- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.181
amin canım sağol bi anlasam nasıl verdiğimi adet öncesi insanın iştahı çok açık oluyor canı tatlı yemek istiyor adet olduktan sonra sancı sinir üstüne iştahta gidiyor yemeye gayret etim hatta yedimde ama abur cubur yiyemedim sinirlide olunca gitti gittiiiiiiiiiiiiiiiii kilom 1 kilo ama bizim için nekadar kıymetli bakalım oruçluken nası olacak
ya ben XXX sadece gunde bır kere tatlı kasıgıyla ıcıyorum aynı olcudeler ıcınden cıkan kasıkla ..
neyse.. acep ıkı keremı ıcsem gunde kızlar ne dıyorsunuzzz?
bende çok sinirliyim ya of ne yapıcaz bu sinirleri biz dediğin gibi adet olunca çatlıyorum sinirden gırtlaklayasım geliyo birilerini en çokta kocamı kırıyorum o günlerde garibim anladı artık beni psikolojik deli olduğumu hiç cevap bile vermiyodelikafadulden
yaa bu ramazan kilo aldırıyomu verdiriyomu sizce????????? bana verdirio gibi gelio...sinirlerim çok bozuk kızlr yaaaaaaaa k.... da yırtsam olmuo yapmadım kalmadı yaa:gitme:
a.s.XXX uykumu getirmedi ama iştahı mı da açmadı yani sabah içtim kahvaltıdan sonra hep unuttum tok karnına içtim ben.bide akşam yemeğinden sonra içtim.aç karnına içince noluyor tok karnına içince ne oluyor tok karnına içtim diye mi oldu ki?b vitamini içmeyi de unuttum.siz içiyor musunz ne mzn içiyorsnz hangi saatlerde bilgi verirsenz sevinirm
daha yeni başladın heralde ben aç karnıma içiyorum çay kaşığıyla içme bir ölçek iç birkaçgün dene herkesin iştahını açıyor seninkinide açar merak etme
a.s.XXX uykumu getirmedi ama iştahı mı da açmadı yani sabah içtim kahvaltıdan sonra hep unuttum tok karnına içtim ben.bide akşam yemeğinden sonra içtim.aç karnına içince noluyor tok karnına içince ne oluyor tok karnına içtim diye mi oldu ki?b vitamini içmeyi de unuttum.siz içiyor musunz ne mzn içiyorsnz hangi saatlerde bilgi verirsenz sevinirm
Kızlar ramazanda şunlara uyalım daha olumlu etki yapacağına inanıyorum:
1-İftarda sofraya oturunca çok susadım diye koca bi bardak suyu içmeyin çünkü bu midenizde boşuna yer kaplanmasına neden olur.Bi iki yudum içip yemeğe başlayın.
2-Çorbayı fazla içmeyin oda aynı şekilde kalorisi azdır fakat yer kaplar.Yemeğe yer ayırın.
3-Yemeği hızlı yiyin çünkü biliyorsunuz ki çok az da yemiş olsanız 20 dk da doygunluk hissediliyor!
4-Ekmek yiyebilmek için salatanın suyuna veya ezme,vs. yapacağınız sos,meze türü şeylere bandırarak daha çok ekmek tüketebilirsiniz.
Bunlar tamamen benim nacizane fikirlerim kızlar ama işe yarayacaktır mutlaka sanırım yarım kilo aldım ramazanda hihoyyyt Hepimize başarılar..a.s.
Kızlar ramazanda şunlara uyalım daha olumlu etki yapacağına inanıyorum:
1-İftarda sofraya oturunca çok susadım diye koca bi bardak suyu içmeyin çünkü bu midenizde boşuna yer kaplanmasına neden olur.Bi iki yudum içip yemeğe başlayın.
2-Çorbayı fazla içmeyin oda aynı şekilde kalorisi azdır fakat yer kaplar.Yemeğe yer ayırın.
3-Yemeği hızlı yiyin çünkü biliyorsunuz ki çok az da yemiş olsanız 20 dk da doygunluk hissediliyor!
4-Ekmek yiyebilmek için salatanın suyuna veya ezme,vs. yapacağınız sos,meze türü şeylere bandırarak daha çok ekmek tüketebilirsiniz.
Bunlar tamamen benim nacizane fikirlerim kızlar ama işe yarayacaktır mutlaka sanırım yarım kilo aldım ramazanda hihoyyyt Hepimize başarılar..a.s.
merhabalar,uzun zamandır sizi takip ediyordum.ben 20 günde 7 kilo aldım XXX şurup ve XXX hap içerek ve tabiide çok yiyerek.boyum 1.68 kilom 54 idi ama şimdi tam 61 kiloyum tam istedigim kilomdayım.hayatım boyunca hiç bu kiloda olmadım,insan aynaya baka baka bi hal oluyor:)..XXX şurup muhteşem iştah açıyor,ben yemeklerimi tv karşisinda yedim öyle daha çok yiyorum ve ev işlerini yemek yemeden önce yaptım ki yediklerim heba olmasın,yemek yedikten sonra yarım saat uzandım bana kilo olarak dönsünler diye..veee gece yatmadan ekmegime haşşaş ezmesi ve fıstık ezmesini kariştırıp yedim internetin başında oturarak yedim,insan internete dalınca daha rahat yiyor.umarım yardımcı olmuşumdur..gerçi çok sağlıklı degil ama kilo alınca kendimle barıştım ve berbat olan psikolojim biraz düzeldi
zemuszemus kızlar selam kimsecikler yokmu ne yapıyorsunuz yemeklerinizi yiyormusunuz ben iftarda pek yiyemiyorum ama sonra sahura kadar iyice yiyiyorum her akşam bi şişe günlük süt içiyorum bi çikolata tatlı kuruyemiş ama kilom aynı almamışım vermemişimde yerimde sayıyorum yani kimse uğramıyo artık buralara sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?