- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
ben geldiiiiim nerdesiniz kızlar benim oğlanı sünnet ettirdik iki gün yoktum canım benim bugün ayaklandı oynamaya başladı hiç durmuyorgamyoncuiremsu dün kaldıramıyorduk bugünde yatıramıyorumneyse bundan bizene na alaka diyenleriniz olur belki ben paylaşmak istedim işte:1rolleyes: bu aralar koşturmaktan kilo vermiştirim diyordum ama vermemişimhihoyyyt
minik nerelerdesın allahın askına yahuuuuuuuu
aramıza hoşgeldin ezo
hoşbulduk cnmopuyorumnanaktan
cips kola tüm abur cuburları yiorum ama olmuo benm de..patetes kızartması..:gitme:ama yok
valla ben 5 kilo almistim hayatimda hic gormedigim bir kiloydu, nasilmi sabah kahvalti 1 dilim ekmek malum ben ekmek fazla tuketemiyorum, oglen yemek arada cikolata ve bol kurabiye, aksamlari gec yemek sut karisimin ve sadece aksamlari 1 defa XXX surup icerek almistim,
bayanlar coşturmuşsunuz yaz aylarında burası pek boştu geçen sene:d ben de kimse yoktur die girmiyodum inş tekrra aranızda olucam.bende ermiş aktardan iştah açıcı un ve kilo aldırıcı macun aldım.ve kurt olması ihtimali içinde kırık kabak çekirdeği verdi sabahları 3 gün sütle kaynatıp süzüp içtim.6 yaşındaki kardeşimle beraber.kurt konusunda bişey çıkmadı.ama diğerlerini düzenli yapamadım.inş alırız kilocukları.160 boy ve 40 kiloyum 3 kilomda gitmiş. eczanede tartıldım yaşa boya göre tartı aletı vardı.bi fiş eşliğinde döküman verdi tartı.vucudumda 2 kilo yağ varmış.su azmış.yalnız kadınlarda en falza 600 olması gereken kas bende 690 mış hayret etti eczacıbende şaştım.acaba o yüzdenmi alamıyorum kafamı karıştırdı açıkcası
ay ne güzel.. :kedi: ben 25 gün gece yatmadan yarım ekmek yedim,,alamadım kaydirigubbakcemile3 bütün kız arkadaşlarım 'ben şimdiye dawul olmuştum ' dediler.:a015: hem ağlıom :roflol: hem gülüom halime
bende aranıza katıldım arkadaşlar kilo almak istiyorummm ama alamıyorum :1no2:
canım oyle 1-2 defalık bırsey degıl bu ıstıkrarlı uygulaman lazım herseyi, cevrendeki insanlarada fazla takilma derim ben cunku onlari kafana takip psikolojik olarak etkilenebilir ve almani engellersin sonra
merhaba canım senı tekrar buralarda gormek guzel aramıza hosgeldin... Kılo ıle mucadele durumları yıne aynı desene hep aynımıydı yoksa sende benım gıbı aldın sonra verdınmı? bu arada aramıza bayaga yenı arkadaslarda katıldı, burdan su cikiyorki kılo vermek isteyen kadar almak isteyen bir kesimde var ama malesef diyetisyenler tarafindan hep kenara itilmis bir gurubuz bu kesimi kimse görmemezlikten geliyor...
ben 43 le 40 arasında gidip geldim bu süre içinde işte.malesef bi sabitleyemedim.ama eski kilomda olmama rağmen yani 40 olmama rağmen kilo aldın diyende var şaştım valla.ah bi 47-48 olsaam nerdeee.ama inş sen galiba 5 kilo alıp vermişsintaktiklerini okudum cnm
çok uyumak da önemlimiş ve sinirli olmamak.. bunu geçen sene gittiğim diyetisyen sölemişti... gerçekten de kilo alamayan arkadaşlarıma da baktığmda onlar da benm gbi az uyuyan gergin ve panik kişiler oldunu gördüm... insan sinrlernce salgıladğı bi salgıdan dolayı kilo alması güçleşiomuş...
bende aranıza katıldım arkadaşlar kilo almak istiyorummm ama alamıyorum :1no2:
ewt cnm haklısın..aç yatmamak lazım aslında..ama karşınızda biraz üşengeç bi arkadaşınız warkaydirigubbakcemile3 ama üni açılsın yurtta her akşam ekmek arasına başlıcam tekrarkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?