Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kimmiş o yaaaaa yazık günah ya nasıl tokat atarlar hiç dayanamam çocuklara yapılan şiddete ya kıyamam iştahsızlığın ne olduğunu en iyi ben bilirim bi tabağı bile bitiremiyorum bi sitede okudum bugün *yavaş yemekte zayıflığa neden olyomuş bi dilim pastayı 6dk da bitirmek gerekiyormuş ya ufffffffffffff bende senin gibiyim saatlerce yarım tabak yemeği bitirmek için uğraşırım......şu midemi 1 beden büyütsem gerisi kolay olur galiba..inşallah

Bir dilim pasta da o bir dilim nasıl acaba?
Bazen bir lokma daha yesem bütün yediklerimi çıkaracakmışım gibi geliyordu ilaçla biraz düzeldi işte ama hala hızlı yiyemiyorum.
Şu kadar diyeyim.Çocuklarla ilgili bölümün beslenme ile ilgili olan kısmı,oradaki konular çileden çıkarıyor beni..
Kimse de çocuklarının ne hissettiğiyle ilgilenmiyor.
Bugün normal yedim.Dün gece o kadar üzülmeme karşın kilo vermemişim o iyi..

İlacı günde üç kere kullanacağım ama nasıl?
Yeri geliyor dışarıda yiyorum yeri geliyor evde.Koca şişe çantada..

off ya bende öyleyim sabah bi kahvaltı yapim dedim (genelde yapmam)yarım saat yediklerim zehir sanki yutamıyorum sorun burda birazda sindire sindire yiyoruz
dün mama ya başladım yiyemedim. bi bardağa koydum içerim bi dikişte diye onuda yapamadım 2 saatte bir yudum... neredeyse istifra edecektim bardagın dibinde kalanı içemedim döktüm ama alışacam sabahta sıkı bi kahvaltı yaptım..işe yarar inşallah seraelf in dediği gibi birazdanda öğle yiyecem sonra pirinç unu muz falan kesinlikle açlık hissetmemeliyim:2:

Pirinç ununu yiyemedim ben.Ne tatlı gibi ne tuzlu gibi değişik birşey.
Bebekler nasıl yiyor onu bilmem..

nil acaba ilacın ismini banada gönderebilirmisin ? ben sana özel mesaj atamıyorum henüz. bende kendi çabalarımla 45 ten 50 ye yaklaşık 6 ayda sindire sindire geldim ve kk bana baya yardımcı oldu gaza gelmek istediğim zamanlarda buradaki konuları okudum daha bu sabah 50 kilo 300 gr olduğumu gördüm çok mutlu oldum

kızlar 2 yıl önce aldığım ama arkası bol durduğu için hiç giyemediğim bi pantolon vardı bugün buldum giydim ve çok mutlu oldum herkes yüzümün bile güzelleştiğini söylüyor bende çok seviniyorum her seferinde galiba 5 kilo daha alsam tam olacak

bende bayadır uğraşıyorum kilo almak için smdı kalori hesabı yaparak alıyorum yani bi hafta oldu bunu deneyeli 1.5 kilo aldım bile :))
s

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

valla bende kılo vermek ıcın elımden gelenı yapıyorum ama tutamıyorum bogazımı ama yınede ıyı ılerlemedeyım su ıcınce o kadar cok etkısı oluyor kı..:)

Merhaba, bende aynen senin gibiyim yıllardır kilo alamıyorum kullanmadığmı hap ilaç kalmadı , neyseki benim doktor iyi çıktı zamanla alırsın dedi , bende tatlı çikolata hamur işlerini pek sevmem nadır yerim yani bizim sorunumuz bu bence sen bir yol bulabildin mi

işe yarıyorsa bana verin ilacın adını yahu sevabınıza , ben 32 yaşındayım daha 50 kg görmek nasip olmadı

bir bir buçuk sene once 60 kiloydum. şu an 49 kiloyum. tamam fazla zayıf değilim - ya da bana öyle geliyor- ama kilo almak istiyorum. kahvaltımı güzelce ediyorum, öğle yemeğimi mutlaka yiyorum, akşam yemeden yatmıyorum ama yok! 48,5 49 gidip geliyorum.
öyle baskül hesabı da kilo almak istemiyorum bir de ben. kilo alayım derken komik olmayayım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…