- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.641
canım benim kilo almak için hiç dua etmek aklıma gelmedi gelmezde inşallah isteyen herkes ideal kilosuna ulaşır
nilüferciğim inşallah sende istediğin kilona ulaşırsın bol bol ye
hepimiz bol bol yiyelim etli butlu olalım
sonunda uykum geldi yatıyım biraz çocuklar biraz daha uyusa bari
çokmasum sende iyi uyudun ha hala uyyorsan
hepinizi öptüm bol bol dua edin bu gece
Aramıza hoşgeldin, 2 gunde 1 XXX demissin, 2 gunde 1 ıcmenın ozel bır nedenı varmı merak ettım?
Günaydın bayanlar bugün nasılsınız bakalım ?
Akşam marketten kurutulmuş siyah üzüm aldım yemeye başladim ( çekirdekli olarak ) kan yapici özelliği olduğu için faydası olur diye düşünüyorum, ben yarışma için çalişmalara başladim sizler ne durumdasınız bayanlar ?
kızlar yaa ben dün hiç bişi yiyemedim akşam yatmadan gece2 gbi falan 3 tane baklava yedim biras telafi etsin die umarım biras faydası olmuştr sütümü bile içemedm yaa:sinifsinif:mafoldumben
yok cnm 2 gndür tutamıorm gün içindede yiyemedm pek sütün içine bal karıştırıp içtm 2 defa bi bardak kola bi bardak da meyve suyu bide çorba işte gn içinde bunları yedim sadece
ya bütün gün başka yerde olunca işte bana baya zararı oldu:gitme:nese artık bugün yiyebildiğim kadar yiyim bide babama baklava aldırcam kalorisi yüksek ya baya faydası oluo grip çıkıp ağzıma atarım
ewt yicem yarışmaya kadar artı kiloya geçmek istiormcokacimcoook
selam herkese ben tatlıyı sevmiyorum hangi türü olursa olsun burdan kaybediyorum heralde
selam kızlar benim 9 buçuk yaşında bi kardeşim var XXX veriyoruz ama hiç bir şekilde iştah ve uykusu yok başka neler yapabiliriz çok ta hareketli hiç et tutmuyor(
hiçmi yemessin mesela dondurma falan ?
dondurmayı severim:icecream:
reçel bal şerbetli tatlılar kurabiye tek tük yerim kendimi zorluyarak
ben ekşi tuzlu acı öyle şeyler işte
tatlıyı aramam yanı hiç yemesem aklıma düşmez canım istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?