Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Slm kızlar,
Şunu söylemeliym ki doktora gitmedysnz gerçektn boşa kürek çekiyo olablrsnz.Belkide bi ilaç tedavisiyle bi hormon bozukluğunu önleyerek kolayca kilo alabilecekken birsürü zahmete girersiniz kendi başınıza.
Ben gittm diyetisyene geçen sene tahlillerimde herşey normal çıktı.Kansızlık,tiroit,gaita testi(parazit varmı yokmu bağırsaklarda) herşeye bakılıyor. Zaten sorun orda başlıyor çünkü tahlillerde bi anormallik olmayan grup zaten kilo alması çok zor olan grup diyetsyenn söyledğne göre mafoldumben

bende onu yazdim canım, peki sana diyetisyen kilo aldırdımı ?

1 kilo alabildim canm sonra bıraktm zaten git gel bu zahmete katlanamadm bukadar az kilo için. Zaten bikaç ay önce ziyarete gttm zaten umutsuz vakaydın gibi bişey itiraf etti kendiside kaydirigubbakcemile3 Çünkü herşeyn normaldi geri kalan da genetik ve senin elinde..

işte bende bunu hep vurgulamişimdir merak ettiğim için sordum zaten, diyetisyenler varsa aramızda hiç darılmasınlar kizmasınlar bana ama diyetisyenler bana göre boş, alanına gelince sadece kilo verdirmede bir parça işe yarıyolar oda onu yeme bunu yeme zaten insan kendide bunu yapabilir, kilo aldırmaya gelince tam bir fiyaskolar, kısaca açıklamak gerekirse bu

Evet malesef durum böyle.Onlarda söylüyo zaten kilo almak vermekteen çok daha zor.Yine çareyi kendimizde bulmak ve kendimiz için bişeyler yapmak zorundayız.cokacimcoook
Peki berfin sen kilo aldırıyo demişsin XXX ve sütlü karışım için.Ne kadar kilo alabildin bunlarla ve ne kadar zamanda? Ben daha kullanmaya başlamadım ama kullancm inş.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben 40 kilodan 46 kıloya cıktım ve sadece 1 ay gibi kısa bir surede ne varkı mardıne gittim orda hava degısımı ve asırı sıcaktan hastanelık oldum oldugu gıbı gıttı, sımdı tekrar hepsine basladım ve almaya basladım, şunuda eklemeliyimki sadece XXX ve süt karışım ile değil tabi gün içide elim hiç boş durmadi kurabiye çikolata bisküvi falan düzenli yemek, iş yerimde yemek saatleri bellidir oda etkili bence

Kötü olmuş ya ama 1 ayda 6 kilo süper sende potansiyel olduğuna göre yine alabilirsin a.s Hepsine başladım dediğin sütlü karışımla XXX başka ne kullanmştn?
Bak bende heveslendim şimdi

Kötü olmuş ya ama 1 ayda 6 kilo süper sende potansiyel olduğuna göre yine alabilirsin a.s Hepsine başladım dediğin sütlü karışımla XXX başka ne kullanmştn?
Bak bende heveslendim şimdi

XXX, süt karışım ve XXX vitamin canım, onun dışında gün içi atıştırma tabi, bence dene, potansiyel konusuna gelince tartıda 46 kiloyu birakın 44 hiç görmemiştim ve en azından dediğin gibi onu gördüm yani alabildiğimi gördüm ama idealim 49-50 olmak var canım daha çok yemem lazım çook :)

Tamam denicem inş. bilgiler için teşkkürlera.s. inş.istediğimiz kilolara ulaşırız biranönce yeterki inanalım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

cnm boşa kürek çekmek değil mesela iran iksiri dediğin şeyi ben aldım ama kullanmadım nası yersek içersek kilo alacağımız şeyleri biliyoruz ama içimizden gelmediği için yapmıyoruz ihmal ediyoruz iran iksirini de aynı şekilde denersem mutlaka bi iki kilo aldırır vaadettiği kadar olmasa bile diye düşünüyor olduğum halde denemedim neden çünkü çok da umursamadım yani sonradan amaan dedim zamanla alırım sonra içerim sonra yerim bunları hepimiz yapmıyor muyuz biraz acıktık ama sonra yeriz bugün yemedim ama yarın yerim bunları hepimiz yapıyoruz iran iksirini de aynı şekilde aldım ve kaldırdım eğer alıp düzgün kullanmıcaksanız almayın boşuna para vermeyin ama eğer aksatmadan kullancaksanız siz de bir deneyin ben aldıktan sonra kuzenime söyledim böyle bişeyin var olduğundan o da aldı ve 2.kutuyu da bitirdi kilo aldı mı?tabiki aldı zaten bu kadar inanarak bişeyi yaptıktan sonra kilo almamak mümkün mü?pozitvzm pozitivzm diyorsunuz o zaman bırakın bu onların umudu bulku da bi erkek arkadaşım denedi zayıftı ona kilo aldırdı bunu denemeyin bu bi işe yaramıyor şunu sakın almayın zerre kilo yapmıyor demeyin bırakın insanlar denesinler görsünler sizin işe yaramıyor dediğiniz şey başkasına ilaç olabiliyor tekrar madem pozitif olmak çok etkili bu onların umudu bırakın elindeki vitaminlerle kilo alacaklarına inansınlar bu doktorların verdiği XXX gibi bişey belki tek ihtiyaçları olan motivedir?:)

Burasi paylasim sitesi burda bilgi ve tecrubelerimizi paylasiyoruz. Eski yazilari okusan orda bi takim bizzat denenmis yasanmis olumlu olumsuz seyleri gorurdun. Biz kimseye aman sakin alma demiyoruzki yanlis anlamissin herkes kendi deneyimlerini ve faydasi olup olmadini yaziyor. Eger bu tur seyler yazdiklari gibi olsaydi suan boyle bi topikte kimse olmazdi tatlim.

XXX gerçekten işe yarıyo bende kullandım hatta yine başlıcam kullanmaya stresten sıkıntıdan aldığım kiloları verdim bende.geceleri de ballı süt içiyodum gün içinde dediğin gibi kuruyemiş çikolata filan kalorili ne bulursam yiyordum kısa zamanda da bayağı kilo almıştım.

eğer bu tür şeyler senin yazdığın gibi de olsaydı kimse kilo alamazdı,olmuyor işte boşuna uğraşmayın der gibi. kız bi üründen bahsediyor etkisini gördüm diyor yine de vaadettiği gibi 8-10 kilo almamışsın diyorsun almış yani kızcağız daha ne alıyor yavaş yavaş ne gerek var şimdi içinde ne olduğu belli değil diyorsun kullanan hiçkimse bi zararını görmedi sadece yararını görmedi hepsi bu,hani biraz bardağın dolu tarafı,elbetteki kullanmış denemiş biri olarak fikirlerini ürünün ilacın artılarını eksilerini yazarsın ama biraz da bu kişiden kişiye kullanımdan kullanıma değişeceğini belirtip açık aralık bırakırsın böylece kimseyi yönlendirmemiş olursun ortaya atılan her tezi çürütmeye çalışmıyoruz ki
zararı yoksa yazmışsın XXX XXX gibi vitamin enerji içeceği tarzı şeyleri deneyebilirler ,bence bunun yorumlancak bi yanı yok inanın herkese göre çok değişiyor eğer almak istiyorsanız burdaki yorumlar çeldirici olmasın paranızın çöpe gidip gitmeyeceğini deneyip görmeden bilemezsiniz,iyi paylaşımlar:)

bir de XXX ı iştah açıyor kadın doğumcular tavsiye ediyor bunu benim annem kullanıyordu ben de ara sıra alıyordum eskiden kendimi halsiz hissettiğimde iştahsız olduğumda

kızlar bence ilaçmış şurupmuş hepsi faso fiso tabi faydaları var mutlaka yok demiyorum ama bünye meselesi genler sağlıklı beslenmeden öğün atlamadan yemek yemeye gayret etmek gerekiyo benim annem 3 doğum yapmış menopoza girinceye kadar incecik tığ gibi kadındı menopozdan sonra aldı halalarım teyzelerim hepimiz minyon zayıfızdır yani demek istediğim genlerde çekiyo ne yapsam olmuyo ama ben bu yaz nerdeyse 7 kilo verdim nasıl verdim biliyorum tabi evlendiğimde 48 kiloydum 50 kilo ile hamile kaldım 68 kilo ile doğuma girdim birkaç ay 58 kilolarda dolaştım en son 52 kiloydum oğlumun peşinde koştur çok titiz biriyim bide bütün gün cam duvar teppelerinde aç açına temizlik yaptım durdum bütün gün hiçbirşey yemedim birde bebek emzirdim düşünün yani ve kilolar puff diye gitti alamıyorum artık olsun yinede memnunum vallahi beğeniyorum kendimle barışığım çok takmıyorum artık kafaya sizde çok düşünmeyin elinizden geldiğini yapın yine isteyen vitamiin içsin isteyen şurup kime ne yarıyo ise onu arkadaşlar ama yarın ilk iş XXX almak olucak adet stresi beni çok yıpratıyo iyi gelir belki

yani işte sen iştah açıcı enerji verici şeyler kullanıp öğün atlarsan yine yemezsen kimse sana gökten zimbille kilo indirmez onlar yardımcı şeyler siz yan gelip yatın biz size kilo aldırırz demiyorlar ki hayır niye böyle konuşturdunuz beni bütün sağlık sektörü bana çalışıyormuş gibi ben sadece bi şey kullanmaya başlıcaksanız onda işe yaramamış bende de yaramaz yine de bi deneyim diye kullanmaya başlamayın hevesli olun yani biraz kilo aldırcağını düşünün ki hem stresiniz kaybolsun hem mutlu olun zaten siz kendinizi iyi hissettikten sonra gerisi gelir zayıfların hepsi diğerlerinden daha çok düşünen daha çok ayrıntıya takılna insanlar gibi geldi bana en ufak moralimiz bozulduğunda iştahımız gidebiliyor
artık kafaya takmıyorum demek bile bi adım bence hoşçakalınna.s.

cokmasum genetik olabilir demissin ama bence degil bunye meselesi, benim annem 58 yasinda 2 cocuk annesi 1.57 boy 40kg senelerdir abim 34 yasindan sonra alabildi ama ben aliyorum ama yeme sorunum var yani bunye meselesi bu sahis senelerdir alamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…