Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende çok sinirliyim ya of ne yapıcaz bu sinirleri biz dediğin gibi adet olunca çatlıyorum sinirden gırtlaklayasım geliyo birilerini en çokta kocamı kırıyorum o günlerde garibim anladı artık beni psikolojik deli olduğumu hiç cevap bile vermiyodelikafadulden

:roflol:kocişlerimizde olmasa bizim kahrımızı kim çeker iyiki varlarsırnaşık şey

a.s.XXX uykumu getirmedi ama iştahı mı da açmadı yani sabah içtim kahvaltıdan sonra hep unuttum tok karnına içtim ben.bide akşam yemeğinden sonra içtim.aç karnına içince noluyor tok karnına içince ne oluyor tok karnına içtim diye mi oldu ki?b vitamini içmeyi de unuttum.siz içiyor musunz ne mzn içiyorsnz hangi saatlerde bilgi verirsenz sevinirm

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa bu ramazan kilo aldırıyomu verdiriyomu sizce????????? bana verdirio gibi gelio...sinirlerim çok bozuk kızlr yaaaaaaaa k.... da yırtsam olmuo yapmadım kalmadı yaa:gitme:

yaa bu ramazan kilo aldırıyomu verdiriyomu sizce????????? bana verdirio gibi gelio...sinirlerim çok bozuk kızlr yaaaaaaaa k.... da yırtsam olmuo yapmadım kalmadı yaa:gitme:

Uzun saatler yemek yenmemesine karşın oruç tutarken neden kilo alınır?
Uzun süre aç kalındığı için metabolizma hızı düşer ve kişinin hareket etme isteğinde azalma olur. Kan şekerindeki düşüş de yeme isteğini arttırır. Bütün bunlar kişinin kabızlığa ve kilo almaya yatkınlığını arttırır.
bakınız ne diyor 'kan şekerindeki düşüş yeme isteğini' arttırır yani kan şekerindeki düşüş iştahını arttırmıyorsa evet kilo bile verdirir,yiyemezsen yok yani bebeğim:jeyyar:ye

kızlarr yaa dun ıftarda sadecee bı tabak corba ıctım (((( yıyemıyorum mıdemmı daradı acaba neden yemedım benn yemek (( sahurda yedım ıyı ama off kılo vermemk ıstemıyorummm

daha yeni başladın heralde ben aç karnıma içiyorum çay kaşığıyla içme bir ölçek iç birkaçgün dene herkesin iştahını açıyor seninkinide açar merak etme

Kızlar ramazanda şunlara uyalım daha olumlu etki yapacağına inanıyorum:

1-ıftarda sofraya oturunca çok susadım diye koca bi bardak suyu içmeyin çünkü bu midenizde boşuna yer kaplanmasına neden olur.Bi iki yudum içip yemeğe başlayın.
2-Çorbayı fazla içmeyin oda aynı şekilde kalorisi azdır fakat yer kaplar.Yemeğe yer ayırın.
3-Yemeği hızlı yiyin çünkü biliyorsunuz ki çok az da yemiş olsanız 20 dk da doygunluk hissediliyor!
4-Ekmek yiyebilmek için salatanın suyuna veya ezme,vs. yapacağınız sos,meze türü şeylere bandırarak daha çok ekmek tüketebilirsiniz.

Bunlar tamamen benim nacizane fikirlerim kızlar ama işe yarayacaktır mutlaka sanırım yarım kilo aldım ramazanda hihoyyyt Hepimize başarılar..a.s.

Son düzenleme:

XXX bir alerji şurubu aslında okumuşsundur mutlaka ama yan etkisi aç karnına içince iştah açıcı uyku yapıcı olarak geri dönüyo o yüzden mutlaka aç karnna içmek gerekiyo

valla canım benı aclık degılde susuzluk carpiyor o yuzden ne yalan dıyım bol bol su tuketıyorum aslında yapmamak lazım, ekmeye gelınce ben cok az ekmek tuketıyorum fazla tuketmek ıcın tahın pekmez yaptım dun kendıme onunla cok ekmek yıyorum ama su ısını azaltmam lazım yemekten sonraya atmam lazım

he bunları yapın sonra mideniz çatlasın
lmaz:

4ten beri uyuyorum akşam 9da kalktım ya yine öğün atladım bişey yiyesimde yok çerez meyve suyuyla vaktimi geçiriyorum yine aferin bana aferinn

Son düzenleme:
merhabalar,uzun zamandır sizi takip ediyordum.ben 20 günde 7 kilo aldım XXX şurup ve XXX hap içerek ve tabiide çok yiyerek.boyum 1.68 kilom 54 idi ama şimdi tam 61 kiloyum tam istedigim kilomdayım.hayatım boyunca hiç bu kiloda olmadım,insan aynaya baka baka bi hal oluyor:)..XXX şurup muhteşem iştah açıyor,ben yemeklerimi tv karşisinda yedim öyle daha çok yiyorum ve ev işlerini yemek yemeden önce yaptım ki yediklerim heba olmasın,yemek yedikten sonra yarım saat uzandım bana kilo olarak dönsünler diye..veee gece yatmadan ekmegime haşşaş ezmesi ve fıstık ezmesini kariştırıp yedim internetin başında oturarak yedim,insan internete dalınca daha rahat yiyor.umarım yardımcı olmuşumdur..gerçi çok sağlıklı degil ama kilo alınca kendimle barıştım ve berbat olan psikolojim biraz düzeldi

20 günde 7 kilo bana pek inandirici gelmedi ama neyse

zemuszemus kızlar selam kimsecikler yokmu ne yapıyorsunuz yemeklerinizi yiyormusunuz ben iftarda pek yiyemiyorum ama sonra sahura kadar iyice yiyiyorum her akşam bi şişe günlük süt içiyorum bi çikolata tatlı kuruyemiş ama kilom aynı almamışım vermemişimde yerimde sayıyorum yani kimse uğramıyo artık buralara sekerler

Ramazan diye herkes yatıyor galiba:) ben varim canım, bende sahurda fazla yiyemiyorum iftarda normal yiyorum sut karısımımı ıcıyorum ıftarda tatlı mutlaka yıyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…