- 3 Ekim 2007
- 14.425
- 35.496
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.821
yani demek istediğim şu kilo hesaplıcılarında çıkan ideal kilo tablosu genelde bunyemıze baktıgımızda fazla geliyor mesela diyelimki boy 1.60 kg 44 olması gereken 56 gerek ama baktıgında 50-52 normal 56 olursa fazla olucak bunu kendin hissedebilirsin, o yuzden dedim eksigi diye benim 56 olmam lazım ama ben 50-51 olsam tamamdır diyorum
tamam canım anladım sağolasın,kesinlikle katılıyorum.ben şu an 55-56 civarındayım,hesaplamalara kalsa 62 olmam gerekiyor ama o kadar olsam rejime başlarım.benim hedefim58-59...inşallah başarırım:Saruboceq:
cnm uzun zmndır tartılmıyrm.
tahmini 42 43 kiloyum.
en son tartıldığımda kendimde gözle görülür bir değişiklik olmadığı sürece tartılmıcam demiştim.
öyle de oldu.
hala aynı fikri koruyrm. gerçi bu aralar yakınımdakiler kilo aldın diyor ama benim için yeterli değil.
birde merak ediyorum kaç beden giyiyorsunuz.
kot pantolon bulmak çok zor oluyor da
Öncelikle günaydın arkadaşlar,
ben 36 beden giyiyorum şuan pantalon kolay buluyorum kendime eskiye göre daha iyi
tek çıkıyor merak etme
bende 36 giyiyorm kışın bi ara 34 giyiyodmda allaha şükür biras daha iim şimdi üst taraftanda xs oluodu şimdi s hatta son aldığım bi kaç bişi m ayyy o günlerimi hatrlıormda kabus gbiydiisenağlamaher gören aaa sen ne kadar zayıfsın diodu sözleşmiş gbi bu hallerime şükrediorm 3 4 kilo eksiğim var onuda alcam inş bu yarışma sayesinde:lepi:
36 giyiyorum ama tam doldurmuyor:bbo:
bende 36 giyiyrm ama kotlarda sorun yaşıyorum çünkü beli düşük olduğu için alt kısımda pot yapıyor cesaret edip terziye veremiyorum. off off.
inş. bende alıcam ve diğer yarışmalara katılıcam kızlar.
fotoğraf mı gönderiyorsunuz ne yapıyorsunuz yarışmalarda.
kişinin kilo aldığı nerden belli olacak ki
anladım kızlar.
bende biraz toparlayım kendimi.
bakalım yapabileceğime inanırsam katılıcam yarışmanıza.
yoksa moral bozukluğu yaşamak istemiyorum.
birde yarın nişanlım geliyor bol bol yeriz artık hem yer hem gezeriz:)
Yarışma dediysek 9-10 kilo almıyor canım kimseen fazla 3-4kilo.Zaten yarışmada amaç biraz daha motive olmak,kilo alıp alamayacağımıza bakmak.Mesela bu sabah kahvaltı için hiç iştahım yoktu ama yarışmayı düşündüm ve baya bşyler yedim:lepi: Şahsen bu hafta iddialı değildim hiç.Ama ileride sürpriz yapabilirimmşakkıdı
arkadaslar bisey sorcam
siz makarnayla,pilavla,patates kızartmasıyla falan ekmek yer misiniz?
tamam canım anladım sağolasın,kesinlikle katılıyorum.ben şu an 55-56 civarındayım,hesaplamalara kalsa 62 olmam gerekiyor ama o kadar olsam rejime başlarım.benim hedefim58-59...inşallah başarırım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?