Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım en son senle konuştuktan sonra uyudum yeni
uyandım oğlumla sarıldık uyuduk şimdi mutfağa marş
kızlar bu gece gönülden edilen dualar ibadetler mutlaka
kabul eder allah herşeyi gönlünüze göre versina.s.

Günaydın bayanlar bugün nasılsınız bakalım ?

Akşam marketten kurutulmuş siyah üzüm aldım yemeye başladim ( çekirdekli olarak ) kan yapici özelliği olduğu için faydası olur diye düşünüyorum, ben yarışma için çalişmalara başladim sizler ne durumdasınız bayanlar ?

Son düzenleme:
Tünaydn kızlar,
Dün hepmz için dua ettm inş.istedğmz kilolara kavşrz:Saruboceq:

Hmm yarışa hazırm diyosun yanicokacimcoook Ben ramazann btmesni beklyrm bayram ertesi başlicam sıfırdan.

Hmm yarışa hazırm diyosun yanicokacimcoook Ben ramazann btmesni beklyrm bayram ertesi başlicam sıfırdan.[/QUOTE]

aynen, sen yine yapicağini yap ne yaparsan sana artıdır canım birde bu açıdan bak yerimseniben

kızlar yaa ben dün hiç bişi yiyemedim akşam yatmadan gece2 gbi falan 3 tane baklava yedim biras telafi etsin die umarım biras faydası olmuştr sütümü bile içemedm yaa:sinifsinif:mafoldumben

yok cnm 2 gndür tutamıorm gün içindede yiyemedm pek sütün içine bal karıştırıp içtm 2 defa bi bardak kola bi bardak da meyve suyu bide çorba işte gn içinde bunları yedim sadece

yok cnm 2 gndür tutamıorm gün içindede yiyemedm pek sütün içine bal karıştırıp içtm 2 defa bi bardak kola bi bardak da meyve suyu bide çorba işte gn içinde bunları yedim sadece

Anladım, ben zannettim oruçlusun ve o kadar yedin, akşam telafi edersin dicem ama artıya geçmeyi bekleme bence bugün kalori olarak

ya bütün gün başka yerde olunca işte bana baya zararı oldu:gitme:nese artık bugün yiyebildiğim kadar yiyim bide babama baklava aldırcam kalorisi yüksek ya baya faydası oluo grip çıkıp ağzıma atarım

ben tam bir tatlı tutkunuyumdur ama ne varki sevmediğim tek tatlı türü oda baklavadır, evde var agzima atmıyorum onun yerine helva çikolata veya başka tatlılar tüketiyorum, sen ii seviyosan ye bol bol

selam kızlar benim 9 buçuk yaşında bi kardeşim var XXX veriyoruz ama hiç bir şekilde iştah ve uykusu yok başka neler yapabiliriz çok ta hareketli hiç et tutmuyor(

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar benim 9 buçuk yaşında bi kardeşim var XXX veriyoruz ama hiç bir şekilde iştah ve uykusu yok başka neler yapabiliriz çok ta hareketli hiç et tutmuyor(

canım o yaşta haraketliyse normaldir, belli bir yaştan sonra alır diye düşünüyorum daha gelişim aşamasında, ama ballı süt verebilirsin içine pekmez katıp , muz ve patlamış mısır verebilirsin benim aklıma şimdilik o yaştaki bir çocuğa bu geldi

Son düzenleyen: Moderatör:

dondrumayı sevıyorsan daha iyi bence ama yaz kış yiyomusun bilmiyorum benim dondurma mevsimim yoktur mesela yılın 12 ayı dışarda karda yağsa yerım ben, acıda senın için bir avantaj bence acı iştah açar daha çok yedirtir benimde acıyla aram yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…