Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Oof yha ayzın bıŞey yenılmıokı 43 kıloyum yha 50ydım Önceden...oof kılo almak ıstııorum ıŞte kılooo!!!

yaaa sinirlerim bozuldu zayflamaya başladım gene tartılmaktan korkuorumm midemi büyütmek için istemedim şeleri yiorum kusmamak içi zor tutorum yaaa bu millet nasıl kilo alıo anlamıorum bi türlü kıskanıorum yaa

kızlar ben bekarken çok zayıftım kardeşim dalga geçerdi sarılma bana kemiklerin batıyo diye
şimdi 64 kiloyum nasıl mı işte formül
evlendim çocuk yaptım

167 baoyun 54 kiloyum 5 kilo hedefim var ama alamadım vallaa birtürlüü yiyemiyorum yesemde alamıyorum hormanal hiçbir durum söz konusu değil doktora da gittim... doktor çok ye dedi en son... :kedi: aslında normalim öyle zayıfsın diyen kimse olmadı ama acayip bir durum szö konusu değil fakat ben biraz daha kilolu olmak istiyorum zemuszemus

kızlar yıne zayıfım yıne zayıfım beynımın asla kılo alamama kısmını atmak ıstıyorum ne yapacam nasıl alacagım of offfffff

canım bukadar takma kafana bu aralar tartılma ben pekmez içmiyorum artık:1no2: pekmezin bağırsakları hızlı çalıştırdığını bu yüzdende zayıflattığını okudum bi sitede yalnızca her yemekten önce XXX içtim ve yatmadan öncede ballı süt içtim şuan 50 kiloyum artık normal gözüküyorum ama ben 2-3 kilo daha istiyorum yemek aralarında atıştır özellikle akşam yemeğinden sonra yerimseniben ben kuruyemiş gofret türü şeyler yiyorum yemek istemesemde zorluyorum kendimi kafamçokkarıştı önemli olan sağlığın canını bukadar sıkma kilo almak yerine verirsin opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
kilo alamıyorum ayrıca,ben kısmi kilo almak istiyorum mesela kollarım bileklerim kilo alsa, zira çoook ince ve çocuk gibi, bazı çocukların kollları hatta çoğununki beninmkinden kalın offf nasıl kilo alabilir bu kollar?

kızlar birçok kez yazdın yine yazıyorum iran iksirini mutlaka deneyin ben 1 aydır kullanıyorum her gören değişikliği farkediyor hemen sen kilo almışsın diyor...

iran iksirini kullanan arkadaşlar bu iksir nasıl kilo aldırıyor iştahmı açıyor yoksa vücutta sumu tutuyor nasıl bişey yazabilirmisiniz lütfen fiyatı nekadar netten mi aldınız

evet kızlar aynen zubeyda ya katılıyorum iran iksiri hakkında bilgi verirmisiniz minik bzmle paylaşırmısın lütfeen cnm....

iran iksiri ne ya valla kızlar ya tehlıkelıyse ıcmeyın ya valla zayıf kalalım daha ii...bu yazlardan mıdırnedir hiç iştah yok ya yesem alıyorum bunu bılmek de guzel zubeyda yazıların ıcın saol valla .....kılo alcam su an psikolojım daha ıı....ısteklıyım bakalım nereye kadar surecek ama pozıtıfım bugun

ya aynen bı ark yazmıs kollarım ınce dıe benımde bacak ve kollarım acık daha kalın olsa kılo almak ıstemıcem hıc kılo almadığım ıcın vucuduma nası dagılacak kılolar bılmıyorum umarım bacaklar ve kollardır

iran iksirini kullanan arkadaşlar bu iksir nasıl kilo aldırıyor iştahmı açıyor yoksa vücutta sumu tutuyor nasıl bişey yazabilirmisiniz lütfen fiyatı nekadar netten mi aldınız

evet kızlar aynen zubeyda ya katılıyorum iran iksiri hakkında bilgi verirmisiniz minik bzmle paylaşırmısın lütfeen cnm....

arkadaşlar iran iksirini ben g..g.. adlı siteden aldım 35 liraya şuan 30 lira yeniden alıcam
sabah akşam 1 çay kaşığı 1 bardak meyve suyu yada süte karıştırıp içiyorsunuz toz halinde
ve koku yada tadı yok..
2-3 kullandıktan sonra iştahınız artmaya başlıyor yani ilacı içtiğiniz için kilo almıyorsunuz sadece iştah açıyor yediklerinizden alıyorsunuz
ve bunu cidden fark edeceksiniz şuan mesela karnım şiş aç değilim ama bişeyler yemek istiyorum
ayrıca şunu belirteyim ben herhangi bi yan etki görmedim üstelik benim midemde ülser var
hiç dokunmadı bana tavsiye ediyorum..

fiyatı pahalı gelebilir ancak 1 kutusu 1 ay gidiyor arkadaşlar gayet uygun bence hemde amacınıza ulaşıyorsunuz daha iyi ne olabilir

ben şimdiye kadar çok şey denedim buraya yazdıklarınızın tamamını çocukluğumdan beri denşyorum ama etkisi olmamıştı bu ürün mücize gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…