Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

oruç tutmadıın için almışsındır bir oruç tutarak alan var oda çokmasum heralde
bugün sahura kalktım miğdem çok bulanıyordu hiç bişey yemeden yattım yalnızca iki yudum çay içtim bardağımda yarım kaldı halada açılk hisstemiyorum yaaa göz göre göre gidiyor caanım kilolarım adet olmayı bekliyorum inşallah ozaman toparlanırım şurubada ozaman başlıyacağım ramazanda kullanamadım

hersene sorunsuz tutan ben bu sene 8 gun tutabildim asiri kilo kaybi olunca biraktim mecburen cunku sonucta hastalanabilirdim 39kg ile simdi toparladim yukleme yaptim iyi gidiyorum suan

evet burda yazmışın tatlım 44 hiç görmemiştim diye şimdi 46 olmuşun çünkü yaşında genç anneciğin yaşlanmış artık metobolizma yavaşlamış yani

Sen anlamamissin beni canim burda anlatmak istedigim annemin yasi olmasina ragmen alamiyo ama ben 46kg.oldum yani aldim buda demek oluyoki yersem ben aliyorum bunu gordum yani genetik olsaydi ben alamazdim kendi adima soyluyorum. Canim burda genel yaziyosan o genelin icinde bende varim ve dogal olarak kendi adima bende yorum yapma hakkina sahibim. Sonucta burda herkes kendi deneyimlerini paylasiyor tatlim. Bu arada kg bence iyi bizim gibi asiri zayif degilsin kalan 2kg alirsin aldigin zaman buralari terketme:)

bişey sorcam XXX kullananlar cildinizde bi anormallik oldu mu bi farklılık yani ben pek kullanmadım ama cildimde alerjik gibi küçük küçük sivilceler oldu yanaklarımda hiç olmazdı şurup içtikten sonra belirdi yan etkilerinde böyle birşey yazmıyor ama merak ettim kullananlarda oluyor mu diye bıraktıktan sonra hafif azaldı ama hala var ?
bide üzüm suyu içiyorum ben bu aralar ben küçüklüğümden beri çok zayıflayınca içerim kilo aldırıyor kuru üzümü haşlıyorum sürahiyle dolaba koyuyorum 2 3 gün içiyorum onu normal meyve suyuna tercih ederim siz de deneyin isterseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
slm hanımlar bende werdim galiba yaaa:-((dün misafir geldi kadının biri sende çok zayıfsın ddi sinir oldum alamıorm yani napiim yaa ama benden intikam aldı heralde çünkü asıl o zayıflamıştı annem ona sen çok zayıflamışsın kilo al diince o da karşı saldırıya geçti hemen..

selam herkese. ben de size dahil olmalıyım diye düşünüyorum çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz.forumda yeni sayılırım.
önceki yazışmaları biraz okudum da. XXX kullanmıştım.. ama 1/4 olarak. nasıl uyku ve nasıl iştah yapıyor anlatamam.. ama bildiğim kadarıyla alzeimer hastalarına verilen bir ilaç. o bakımdan antidepresanları kullanmak pek doğru değil.. uzun vadede sorun yaratabilir.
berfinbilgen;
uzun bir liste yapmışsın deneyimlerine ait. inan bir kısmını ben de denedim olmuyor bişey .sağlığım yerinde.. tek sorun genetik. süper hızlı çalışan bir metabolizmam var.. doktorumun tavsiye ettiği en sağlıklı şey Bulk.. ama dediğiniz gibi 4 kutu bitirmek gerekiyormuş. ben de çok düzenli kullanmadığım için bi işe yaramadı.. aranızda hiç snickers yemeyi deneyen oldu mu? ben XXX kullandığım zamanlar günde 3 tane snickers yerdim ve çok güzel kilo aldım. tabii ki tavsiye etmiyorum.. .günde 3 snicker zararlı. ama ben bulk la birlikte takviye olarak kullanacağım.. içinde E-300 gibi sayıları içeren katkı maddeler kanserojen içermeyen maddeler olduğundan rahatlıkla deneyin. ama kesinlikle günde 3 tane değil.. destek maksatlı..

şu dediğiniz XXX şimdi internetten araştırıcam..
benim asıl sorun iştah değil.. çok iştahlıyım ama yediğim yaramıyor. herkese çalışmalarında başarılar..
sevg.

ben kullanan biri olrak sahsi gorusum bunu belirtmelıyım yanlıs anlasılabılıyor cunku bende olmadı yan etkı olarak bende sadece uyku yaptı , ıstah desen ınanılmaz acıyor. uzum suyuna gelınce en guzelı dogal, bende kansız kalınca kurutulmus cekırdeklı kırmızı uzum yıyorum, kansız kalınca ama

oncelıkle hoşgeldın aramıza canım, metebolızmama demıssın evet bazı bunyelerde yanı hızlı calısan bunyelerde mesela benım annem dr. ona saglıklımısın dedı evet dedı ve soyle bır ornek verdı bı makınaya yag koyarsın nasıl yakar senın bunyende oyle yakıyor dedı yanı yaglanma olmuyor vucutta yası 58 ama hala aynı ama bende oyle degıl mesela bendede ıstah yoktur ıstah acmak ve mıdemı buyutmek ıcın prakten kullanıyorum suan ıyı durumdayım bayaga toparladım , anladıgım kadarı ıle senınde oyle canım bunye yaglanma yapmıyor yakıyor ıstahlıyım dedıgıne gore,

arkadaşlar oğlumda kilo alamıyordu,şimdi zorda olsa almaya başladı bizim formülümüz şu,belki işinize yarar;

nesquıkli süt+pekmez+balık yağı+akıtma cokacimcoook

hoşgeldin aramıza cnm..senin boy kilo kaç?

berfinbilgen;
ben bu XXX araştırdım ama alerjik reaksiyonlar için uygun bir ilaç olduğu yazıyor. yan etkisi kısmında da sedasyon, uyku gibi şeylerden bahsediyor. iştah açıcı olmasından bahsetmiyor.Ya da ben yeterli araştırmadım.
neticede sağlığını bozmuyorsan sorun yok. ben şu kendi sentezime başliyim olmadı bunu da denerim..

Aynen kızlar bu bacakların inceliği çoğumuzun derdi sanırım.Bunun içinde bşyler düşünelim bu aradaa. Mesela egzersiz türlerinden hangileri bacak kalınlaştırır araştıralım,yazalım. Mesela kas yaparak kalnlaştrblrz.

Canim yan etkisi istah aciyor, bugun dr. Gitsen istahim yok desen sana ya XXX yada bi esi olan XXX vericektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…