- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.661
Arkadaslar prakten şurup için doktorum bana alerji için vermişti ama iştahım açıldı.. iştahsızlıgın sebepleri mutlaka vardır hava degişikligi mesela bende iştah kapatıyor alerjimde var.. dolayısıyla bu şurup iştahı acıyor ve yemek yiyorsunuz bende öyle bi etki bıraktı herkezin bünyesi degişiktir ama denemekte fayda var tabi..
dondurmayı biz nasıl yerizz berfincim yazıyım
benim büyük oğlanın bronşiti var saklaya saklaya yeriz çocuklar uyuduktan sonra aklımıza düşerse yeriz bugün bir dondurma yiyişim vardı bir görseydiniz oğlana tel. açtım ben mutfakta gizli gizli yedim arada yanıma geliyor saklıyorum dondurma kabını böylede hiç tadı olmuyor bi ağız tadıyla dondurma yiyemiyoz
prakteni içiyoz zaten canım ama bazı arkadaşlarımız içemiyo kabus görüyorlar aslında kendilerini biraz zorlayıp alışsalar iyi olur
çokmasumun iştahı yerinde o içmesede olur iştahsız arkadaşlarıma bende tavsiye ediyorum müthiş iştah açıyor
dondurmayı biz nasıl yerizz berfincim yazıyım
benim büyük oğlanın bronşiti var saklaya saklaya yeriz çocuklar uyuduktan sonra aklımıza düşerse yeriz bugün bir dondurma yiyişim vardı bir görseydiniz oğlana tel. açtım ben mutfakta gizli gizli yedim arada yanıma geliyor saklıyorum dondurma kabını böylede hiç tadı olmuyor bi ağız tadıyla dondurma yiyemiyoz
kıslar ya bişi öğrendm çiğ yumurta sarısında sadece 54 kalori varmış:1shok:sütün içinde içebilmek için o kadar işkence çekiorm 54 kalori için mymiş yani umarm bi yanlışlık vardır yoksa bi daha asla karıştrmam sütün içine!
annem bana çocukken çok içirirdi yumurtalı bide ballı süt
allahım ne çok severdim varya gecenin bi yarısı beni uyandırır
lıkır lıkır içirirdi keske yine gelsede içirse her akşam:gitme:
ama ben bıldırcın yumurtası içerdim onun kalorisi ne acaba
kıslar ya bişi öğrendm çiğ yumurta sarısında sadece 54 kalori varmış:1shok:sütün içinde içebilmek için o kadar işkence çekiorm 54 kalori için mymiş yani umarm bi yanlışlık vardır yoksa bi daha asla karıştrmam sütün içine!
benim oğlanda çok hevesli dondurma yesin bende gizli gizli yerim ondan birkere tattırıyorum peşimden ayrılmıyo cayı kahveyi bile gizli gizli içerim hep gelir kedi
gibi yalanır önümde
annem bana çocukken çok içirirdi yumurtalı bide ballı süt
allahım ne çok severdim varya gecenin bi yarısı beni uyandırır
lıkır lıkır içirirdi keske yine gelsede içirse her akşam:gitme:
ama ben bıldırcın yumurtası içerdim onun kalorisi ne acaba
benim de iştahım yerinde ama cok tuvalete gidiyorum ben yaaa...ondan mı acaba kilo alamıom=((
burdayız canım ara ara giriyom ama kimse olmayınca bende yazmadım işte kilolarımızı söylemiycezmi artık
almadım alamadım alır gibi oluyom sonra puffffff
he canım benim
berfincim ben 39 kilo olduğum zamanları biliyorum bahstmiştim zaten o halime göre bu halim çok çok iyi şu 3 kiloyu bir alabilsem ozaman pantolonun altına kat kat giyerdi yaz günleri bana işkence gelirdi şimdi o pantolonlarım zor oluyor resmen yapışıyor üstüme oresimdeki gibiyim işte şimdide bu halime çok şükür eşimde bana kilomun iyi olduğunu söylüyor
ama ben birazdaha almak istiyorum alamıyorum zaten bu kilo alma işini bıraksam hemen en az 3 kilo veriyorum yemek yemektende bıktım ya artık ihtiyaçtan çıktı mecburi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?