm...bakma sen bu kiloma...normal halimle 45 i bile zor zor zor bulurdum ben...39 kilo gezdim yıllarca...şimdi ilaç kullanıyorum o da iştahımı açtı da öyle aldım kilomu...bikaç ay daha kullanayım ilacı ....ilacı bırakınca veririsin dediler....bikaç kilo daha alayımda ilacı bırakınca versem de çok bi kaybım olmasın di mi((

kızlar bide hergün hamur işi yemek yememiz lazım bence
hamur gerçekten kilo yapıyo bugun fırına gidip hamur
alıcam kızartıcam
berfincim sen iştesin yapamazssın ama
hafta sonları sende yap kahvaltıda falan
severmisin bilmem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…