Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar....
ben kendimde bi farklılık göremiyorum ama erkek arkadaşımın dediğine göre kalçam büyümüş kaydirigubbakcemile3
bugün ben de XXX şurup alıcam ikli etki olsun bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlar....
ben kendimde bi farklılık göremiyorum ama erkek arkadaşımın dediğine göre kalçam büyümüş kaydirigubbakcemile3
bugün ben de XXX şurup alıcam ikli etki olsun bakalım

Günaydın canım, senin boyun kilon kaçti en son ve ikili demişsin XXX dışında ne varki kullandığın ? benimde şurubum bitmişti XXX aldim dün eczaneden akşam başladim aksatmadan

iran iksiri içiyorum bide
ama onu bu ay bırakıcam abim daha içme onu diyor güvenilir birşey değil çünkü
ama çok etkisini gördüm inkar edemem

benim boyum 1.62 kilom 42

iran iksiri içiyorum bide
ama onu bu ay bırakıcam abim daha içme onu diyor güvenilir birşey değil çünkü
ama çok etkisini gördüm inkar edemem

benim boyum 1.62 kilom 42

sen onu içiyormuydun hala, valla canım etkili diyorsun ama 1,62 42 kilodasın hala etkili olsaydı adamların dediği gibi ayda 8-12 kilo olsaydi şimdiye kadar ideal kilona gelmiş olurdun bence sana kilo olarak bir geri dönüşümü olmamış bence, bencede abini dinle içinde ne olduğu belli olmayan şeyi içme derim,

bende sipariş verdim iran iksirinden kışın hani belki kilo aldırır diye o kadar yazmışlar heryere reklam yapıyorlar denemedim açıkçası bi kere içtim sütün içine bi çay kaşığı karıştırıp bbi daha da içmedim eğer burda kullanan tesirini gören varsa kullanacaktım ama pek öyle konuşan olmamış hala durur içerde dolapta,kendisi ve paketi tamamen hayal kırıklığı bi kere küçücük dandik bi plastik kutu üzerinde arapça yazılar kaslı bi herif içindeki de el yapması bi ambalaj içinde avuç içi kadarcık ne idüğü belirsiz toz hindistan cevizi gibi gerçekten tadı aldığımda pek bi hayal kırıklığı yaşamıştım kullanmak da istemedim açıkçası hala da atmadım ama annem çok kötü kokuyor bu at artık der durur:roflol:hani ne bilim bi gün lazım olur falan biri çıkar ben denedim ayda 8 kilo aldırdı der umut yazık ya 60 mı ne vermiştim mucize işine gircem zaten reklam vericem facebooka myspaceye falan katyy iksiri ayda onbinbeşyüz kiloo deneyinn

Biz eskiler olarak defalarca söyledik denedik bi faydası olmadı diye umut işte aldınız ama sonuç bizim gibi hüsranlar alemine sizde katıldınız birer birer

bende bi kutu bulk u bitirdim bi faydasını göremedim. 3 kutu falan içmek gerek dediler pahalı bende almadım bidaha XXX devam

kızlarrrrrr sahurda 5 tane sıgara boregı yedım okadar uyanamadık gec kalktıkk yarım saatte hazırladık okadar yıyebıldım oysakı yatmadan once neler planlkamıstm
1 duzgunce yemegımı yıyecektım...
2 100 gr aldıgım antep fıstıgımı gıyecektım
3 anannemın koyde yaptıgı ama bır turlu yıyemedıgım pekmezını 1 kase tıksınmeden usenmeden yıyecektım

bunları bılanladım ama olmadı yaa yapadım 5 tnae sıgara boregıyle duruyorum acıktımda deıl aslında ama azım kuduru yaa

ah canım ya , neyse yarıladın pek bısey kalmadı sabır aksama telafı edersın artıka.s.

selam kızlar bugün çok yoğun birgündü sabah 9 dan beri koşturuyorum daha yeni oturdum 48 kiloya düşmüşüm devamı geleck gibi

bugün bende aldım sosu ama ne fındık ne fıstık ezme mezme göremedim zaten çocuklardan insan nereye baktığını bilmiyorki

geçti artık birdahakine zaten kilo vermeye başladım sinirim bozuk nekadar zor alıyorum çok kolay veriyorum hepimiz için yani öyle dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…