Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

tamam canım anladım sağolasın,kesinlikle katılıyorum.ben şu an 55-56 civarındayım,hesaplamalara kalsa 62 olmam gerekiyor ama o kadar olsam rejime başlarım.benim hedefim58-59...inşallah başarırım:Saruboceq:[/QUOTE]

Herzaman söylüyorum inanmak başarmanın yarısıdır. Pozitif olmak çok önemli

36 giyiyorum ama tam doldurmuyor:bbo:

Öncelikle günaydın arkadaşlar,

ben 36 beden giyiyorum şuan pantalon kolay buluyorum kendime eskiye göre daha iyi

tek çıkıyor merak etme

36 giyiyorum ama tam doldurmuyor:bbo:

bende 36 giyiyrm ama kotlarda sorun yaşıyorum çünkü beli düşük olduğu için alt kısımda pot yapıyor cesaret edip terziye veremiyorum. off off.
inş. bende alıcam ve diğer yarışmalara katılıcam kızlar.
fotoğraf mı gönderiyorsunuz ne yapıyorsunuz yarışmalarda.
kişinin kilo aldığı nerden belli olacak ki

hayır fotograf yok , kısılerın samımıyetıne guvenıyoruz, eger yalan verıyorsa oda ona kalmıs bırsey

anladım kızlar.
bende biraz toparlayım kendimi.
bakalım yapabileceğime inanırsam katılıcam yarışmanıza.
yoksa moral bozukluğu yaşamak istemiyorum.
birde yarın nişanlım geliyor bol bol yeriz artık hem yer hem gezeriz:)

Yarışma dediysek 9-10 kilo almıyor canım kimse en fazla 3-4kilo.Zaten yarışmada amaç biraz daha motive olmak,kilo alıp alamayacağımıza bakmak.Mesela bu sabah kahvaltı için hiç iştahım yoktu ama yarışmayı düşündüm ve baya bşyler yedim:lepi: Şahsen bu hafta iddialı değildim hiç.Ama ileride sürpriz yapabilirimmşakkıdı

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende 3 4 kilodan bahsediyorum ztn.
herhalde bir kişinin ( yarışma süresini bilmiyrm) kısa bir sürede 9 10 kilo alması olanaksız.
gerçi 3 - 4 kilo almak bile zor.
neyse yarışanlara çok çok kilolar

Berfincim bu arada yarışma süresi tam olarak ne kadardı?Ben 4hafta diye biliyorum ama 15gün gibi bişey de gördüm sanki forumda.

suan sizlere baglı arkadaslar, ister 15 gün isterseniz 4 hafta yani 1 aylık süre olabilir bana kalırsa 15 gün kilo almak için kısa bir süre , sizler ne düşünüyorsunuz

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar biraz biraz işe yaradı gibi ben son durumlardan hebrdar ederim sizi şimdiden 3 kilo aldım çok mutluyumsositososito

Arkadaşlar ilk hedefimiz mide kapasitemizi genişletmek olmalı. Bu hafta uff doydum artık diyene kadar yiyeceğiz. Şahsen benim kilo alamama nedenim, tıka basa doymayı aramıyorum. Bazen çok yerken bazen 1 dilim ekmek bile yetebiliyor bana..

tamam canım anladım sağolasın,kesinlikle katılıyorum.ben şu an 55-56 civarındayım,hesaplamalara kalsa 62 olmam gerekiyor ama o kadar olsam rejime başlarım.benim hedefim58-59...inşallah başarırım:Saruboceq:

Herzaman söylüyorum inanmak başarmanın yarısıdır. Pozitif olmak çok önemli[/QUOTE]

canım sen bayadır burdasın sanırım kaç kilo aldın ozamandan bu yana merak ettim hedefinde daha kaç kilo almak var ben 2 ayda almıştım 9 kiloyu biliyosun sen neler yapıyosun uzun süredir burdasın çnküa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…