Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar ramazanda kilo alımıda durdu bari vermesem onun çabasındayım şimdi hoş verdimde daha vermesem

cokmasum genetik olabilir demissin ama bence degil bunye meselesi, benim annem 58 yasinda 2 cocuk annesi 1.57 boy 40kg senelerdir abim 34 yasindan sonra alabildi ama ben aliyorum ama yeme sorunum var yani bunye meselesi bu sahis senelerdir alamiyo

berfincim dikkat ediyorum kaç gündür kusur bakma ama ben ne yazarsam hep tersini savunuyosun ben birtek senin için yazmıyorumki burda genelde diyorum farkında isen genel bu genelde bende varım hem sende 1 kaç gün önce yazmıştın burda hatırlıyorum 46 kiloyu zor gördüm 40 kiloydum falan demiştin hangi sayfada bilmiyorum annemde 40 kilo diyosun he sende annene çekmişin be canım genler yani demek istiyorum yesende almıyosun

kızlar ya son günlerde iki kilo falan almışım belimden düşen kotum tam oldu ordan anladım. nasıl motive etti inanamssınız hihoyyyt çok mutlu oldum darısı başınıza

evet genlerden olabilir benim babamda zayıftı hiç kilo alamazdı kardeşimde öyle ve bende hep bana derler babana çekmişsin diye zaten kemik yapımızda çok benzer yerim yerim alamam alsamda veririm milet okadar diyet yapar günlerce aç kalır yinede kilo alır demekki yemeylede pek ilgisi yok ha tamam vardır ama bizim sorunumuz çabuk yakmak almada bir sorun yok

evet burda yazmışın tatlım 44 hiç görmemiştim diye şimdi 46 olmuşun çünkü yaşında genç anneciğin yaşlanmış artık metobolizma yavaşlamış yani

Son düzenleyen: Moderatör:
afiyet olsun tabi bu saatte yersen fındık fıstık alırsın benim kocada çalışıyo yanımda olsa oda yedirirdi bana fındık :asigim:

ah canım kıyamam bekle kocanı gelince yiyin fındıkları fıstıklarıkaydirigubbakcemile3 biz şimdi yemekte yicez sahura kalkmıycaz bidaha uyuycaz iyi geceler hepinize
not..kocam beni birgün
bu kk yüzünden
boşuycak

zemuszemusbenim kociş gelemk üzere ben kaçıyım hepinize iyi geceler dondurma yiyim üstünede süt içiyim yatım bari hiç yoktan iyidirdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…